First Watt F5 by Nelson Pass

tgQqfS.jpg

το αριστερό.
φαίνεται η πρότελευταία αντίσταση τοποθετημένη πιό πάνω από τις άλλες.
Ακριβώς μπροστά της το ίδιο ισχύει για το ένα τρανζίστορ. Φαίνεται και πιό φλουταρισμένο...

οι άσπρες αντιστάσεις .....δεν ξέρω
είναι έτσι το σουλούπι τους ή έχουν παραμορφωθεί ελαφρώς?

υποχρεωτικά το μπλενταζ - θωράκιση στη γείωση - μαζί με το άσπρο καλώδιο! Και αν στείλεις τη γείωση κάθε καναλιού ξεχωριστά στη μπάνκα του τροφοδοτικού με θερμιστορ πριν, νομίζω θα είσαι κομπλέ από θόρυβο!

Να τα πάρουμε λίγο με τη σειρά....
μου εξηγεί κάποιος τον ρόλο του φίλτρου?

Δε θα έβαζα ποτέ σε τελικό!

Ουτε εγω θα εβαζα. Γιατί ομως το εβαλε ο Μανωλης?
Το ειχατε συζητήσει?

Όχι αλλά από τα συμφραζόμενα είχε ένα πρόβλημα με τη γραμμή ρεύματος η οποία έφερνε θόρυβο μέσω κάποιας οικιακής συσκευής το οποίο το ανακάλυψε πολύ αργότερα!
Οι κλέμες τώρα είναι παρεξηγημένες, για 5 χρόνια ο ενισχτυτής έχει αλλάξει πολλές φορές εκτός από τις κλέμες.... βέβαια καλό είναι να καταργηθούν αλλά αν ανά πάσα στιγμή αλλάζει τελικό το τροφοδοτικό με κλέμες βοηθάει... Εντάξει μόνο τα Rca κολλάω και ξεκολλάω!

'Οχι αυτές τις κλέμες όμως! Είναι ότι χειρότερο για χοντρά / μονόκλωνα καλώδια.

Υπάρχουν "πριζάκια" τα οποία δημοφιλή μεταξύ των diyers.

Αρα ξεκιναω να βρω το θέμα του βομβου πρωτα....
Ισως να διώξω και αυτά τα van den hull

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άμα φύγει ο βομβος να διωξω το φίλτρο και μετα τις κλεμες

Αυτό το γαργάρισμα στην έναυση τι ειναι? Στο δεύτερο κλιπακι?

Συγνώμη ακροδέκτες εννοούσα όχι της πράσινες κλέμες! Αυτά χρησιμοποιώ
MakeThumbImage.aspx

Αν διώξεις τα van den hull να χρησιμοποιήσεις συνεστραμμένα καλώδια πολύ μικρής διατομής σχεδόν βραχίονα πικάπ... Επίσης και τα πλακέ προς τα ηχεία θα έδιωχνα...!
Καλή αρχή

Originally Posted by Zen Mod View Post
those spks are good for nothing - plain screamers ;

send them to me , for proper disposal ; you'll pay shipment , I have no intention to make double favor to you

- try tiny solid core for input signal wires - 0,1mm dia , twisted .

Σε καλώδια μονόκλωνα μεγάλου καρέ ή πολλά καλώδια διαφορετικού καρέ απαγορεύεται η σύσφιξη με βίδα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Προτίμησε faston + θερμοσυστελλόμενο ή αρσενικό / θηλυκό βύσμα.

τι θα συνδέσετε με αυτά ; καλύτερη σύνδεση ειναι πάντα η κόλληση δεν οξειδώνεται πότε και αν γίνει σωστά ειναι πολύ καλύτερη από οποιοδήποτε φις

το van den hull αυτό σίγουρα δεν κάνει για εκεί που το έβαλες για εσωτερικές συνδέσεις έχει άλλο αλλά ειναι κομμάτι ακριβό