Fiio X3 24/192 DSD64 DAP

Απάντηση: Fiio X3 24/192 losless format DAP

το ακουω πλεον με τα Senn 25
τελικες διαπιστωσεις μετα απο τις τελευταιες ακροασεις
η συσκευη ειναι λιγο βαρια και μοιαζει με παλιο κινητο εμενα μ αρεσει
το μενου μινιμαλιστικο αργο με μικρα γραμματα θελει ανανεωση ..

εγινε και ακροαση με τα ακουστικα του chris
απιστευτος ηχος καθαρος και βαθυς με οτι ακουστικο του βαζεις
ξεπερναει ανετα τα ipod .sansa, cowon …..
διπλα σου η ανασα των οργανων και η αναπνοη του τραγουδιστη

σημερα το συνεδεσα με το μικρο στερεοφωνικο που εχω στο γραφειο
εμεινα εκπληκτος απο τον ηχο θελω τωρα να παρω ενα ανταπτορακι
για συνδεση με το κυριως στερεοφωνικο

δεν γνωριζω φορητη συσκευη με τοση μεγαλη διαρκεια μπαταριας

ευχαριστω ολους τους φιλους για την βοηθεια

Last edited:
Re: Fiio X3 24/192 losless format DAP

πολύ όμορφα πράγματα...

για πες εντυπωσεις απο τα HD 25 1-II (για αυτά δεν μιλάμε; οχι τα hd25 "σκέτο") μαζι με το FiiO

Απάντηση: Re: Fiio X3 24/192 losless format DAP

πολύ όμορφα πράγματα...

για πες εντυπωσεις απο τα HD 25 1-II (για αυτά δεν μιλάμε; οχι τα hd25 "σκέτο") μαζι με το FiiO

ναι ειναι τα 25 1-II τα πηρα σε πολυ καλη κατασταση απο τον φιλο panoso
στην αρχη μ ειχαν απογοητευση ...
αλλα μετα απο λιγες ακροασεις ξεχασα τα akg k450 που ειχα πριν
γενικα ομως με οτι ακουστικο του βαλεις θα ακουσεις καλο ηχο !

.

Απάντηση: Fiio X3 24/192 losless format DAP

.

δεν εχω καποιο σπουδαιο Hi - Fi
πρεπει συντομα να αναβαθμισθω

ενισχυτη Luxman 505 X
cd Kiss mk ii S
ηχεια Β&W P6

ε λοιπον αγορασα ενα ανταπτορακι 0.70 λεπτα
και συνεδεσα το μηχανακι με τον LUX

απορησα
πως εβγαινε τετοιος ηχος ?
το volume του lux στην μεση
και του fiio στο 42 ( 60 ειναι το max )
φουλαρισε το δωματιο
φοβηθηκα να το σηκωσω περισσοτερο .....

καμμια παραμορφωση
εξοχα μπασα και πριμα ( επαιξε με Phil Collins )

.

Στελλάρα καταρχήν καλορίζικα και τα ακουστικά.
Βρέθηκες και με τον Chris1967? Ποια ακουστικά κουβάλησε? Πείτε ρε κοπέλια καμιά εντύπωση.

Ερώτηση: Τι εννοείς γράφοντας «το volume του lux στην μεση και του fiio στο 42 ( 60 ειναι το max )»? Σύνδεσες με mini jack (καρφάκι) το filo από την έξοδο ακουστικών του στις RCA εισόδους του luxman? Αν ναι πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να συνδέσεις το mini jack με την line out έξοδο του fiio.

Στελλάρα καταρχήν καλορίζικα και τα ακουστικά.
Βρέθηκες και με τον Chris1967? Ποια ακουστικά κουβάλησε? Πείτε ρε κοπέλια καμιά εντύπωση.

Ερώτηση: Τι εννοείς γράφοντας «το volume του lux στην μεση και του fiio στο 42 ( 60 ειναι το max )»? Σύνδεσες με mini jack (καρφάκι) το filo από την έξοδο ακουστικών του στις RCA εισόδους του luxman? Αν ναι πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να συνδέσεις το mini jack με την line out έξοδο του fiio.

το line out συνεδεσα στις rca του lux ....
oτι και να κανει ο chris grado δεν εχει

.

Ναι βρεθήκαμε με τον Στέλιο, ήρθε σπίτι μου να ακούσει τα ακουστικά μου.

Για δικούς του λόγους παρότι άκουσε κάποια πολύ καλά ακουστικά, ένα πολύ καλό επιτραπέζιο σύστημα ενισχυτή/dac, και το αναλογικό μου σύστημα,δεν θέλει να περιγράψει την βραδιά που είχαμε, σεβαστό.

Από την δική μου πλευρά το X3 παρότι το άκουσα πολύ λίγο, ήταν ότι ακριβώς περίμενα, με την ενίσχυση του να είναι στα πλαίσια του fiio e17, αλλά το dac του να είναι ένα σκαλί παραπάνω.

Ζεστός και άνετος ήχος, χωρίς ιδιαίτερη αναλυτικότητα, ιδανικός για την χρήση για την οποία προορίζεται ένα bugdet audio player.

Θα το αγοράσω σίγουρα αλλά δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα.

Τώρα ως αναφορά το σχόλια για τα Grado... τι να πω... γούστα είναι αυτά αν τα προτιμά από τα HD800 (και τα άλλα ακουστικά που άκουσε)... εγώ θα ήθελα να τον ρωτήσω μια και δεν έχω ακούσει τα Grado (μοντέλο?) τι του άρεσε πιο πολύ σε αυτά?

...Τι εννοείς γράφοντας «το volume του lux στην μεση και του fiio στο 42 ( 60 ειναι το max )»? Σύνδεσες με mini jack (καρφάκι) το filo από την έξοδο ακουστικών του στις RCA εισόδους του luxman?...

το line out συνεδεσα στις rca του lux....

OK αλλά έχω άλλη μια ερώτηση: γιατι αναφέρεις σε ποια θέσει έχεις το volume του Fiio με αυτή την σύνδεση? Αυξομειώνεται η τάση εξόδου του line out με το volume? Νόμιζα ότι ηταν σταθερή.

...με την ενίσχυση του να είναι στα πλαίσια του fiio e17, αλλά το dac του να είναι ένα σκαλί παραπάνω...
Πολύ ενθαρυντικό αυτό το σχόλιο. Με ξέμπλεξες αρκετά και σε ευχαριστώ. Βλέπεις είχα ενδιασμούς για το αν θα ήταν καλύτερα αν πήγαινα στο e17 ή σε κάποια αντιστοιχη συσκευή αλλά με φρέναρε το γεγονός ότι θα πρέπει να έχω και τον ΗΥ παραμάσχαλα για να ακούσω μουσική, ενώ θα με βόλευε μια περισσότερο μια ολοκληρωμένη portable λύση.

...Ζεστός και άνετος ήχος, χωρίς ιδιαίτερη αναλυτικότητα, ιδανικός για την χρήση για την οποία προορίζεται ένα bugdet audio player..
Χωρίς να έχω εμπειρία σε ακουστικά και ενισχυτές, πάνω κάτω την ίδια εντυπωση έχω για το fiio. Οχι ιδιαίτερα αναλυτκο για αυτό αν και όταν το αποκτήσω σκεφτομαι να το συνδιάσω με ένα portable monitor ακουστικό (βλέπε DT 1350 της beyerdynamic) έτσι ώστε να επέλθει μια ισοροποία στο συνολικό αποτέλεσμα (για τα δικά μου γούστα πάντα).

... το πήρε φίλος τρελλοθεσσαλονικιός ... η εκτίμηση του σε μία γραμμή : ''Δεν θέλω να το βλέπω, αλλά θέλω να το ακούω. Θα το παραλλήλιζα με την Montserrat Caballe'' ...

Πάντως, απορώ και γω με το 10τίας και βάλε design του ...

χαχαχα.... απο δω και πέρα καθιερώνεται ως "Μονσερα"
να στείλουμε κ στην FiiO ... άλλωστε κάπως έτσι δεν ονομάζει τα προϊόντα της ;) ;)

... το πήρε φίλος τρελλοθεσσαλονικιός ... η εκτίμηση του σε μία γραμμή : ''Δεν θέλω να το βλέπω, αλλά θέλω να το ακούω. Θα το παραλλήλιζα με την Montserrat Caballe'' ...

Πάντως, απορώ και γω με το 10τίας και βάλε design του ...

εγω την Montserrat Caballe θελω να την βλεπω να την ακουω δεν μπορω
και δεν θελω το μηχανακι μου να το λετε Μονσερα :chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Fiio X3 24/192 losless format DAP

χαχαχαχχχ, σκασίλα μας, τώρα καθιερώθηκε ... δεν λες που δεν το λέμε Γεωργία Βασιλειάδου ...

χαχαχαχχχ, σκασίλα μας, τώρα καθιερώθηκε ... δεν λες που δεν το λέμε Γεωργία Βασιλειάδου ...

Σταματήστε βρε με την εμφάνιση,καλό κορίτσι να' ναι...(αμ δε).

εγω την Montserrat Caballe θελω να την βλεπω να την ακουω δεν μπορω:shot:

Περί ορέξεως, ουδείς λόγος
FG10287%20-%20Montserrat%20Caballe.jpg

άντε τώρα αυτή να σου παίξει την Βιολέττα ... και να είναι ερωτευμένος μαζί της όλος ο αρσενικός πληθυσμός ....