FIFA world cup σε HD ?

Στο παρακάτω λινκ: http://www.trt.net.tr/televizyon/sayfa/dunyakupasi.aspx , υπάρχει το πρόγραμμα των αγώνων του Μουντιάλ που θα δείξει το τουρκικό TRT...Κάτι λέει στο τέλος για το TRT HD, το δοκίμασα για μετάφραση στο translate.google.com, αλλά δεν βγάζω νόημα..Μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει;

παιδια απο hotbird θα εχει κανενα ελευθερο HD καναλι για το mundial?

Μόλις είδα τις Αγγλόφωνες μεταδόσεις και το μόνο παιχνίδι που δείχνει το itvhd είναι το Ν.Κορέα - Ελλάδα. Τα υπόλοιπα 2 τα δείχνει το "ευκολο" bbcHD

επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα παρακολουθησω αγωνες του μουντιαλ σε HD(της ελλαδας πρωτιστως) θελω να ρωτησω σχετικα με τν καθυστερηση του ηχου μεταξυ του δορυφορικου και της ελληνικης ραδιοφωνικης μεταδοσης?
ειναι τοσο πολυ ενοχλητικο ωστε να σου σπαει τα νευρα και ετσι να ειναι καλυτερα να αφησω την αναμεταδοση απο το δορυφορικο προγραμα (ZDF HD,DAS ERSTE HD,......)παρα απο το ραδιο?

επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα παρακολουθησω αγωνες του μουντιαλ σε HD(της ελλαδας πρωτιστως) θελω να ρωτησω σχετικα με τν καθυστερηση του ηχου μεταξυ του δορυφορικου και της ελληνικης ραδιοφωνικης μεταδοσης?
ειναι τοσο πολυ ενοχλητικο ωστε να σου σπαει τα νευρα και ετσι να ειναι καλυτερα να αφησω την αναμεταδοση απο το δορυφορικο προγραμα (ZDF HD,DAS ERSTE HD,......)παρα απο το ραδιο?

Δεν ξέρω τι delay θα έχει η ραδιοφωνική μετάδοση με τη δορυφορική από Ν. Αφρική, αλλα από την τηλεόραση πάντως, και κάνοντας την περασμένη Κυριακή τις δοκιμές μου με MotoGP και Roland Garros, η καθυστέρηση ήταν 5,6" και 7,5" αντίστοιχα. Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ΠΟΛΥ μεγάλη μια τέτοια καθυστέρηση και καθιστά αδύνατη την παρακολούθηση χωρίς παρέμβαση.

Μια ιδέα πουμου έδωσε ένας φίλος να την μοιραστώ κι εδώ.
Το λοιπόν όσοι έχουν dvd-r με σκληρό δίσκο προγραμματίζουν εγγραφή της επίγειας αναμετάδοσης κ ταυτόχρονα αναπαραγωγή της με μικρή καθυστέρηση ώστε να συμπίπτει με την δορυφορική.
Δεν έχει δοκιμαστεί αλλά πιστεύω να γίνεται.

Για τα ματς της Εθνικής μας νομίζω ότι αναγκαστικά θα περιοριστούμε στην ΕΡΤ αφού θα είναι μάλλον αστείο να ακούσεις ζητωκραυγές από το απέναντι μπαλκόνι και εσύ να δεις το γκόλ μετά από 6-7 δευτερόλεπτα. Και αντίστροφα αν δεν ακούς τίποτα από τη γειτονιά τότε είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα στο άμεσο μέλλον...

Τώρα για τα ματς μεταξύ ξένων ομάδων δε νομίζω ότι θα χάσει κανείς πολλά πράγματα αν δεν ακούσει το σχολιασμό της ΕΡΤ...

Για τα ματς της Εθνικής μας νομίζω ότι αναγκαστικά θα περιοριστούμε στην ΕΡΤ αφού θα είναι μάλλον αστείο να ακούσεις ζητωκραυγές από το απέναντι μπαλκόνι και εσύ να δεις το γκόλ μετά από 6-7 δευτερόλεπτα. Και αντίστροφα αν δεν ακούς τίποτα από τη γειτονιά τότε είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα στο άμεσο μέλλον...

Τώρα για τα ματς μεταξύ ξένων ομάδων δε νομίζω ότι θα χάσει κανείς πολλά πράγματα αν δεν ακούσει το σχολιασμό της ΕΡΤ...

Με ακουστικά σε δυνατή ένταση. :2thumb22sup:
H να κάνουμε group στο facebook: Πανηγυρίστε στα γκόλ της εθνικής μετά από 12 sec :p

Last edited:

Χαχαχαχα! Πολύ σωστό!! Ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί!

Το ερώτημα είναι, θα βάλουμε γκολ;

ναι βρε, του κυρ φουστη, μετα το 0-10 στο προηγουμενο,
σ'αυτο πιστευω θα σκοραρουμε στανταρ,
απο το πρωτο ματς κιολας, οχι τοσο απαισιοδοξια ρε παιδια,
μεχρι και 6 βαθμους μαζευουμε αμα λαχει,
ποια ειναι δλδ η κορεα και ποια η νιγηρια φετο;

αληθεια, μπορειτε να μου πειτε εναν παικτη της νιγηριας;

Η παρακολουθηση παντως με ηχο γηπεδου θα εχει ΜΕΓΑΛΟ ρισκο:furious3:

vuvuzela.jpg

:shot:

Νομίζω απαγορεύτηκαν οι ντουντούκες στα παιχνίδια που δεν θα παίζει η νότιος αφρική.Αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Στο παρακάτω λινκ: http://www.trt.net.tr/televizyon/sayfa/dunyakupasi.aspx , υπάρχει το πρόγραμμα των αγώνων του Μουντιάλ που θα δείξει το τουρκικό TRT...Κάτι λέει στο τέλος για το TRT HD, το δοκίμασα για μετάφραση στο translate.google.com, αλλά δεν βγάζω νόημα..Μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει;
Λέει οτι από 22-25 ιουνίου επειδή θα υπάρχουν ταυτόχρονα ματς, το πιο κρίσιμο θα μεταδίδεται από το TRT1 και το TRTHD ζωντανά, ενώ το άλλο θα το δείχνει το TRT3. Μόλις τελειώνει το ζωντανό ματς στο TRTHD, θα δείχνει μαγνητοσκοπημένο το ματς που έδειχνε πριν το TRT3.

Γειά σας παιδιά. Γνωρίζει κάποιος φίλος από τυχόν δική του πληροφόρηση αν το "TRT HD" θα παραμείνει ελεύθερο και μετά τους αγώνες; Τα ελεύθερα HD κανάλια είναι δυστυχώς λίγα στο τόξο, ειδικά για όσους έχουν κινητό κάτοπτρο και όποιο προστίθεται κάθε φορά, είναι φυσικά καλοδεχούμενο.

Re: Απάντηση: FIFA world cup σε HD ?

δυσκολα να παραμεινει ανοιχτο!!!εαν οχι,σιγουρα σε live θα κλειδωνει,αλλα ευτυχως ειναι σε ''ευθραυστη'' κωδικοποιηση.....:laugh::laugh: