Re: Απάντηση: Re: Firewire ή e-Sata;
Για ρωτα να μαθεις. Εχω τη μελετη ετοιμη......για να τ'ακους κι εσυ.....![]()
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Για ρωτα να μαθεις. Εχω τη μελετη ετοιμη......για να τ'ακους κι εσυ.....![]()
Για ρωτα να μαθεις. Εχω τη μελετη ετοιμη...
Δε ξερω ποιος τα λεει, αλλα εγω τα σκεφτομαι πρωτος:idea:Το ξερω το ξερω, ποιος τα λεει σε ποιον δεν ξερω τελικα![]()
Πρέπει να μιλήσουμε... Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε συλλογή εξωτερικών δίσκων, τίγκαρα.
Πρέπει να βρούμε μιά λύση. Ενδιαφέρομαι άμεσα.![]()
.............. Αν κάνεις RAID-5 πέφτεις στα 7TB (με δίσκους του 1TB πάντα).
Περισσότερα θα σου πει ο Σύριος.
Απαξ και στηθεί ο server και μπει και στο δίκτυο (και τα 2 είναι απλές υποθέσεις), η χρήση του από εκεί και πέρα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα για κάποιον που ξέρει να χειρίζεται ένα ''απλό'' PC.τι του λετε ρε σεις.......
θελετε να εχει τις διπλασιες αποριες - προβληματα ?
το μπελα σας ψαχνετε μου φαινεται...
Πάντως αν είναι κανείς να μην ανέβει κατευθείαν στο maximum της χωρητικότητας ενός κλασικού file server ....
καταλαβα την κανετε διακριτικα .......![]()
Αν είναι να το κάνεις κάντο απ' την αρχή.
Αυτή τη στιγμή - με εσωτερικούς και εξωτερικούς - είμαι στα 6,5 TB κι έχω πρόβλημα χώρου.![]()
Δηλαδή με άλλα τόσα TB λογικά θα είσαι ΟΚ για κανα χρόνο.. Not bad..![]()
Για ποιο απλες λυσεις, μπορεις να δεις και NAS storage...
Ποιο ακριβη , αλλα οτι πρεπει για τη περιπτωση του Μπαμπη που δε θελέι πολλα-πολλα... και ευκολο στη μεταφορα αν χρειαστει και ποιο αξιοπιστο.
Ενα πολυ καλο και ευχρηστο δειγμα ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?developer=DROBO
Mπορεις να συνδεσεις 2 units σε ενα droboshare με συνολικη χωρητικοτητα 8 TB... για κανενα χρονο σε καλυπτει φανταζομαι !!!
Δηλαδή με άλλα τόσα TB λογικά θα είσαι ΟΚ για κανα χρόνο.. Not bad..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.