Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Παιδιά από την εμπειρία σας, για τους καμένους ουρανούς (ως επί το πλείστον σε αστικά τοπία), προτιμάμε τα soft ή τα hard ND grad?
Οσον αφορά τα ND grad o send απάντησε ήδη.
Οσον αφορά τα μεταβλητά ND έχω γράψει παλιότερα και εκφράσει την βαθύτατη αντιπάθειά μου και νομίζω οτι την έχω τεκμηριώσει, καθώς σε ακραίο σκοτείνιασμα, πάνω απο 6 στοπ, εκεί που μάλλον το χρειαζόμαστε, παρουσιάζει τόπους-τόπους ανόμοιο σκοτείνιασμα. Επειδή δεν έχει καμία σημασία η ακρίβεια των στοπ που κόβει, ενώ η ομοιομορφία έχει καθώς και η ευκρίνεια, είναι μακράν προτιμότερη η αγορά ενός ND8 + ND64 και αν το χρειαζόμαστε ενός ND400. Αυτά μας δίνουν 3, 6 & 8,5 στοπ με πολύ καλύτερο χρώμα, ομοιομορφία και ευκρίνεια. Υπ όψιν οτι με το ND8 + MD64 αν τα βάλουμε μαζί φτιάχνουμε ένα ND500, δηλ 9 στοπ ND, οπότε το ND400 μάλλον δεν χρειάζεται.
Συγνώμη αν σας χάλασα την χαρά για το γκατζετάκι, αλλα για μένα δεν είναι τίποτα περισσότερο απο αυτό ακριβώς: γκατζετάκι. Τάσο αν έρθει και το δεύτερο, μαζί θα τα πετάξεις :bigcry: Μην τα χαρίσεις και βάλεις άλλους σε μπελάδες ;-)
Παιδιά από την εμπειρία σας, για τους καμένους ουρανούς (ως επί το πλείστον σε αστικά τοπία), προτιμάμε τα soft ή τα hard ND grad?
Οπως τα περιμενα... κοβει πολυ οξυτητα... λασπη .
Θα παραμεινω στα hitec φλιτρα.
Aυτα τα hitec δηλαδη, ριχνουν την εκθεση 8 στοπ και βγαζουν την ιδια ευκρινεια και οξυτητα σα να μη τα ειχες φορεμενα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.