Re: Απάντηση: Re: Firewire ή e-Sata;
Για ρωτα να μαθεις. Εχω τη μελετη ετοιμη......για να τ'ακους κι εσυ.....![]()
Για ρωτα να μαθεις. Εχω τη μελετη ετοιμη......για να τ'ακους κι εσυ.....![]()
Για ρωτα να μαθεις. Εχω τη μελετη ετοιμη...
Δε ξερω ποιος τα λεει, αλλα εγω τα σκεφτομαι πρωτος:idea:Το ξερω το ξερω, ποιος τα λεει σε ποιον δεν ξερω τελικα![]()
Πρέπει να μιλήσουμε... Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε συλλογή εξωτερικών δίσκων, τίγκαρα.
Πρέπει να βρούμε μιά λύση. Ενδιαφέρομαι άμεσα.![]()
.............. Αν κάνεις RAID-5 πέφτεις στα 7TB (με δίσκους του 1TB πάντα).
Περισσότερα θα σου πει ο Σύριος.
Απαξ και στηθεί ο server και μπει και στο δίκτυο (και τα 2 είναι απλές υποθέσεις), η χρήση του από εκεί και πέρα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα για κάποιον που ξέρει να χειρίζεται ένα ''απλό'' PC.τι του λετε ρε σεις.......
θελετε να εχει τις διπλασιες αποριες - προβληματα ?
το μπελα σας ψαχνετε μου φαινεται...
Πάντως αν είναι κανείς να μην ανέβει κατευθείαν στο maximum της χωρητικότητας ενός κλασικού file server ....
καταλαβα την κανετε διακριτικα .......![]()
Αν είναι να το κάνεις κάντο απ' την αρχή.
Αυτή τη στιγμή - με εσωτερικούς και εξωτερικούς - είμαι στα 6,5 TB κι έχω πρόβλημα χώρου.![]()
Δηλαδή με άλλα τόσα TB λογικά θα είσαι ΟΚ για κανα χρόνο.. Not bad..![]()
Για ποιο απλες λυσεις, μπορεις να δεις και NAS storage...
Ποιο ακριβη , αλλα οτι πρεπει για τη περιπτωση του Μπαμπη που δε θελέι πολλα-πολλα... και ευκολο στη μεταφορα αν χρειαστει και ποιο αξιοπιστο.
Ενα πολυ καλο και ευχρηστο δειγμα ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?developer=DROBO
Mπορεις να συνδεσεις 2 units σε ενα droboshare με συνολικη χωρητικοτητα 8 TB... για κανενα χρονο σε καλυπτει φανταζομαι !!!
Δηλαδή με άλλα τόσα TB λογικά θα είσαι ΟΚ για κανα χρόνο.. Not bad..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.