Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Re: Απάντηση: Re: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Όχι.
Το ποσό της επιδότησης αφαιρείται απο την τιμή του κινητού που είναι στους καταλόγους.
Δεν συμψηφίζεται.

Ουπς, οποτε 500 δεν δινω.
Θενκς

Το χειροτερο δεν σας το ειπα.....

Η γυναικα μου, που ηταν παρουσα στο παραπανω, μολις μειναμε μονοι, μου ειπε οτι θελει και εκεινη ενα.

Καταλαβαινετε σιγουρα τι σας λεω ε?

Τα ιδια τραβαω και εγω :violent-smiley-030:
Την επεισα να περιμενει το ασπρο...
Ζησε μαη μου ... :flipout:

μάλλον θα έχω το πιο προβληματικό αιφόνι όσον αφορά το θέμα της κεραίας ή οι δοκιμές που έκανα σχεδόν στην μισή βόρειο Ελλάδα ήταν για κάποιο λόγο άκυρες.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που λέτε οτι ναι μεν υπάρχει θέμα με την κεραία αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα.
Πώς δηλαδή δεν δημιουργεί πρόβλημα εφόσον έχει θέμα?
Πως γίνεται στις 10-15 κλήσεις που πραγματοποίησα χθες, άλλες εν κινήσει κι άλλες σταθερός, να χάνω τις μισές και παραπάνω?
Πως γίνεται να υπάρχει θέμα αλλά να μην δημιουργεί πρόβλημα εφόσον θέλει να το κρατάς με συγκεκριμένο τρόπο?
Μέχρι και γράφοντας μήνυμα μου παρουσιάστηκε πρόβλημα.

Και κλείνοντας, το να λέμε οτι υπάρχει θέμα αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα αλλά για να είσαι 100% σίγουρος πάρε και μια θήκη νομίζω οτι είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.

ΝΑΙ, καλό χρυσό και άγιο το αιφόνι, και για μένα που το επέλεξα πρώτη φορά έχει πράγματα και καλούδια που ίσως να μην υπάρχουν σε άλλες συσκευές αλλά είναι προβληματικό.-
Κι αυτό γιατί πρώτα είναι κινητό τηλέφωνο και μετά όλα τα άλλα που προσφέρει.
Και στην βασική λειτουργία του, να δουλεύει σαν κινητό τηλέφωνο, απέτυχε!
Κι αυτό γιατί πρέπει να δουλεύει υπο προϋποθέσεις για να δουλέψει σωστά.

υ.γ Στην επαρχία ΔΕΝ έχουμε τόσο καλό σήμα όσο στην Αθήνα παιδιά, μην το ξεχνάτε αυτό.. ;)

Last edited:
Απάντηση: Re: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Το χειροτερο δεν σας το ειπα.....

Η γυναικα μου, που ηταν παρουσα στο παραπανω, μολις μειναμε μονοι, μου ειπε οτι θελει και εκεινη ενα.

Καταλαβαινετε σιγουρα τι σας λεω ε?

Σήμερα εκτελείς ότι κινείται!!!!!

ΚΛΑΙΩ

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Ουπς, οποτε 500 δεν δινω.
Θενκς

Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Ρώτα στο κατάστημα. Και δες και αν θες να "παίξεις" με τα προγράμματα, πολλές φορές αξίζει τον κόπο.

μάλλον θα έχω το πιο προβληματικό αιφόνι όσον αφορά το θέμα της κεραίας ή οι δοκιμές που έκανα σχεδόν στην μισή βόρειο Ελλάδα ήταν για κάποιο λόγο άκυρες.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που λέτε οτι ναι μεν υπάρχει θέμα με την κεραία αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα.
Πώς δηλαδή δεν δημιουργεί πρόβλημα εφόσον έχει θέμα?
Πως γίνεται στις 10-15 κλήσεις που πραγματοποίησα χθες, άλλες εν κινήσει κι άλλες σταθερός, να χάνω τις μισές και παραπάνω?
Πως γίνεται να υπάρχει θέμα αλλά να μην δημιουργεί πρόβλημα εφόσον θέλει να το κρατάς με συγκεκριμένο τρόπο?
Μέχρι και γράφοντας μήνυμα μου παρουσιάστηκε πρόβλημα.

Και κλείνοντας, το να λέμε οτι υπάρχει θέμα αλλά δεν δημιουργεί πρόβλημα αλλά για να είσαι 100% σίγουρος πάρε και μια θήκη νομίζω οτι είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.

ΝΑΙ, καλό χρυσό και άγιο το αιφόνι, και για μένα που το επέλεξα πρώτη φορά έχει πράγματα και καλούδια που ίσως να μην υπάρχουν σε άλλες συσκευές αλλά είναι προβληματικό.-
Κι αυτό γιατί πρώτα είναι κινητό τηλέφωνο και μετά όλα τα άλλα που προσφέρει.
Και στην βασική λειτουργία του, να δουλεύει σαν κινητό τηλέφωνο, απέτυχε!
Κι αυτό γιατί πρέπει να δουλεύει υπο προϋποθέσεις για να δουλέψει σωστά.

υ.γ Στην επαρχία ΔΕΝ έχουμε τόσο καλό σήμα όσο στην Αθήνα παιδιά, μην το ξεχνάτε αυτό.. ;)

Απόλυτα δεκτές οι απόψεις σου !! :a0210:

Ο τρόπος που το κρατάς προφανώς κλείνει το επίμαχο σημείο κ σου δημιουργεί το πρόβλημα αυτό.

Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

voda Αλέξη.

Με το παλιό σου τηλέφωνο πως τα πήγαινες στις ίδιες περιοχές?
Το ρωτάω γιατί η Vodafone είναι γνωστό ότι έχει σήμα της πλάκας.
Ειδικά στην επαρχία σε μέρη που εγώ με την Cosmote είχα σήμα καμπάνα :guitarist:
άλλοι με vodafone ετοίμαζαν φωτιά για να κάνουν τους Ινδιάνους:flipout:

PETRAN θα γινεις γραφικος αν συνεχίσεις να λες τα ελλατωματα του jesusphone!!! just like me -bye--bye--bye-

ας γίνω δεν έχω πρόβλημα,
αλλά δεν μπορώ να βλέπω άλλα και να λέω άλλα.

και το τόνισα και πριν, έχει παπάδες το μ@μημένο το τηλέφωνο, που για μένα που ναι μεν είχα ξαναπιάσει αιφόνι στα χέρια μου αλλά δεν είχα στην κατοχή μου ποτέ κανένα, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές εφαρμογές που ίσως δεν βρίσκεις πουθενά άλλου. καμία αντίρρηση σ' αυτό.

Και στην τελική γράφω τις εντυπώσεις μου μιας και είμαι κάτοχος.

υ.γ και παρακαλώ να μην μου προτείνει κανείς να πάρω άλλο τηλέφωνο, εδώ μέσα κάνουμε αναφορά στο αιφόνι, και για τα καλά του και τα άσχημα του.

Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Ο τρόπος που το κρατάς προφανώς κλείνει το επίμαχο σημείο κ σου δημιουργεί το πρόβλημα αυτό.

Εν τω μεταξύ, αν έχω καταλάβει σωστά και από αυτό που είδα στου Μπάμπη,
θέμα έχουν κυρίως αυτοί που κρατούν το κινητό με το αριστερό χέρι,
γιατί με το δεξί για καλύψεις το σημείο της κεραίας είναι λίγο δύσκολο-άβολο.

Άσε που στου Μπάμπη, κλείσαμε τελείως με το χέρι την αριστερή πλευρά
και το σήμα δεν έπεσε ούτε μια γραμμή.:2thumb22sup:

Πετρο, μηπως ειναι "πιο προβληματικο" το δικο σου;
Ρωταω γιατι, στο παρελθον ειχα αγορασει καινουργιο iphone 3G που ειχε προβληματικο σημα. Το εστειλα στο service και που εδωσαν καινουργιο. Συνιστω να κανεις το ιδιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Με το παλιό σου τηλέφωνο πως τα πήγαινες στις ίδιες περιοχές?
Το ρωτάω γιατί η Vodafone είναι γνωστό ότι έχει σήμα της πλάκας.
Ειδικά στην επαρχία σε μέρη που εγώ με την Cosmote είχα σήμα καμπάνα :guitarist:
άλλοι με vodafone ετοίμαζαν φωτιά για να κάνουν τους Ινδιάνους:flipout:

δεδομένο!
στην Θάσο πχ εκεί που είναι το σπίτι, εγώ δεν έχω καθόλου σήμα
(και η γυναίκα μου με cosmote μου κάνει πλάκα στέλνοντας μηνύματα, μιλώντας στο τηλέφωνο ίσα ίσα για να μου την σπάσει επειδή εγώ με voda δεν έχω σήμα. :flipout::furious3:)

όμως πλέον έχω πρόβλημα εκεί όπου με το innov8(που είναι ένα απλό τηλέφωνο μπροστά στο αιφόνι) έκανα όλες τις δουλειές μου απροβλημάτιστα.

ας γίνω δεν έχω πρόβλημα,
αλλά δεν μπορώ να βλέπω άλλα και να λέω άλλα.

και το τόνισα και πριν, έχει παπάδες το μ@μημένο το τηλέφωνο, που για μένα που ναι μεν είχα ξαναπιάσει αιφόνι στα χέρια μου αλλά δεν είχα στην κατοχή μου ποτέ κανένα, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές εφαρμογές που ίσως δεν βρίσκεις πουθενά άλλου. καμία αντίρρηση σ' αυτό.

Και στην τελική γράφω τις εντυπώσεις μου μιας και είμαι κάτοχος.

υ.γ και παρακαλώ να μην μου προτείνει κανείς να πάρω άλλο τηλέφωνο, εδώ μέσα κάνουμε αναφορά στο αιφόνι, και για τα καλά του και τα άσχημα του.

Εν τω μεταξύ, αν έχω καταλάβει σωστά και από αυτό που είδα στου Μπάμπη,
θέμα έχουν κυρίως αυτοί που κρατούν το κινητό με το αριστερό χέρι,
γιατί με το δεξί για καλύψεις το σημείο της κεραίας είναι λίγο δύσκολο-άβολο.

Άσε που στου Μπάμπη, κλείσαμε τελείως με το χέρι την αριστερή πλευρά
και το σήμα δεν έπεσε ούτε μια γραμμή.:2thumb22sup:

Βλέπεις petran αυτό που γράφει ο Αλέξης ;

Υπάρχουν δλδ περιπτώσεις όπου χάνει σήμα κ άλλες που δεν χάνει.

Εμένα μου φαινεται πολυ περιεργο παντως πως μπορει να πιασει κανεις την συσκευη ΧΩΡΙΣ να ακουμπησει σε εκεινο το σημειο....

Επίσης μη κοιτατε τις γραμμες αν πεφτουν, αυτο το διορθωσε ο Στιβακος να δειχνει ντουρο ολη την ωρα... οσο θυμαμαι αυτη την ανεκδιηγητη ανακοινωση "ΩΩΩΩ μα ειναι λαθος ο αλγοριθμος" τελικα ..... εφταιγε η κεραια...

Last edited:
Δοκιμασε επισης να βαλεις μια θηκη να δεις μηπως βελτιωθει η κατασταση. Αν οχι, σου εκατσε "lemon" οποτε πας για αντικατασταση...