μάλλον θα έχω το πιο προβληματικό αιφόνι όσον αφορά το θέμα της κεραίας ή οι δοκιμές που έκανα σχεδόν στην μισή βόρειο Ελλάδα ήταν για κάποιο λόγο άκυρες.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που λέτε οτι ναι μεν υπάρχει θέμα με την κεραία αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα.
Πώς δηλαδή δεν δημιουργεί πρόβλημα εφόσον έχει θέμα?
Πως γίνεται στις 10-15 κλήσεις που πραγματοποίησα χθες, άλλες εν κινήσει κι άλλες σταθερός, να χάνω τις μισές και παραπάνω?
Πως γίνεται να υπάρχει θέμα αλλά να μην δημιουργεί πρόβλημα εφόσον θέλει να το κρατάς με συγκεκριμένο τρόπο?
Μέχρι και γράφοντας μήνυμα μου παρουσιάστηκε πρόβλημα.
Και κλείνοντας, το να λέμε οτι υπάρχει θέμα αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα αλλά για να είσαι 100% σίγουρος πάρε και μια θήκη νομίζω οτι είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.
ΝΑΙ, καλό χρυσό και άγιο το αιφόνι, και για μένα που το επέλεξα πρώτη φορά έχει πράγματα και καλούδια που ίσως να μην υπάρχουν σε άλλες συσκευές αλλά είναι προβληματικό.-
Κι αυτό γιατί πρώτα είναι κινητό τηλέφωνο και μετά όλα τα άλλα που προσφέρει.
Και στην βασική λειτουργία του, να δουλεύει σαν κινητό τηλέφωνο, απέτυχε!
Κι αυτό γιατί πρέπει να δουλεύει υπο προϋποθέσεις για να δουλέψει σωστά.
υ.γ Στην επαρχία ΔΕΝ έχουμε τόσο καλό σήμα όσο στην Αθήνα παιδιά, μην το ξεχνάτε αυτό..