Fiio X3 24/192 DSD64 DAP

Re: Fiio X3 24/192 losless format DAP

Παρέλαβα και εγώ σήμερα... έχω 10 λεπτά σπίτι και είμαι με τα ακουστικά στο κεφάλι (Fostex T50rp by Chris)...

Με απλό υλικό (16/44,1 flac) που είχα σε μια στην κάρτα, ακούγεται πολύ καλό, καλύτερο από τις συσκευές που έχω/είχα...

Θα ακολουθήσει περίοδος δοκιμών, αλλά με τα 5 λεπτά που το έχω ακούσει, είναι εξαιρετικό.

Καλορίζικο/καλοάκουστο ... του Στέλλιου που άκουσα στην έκθεση ήταν μπομπάτο ... (πλην πανάσχημο, αλλά οκ ... ως γνωστόν οι άσχημες κάνουν καλό κρεβάτι ...)

Όχι ακόμα, μόλις έβαλα το 1,31 firmware, και έχω επάνω τώρα τα HD800... (επιτέλους πολύ καλός φορητός ήχος...)

Και πασχίζω να αντιγράψω κάποια 24/69 στην επίσης νεοαποκτηθήσα Sandisk Ultra 64Gb...

Τα Q701 τα έχω για πούλημα (δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα για δοκιμές) , τα HD800 και Fostex μένουν, και μέχρι τώρα βλέπω ότι και στα δύο από στάθμες είμαι καλά, αλλά στο High Gain... καλά μιλάμε για laid back ήχο αλλά με όλη την λεπτομέρεια... χωρίς να κουράζει...

Ευχαριστώ Σπύρο!

Δεν ξέρω αν είναι άσχημο... για μένα είναι οκ, και μάλιστα τα menu που τα κατηγοράνε είναι μια χαρά, όπως επίσης το βάρος είναι μικρό για τέτοια συσκευή...

Από μπαταρία βέβαια, (αλλά του παίζω δύσκολα ακουστικά,)... δεν είναι τόσο καλό... ίσως επειδή ήταν η πρώτη φόρτιση... ίδωμεν

χρηστάρα καλορίζικο

περιμένουμε review, ναι?

Ερώτηση: πως και δεν περίμενες να κυκλοφορήσει και το X5 που λένε ότι πριν το τέλος του έτους θα εχει βγει στην παραγωγή?

Ευχαριστώ παιδιά!! -bye-

Νομίζω ότι παίζει καλύτερα από τον e17... το είχα πει και πιο πριν που είχα ακούσει πολύ σύντομα του Στέλιου... ο ενισχυτής είναι στα ίδια επίπεδα, αλλά το dac είναι πιο γλυκό και πιο λεπτομερές... έχει και καλύτερο βάθος... δεν μιλάμε για μέρα με την νύχτα αλλά έχει διαφορά προς το καλύτερο πιστεύω.

Αν αυτό οφείλεται στα προβλήματα του usb (που συζητάμε εκτενώς σε άλλες ενότητες) δεν το γνωρίζω, ίσως εδώ παίζει ρόλο και η τροφοδοσία που είναι αποκλειστικά από την μπαταρία... δεν ξέρω, πάντως έχω να πω ότι είναι ένα πολύ καλό προϊόν...

Για την χρήση που το θέλω (να ακούω ξάπλα, και να μπορώ να το παίρνω μαζί σε ταξίδια/εξοχικό) είναι ταμάμ... σίγουρα πολύ ανώτερο από ipod...και με ενίσχυση που κρίνω ικανή να σηκώσει οποιοδήποτε ακουστικό, τα δύσκολα ακουστικά όμως δεν θα φτάσουν σε εκκωφαντικές εντάσεις...

Χαρακτηριστικό οδήγησης volume at gain high: τα Sony Ericsson mh1 20-25/60, FostexT50rp 45-50/60, Sennheiser HD800 35-40/60, AKG Q701 40-45/60 (οι στάθμες είναι υποκειμενικές για δυνατότερα από ότι ακούω συνήθως συνήθως ακούω 5 μονάδες χαμηλότερα.

A! και παίζουν και πολύ ωραία με τα Q701... @supersonic -bye-

Έχω κάνει τα πειράματά μου, και έχω καταλήξει... αν το αντικαταστήσω κάποια στιγμή (ελπίζω μετά από μερικά χρόνια) θα είναι πλέον με κάποιο hiend dap πια...

χρηστάρα καλορίζικο

περιμένουμε review, ναι?

Ερώτηση: πως και δεν περίμενες να κυκλοφορήσει και το X5 που λένε ότι πριν το τέλος του έτους θα έχει βγει στην παραγωγή?

Ευχαριστώ Κώστα,

δεν νομίζω να γράψω ριβιού μια και θα επαναλάβω αυτά που έχουν γράψει και άλλοι...

δεν παίζω το waiting game... χρειαζόμουν ένα dap από χθες... είμαι με χαλασμένο ipod 2 χρόνια σχεδόν, και το τίμιο Sansa Clip Zip, δεν μου έδινε ακριβώς αυτό που ζητούσα από ήχο και έπρεπε να έχω και κάποιο ενισχυτάκι μαζί να ακούω από τα μεγάλα ακουστικά...

Προσπαθώ δεν να μειώσω τα ακουστικά και τα ενισχυτικά/dac για να μεταβώ σιγά σιγά από την ποσότητα στην ποιότητα, και στο ήχο που έχω συνειδητοποιήσει ότι μου αρέσει...

πάντως το βλέπω να οδηγεί και τα Κ1000...
πρέπει να βγάζει 67mW στα 120Ω, που σημαίνει ότι μπορεί να δώσει μέχρι 92db....:hmmmm2:

(πού ειναι το add to cart? ):Banane0:

πάντως μου κάνει εντύπωση το θέμα με την μπαταρία.
Ο Στέλιος είπε ότι το φόρτισε μια φορά

Ο Στέλιος νομίζω φορτώνει τραγούδια από το usb, και φορτώνει ταυτόχρονα και η μπαταρία... οπότε,... εγώ φορτώνω με ανταπτοράκι micro sd/usb, από usb3 για πιο γρήγορα, και δεν το συνδέω στο pc... αλλά τι να λέμε τώρα, το βράδυ θα κάνω ακροάσεις και θα σας πω τι παίζει τελικά...

Καλοριζικο Χρηστο :-) καλα μουσικα ταξιδακια

Απάντηση: Re: Fiio X3 24/192 losless format DAP

Ο Στέλιος νομίζω φορτώνει τραγούδια από το usb, και φορτώνει ταυτόχρονα και η μπαταρία... οπότε,... εγώ φορτώνω με ανταπτοράκι micro sd/usb, από usb3 για πιο γρήγορα, και δεν το συνδέω στο pc... αλλά τι να λέμε τώρα, το βράδυ θα κάνω ακροάσεις και θα σας πω τι παίζει τελικά...

γεια σου Χρηστο,

Καλοριζικο και καλοταξιδο !!

καθε μερα που περνα θα το αγαπας περισσοτερο

εχει γινει η καλυτερη μουσικη μου συντροφος

ο ηχος του δεν εχει αντιπαλο !!

το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του ειναι οτι οση ωρα το ακους

θελεις και και αλλο και αλλο ...

το βραδυ ειχα προβλημα στον υπνο και αυπνιες

η κινεζουλα με την καταλληλη υπνοπαιδεια με εχει φιαξει ..

.