Musicalicius
Banned
- 20 May 2008
- 1,429
δεν κατάλαβα το κουτί του Μανώλο νάναι ιδιαίτερα διαφορετικό στις ψύκτρες....
Δες σαν οδηγό τις ψύκτρες του μπαμπά του F5 Nelson Pass

δεν κατάλαβα το κουτί του Μανώλο νάναι ιδιαίτερα διαφορετικό στις ψύκτρες....
το 2u με τίποτα, το 5u πρέπει να κάνει
Δες σαν οδηγό τις ψύκτρες του μπαμπά του F5 Nelson Pass
![]()
να καταλάβω, το 5u επειδή έχει μεγάλες ψύκτρες ή επειδή ΘΕΛΕΙ τόσο χώρο ?
Το κουτί του Μανώλο, επαναλαμβάνω, μου φαίνεται πιό συμμαζεμένο από 5u.
Ας μας πει βέβαια.
κόβεις και με 30 ευρώ τα υπόλοιπα αλουμίνια, κάνεις καμιά 10αριά σπειρώματα γύρω γύρω και έτοιμος ο κουτής ..... με λιγότερα από 100 ευρώ
*o kzeprf τελικά είχε βάλει τις st15 (16 ευρώ το τμχ) ...
και αν σου αρέσει ο ενισχυτής τόσο πολύ, μετά κάποια στιγμή τον βάζεις και σε άλλο κουτί
σωστα δημητρη......πιστευω οτι εγω εδωσα πολλα για κουτι...μετα ανακαλυψα το normabox πλεον στις επομενες κατασκευες παραγγελια τις ψυκτρες με το μετρο και κοψιμο αλουμινια.... δεν θα περνας με τιποτα κοστος των 100 ευρω.....
πολλή κατασκευή.
Θα ρωτήσω το Μανώλη να μου πει αν το κουτί του είναι ΟΚ...
που ...κανονικά πρέπει νάναι.
Κι ακόμη μια του "προενισχυτή"...hypnotize... η hotrod έκδοση είναι ακριβώς η ίδια με τη μόνη διαφορά από 12ν μετασχηματιστή στα 15ν λιγα παραπάνω mA στο regulator και ψύκτρες k δύο πυκνωτές παραπάνω για το smoothing και τέλος ένας φιλμ πυκνωτής 0.22uf για bypass των 5 led (αντί του ηλεκτρολυτικού 100uf)
Κι ακόμη μια του "προενισχυτή"...hypnotize... η hotrod έκδοση είναι ακριβώς η ίδια με τη μόνη διαφορά από 12ν μετασχηματιστή στα 15ν λιγα παραπάνω mA στο regulator και ψύκτρες k δύο πυκνωτές παραπάνω για το smoothing και τέλος ένας φιλμ πυκνωτής 0.22uf για bypass των 5 led (αντί του ηλεκτρολυτικού 100uf)
τι έχεις κάνει ωρέ ?? :worshippy:
phono, βουβάλι και Β1 ??
τι λέει το Β1?
ποτ alps? Ποιό ??
τι έχεις κάνει ωρέ ?? :worshippy:
phono, βουβάλι και Β1 ??
τι λέει το Β1?
ποτ ? Ποιό ??
Τρελή καριέρα ο F5, ε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.