Flat/Slim TVs στο τοίχο: "αναγκαιότητα" ή μάρκετινκ??

Re: Απάντηση: Re: Flat/Slim TVs στο τοίχο: "αναγκαιότητα" ή μάρκετινκ??

@CosmosKGR

Συμφωνουμε τελικα...:SFGSFGSF:

Τύπου "Thread is closed";:2thumb22sup:

Οχι! τυπου αντε να κανουμε και κανενα μπανακι οσο ακομα μπορουμε...:flipout:

Καλημέρα κι από μένα,
μια φώτο απ το σαλόνι αν και δεν έχει τακτοποιηθεί ακόμα το κεντρικό. Αναζητώ ένα συγκεκριμένο όρθιο τύπο βάσης tv που έχει πάρει κάπου το μάτι μου. Στυλ κολώνας που δίνει την αίσθηση ότι είναι στον τοίχο αλλά έχει και λεπτό πάτημα στη βάση της για να χωράει κάτω απ το έπιπλο. Έτσι θα ανέβει το κεντρικό στο έπιπλο. Στον τοίχο δεν μπορώ να κρεμάσω για τεχνικούς λόγους.

να σχολιάσω ότι τα flat panel εκτός της ευκολίας στις γωνίες θέασης, όσο λεπταίνουν έχουν το παράπλευρο πλεονέκτημα όλων των εξελιγμένων κλυκλωμάτων. Γίνονται πιο αποδωτικά = μικρότερη κατανάλωση. Επίσης η μοντέρνα αισθητική έχει πολλά να κερδίσει στην αίσθηση του χώρου. Δεν έχουν όλα τα σαλόνια πρόβλεψη για home cinema ούτε όλα τα σπίτια χώρο.

υγ. όταν είδα τα nautilus πιο πίσω μου τρέξαν λίγο τα σάλια

Last edited:
να σχολιάσω ότι τα flat panel εκτός της ευκολίας στις γωνίες θέασης, όσο λεπταίνουν έχουν το παράπλευρο πλεονέκτημα όλων των εξελιγμένων κλυκλωμάτων. Γίνονται πιο αποδωτικά = μικρότερη κατανάλωση.

οι CRT από όσο ξέρω έχουν πολύ μικρότερη κατανάλωση ενέργειας από τις επίπεδες (από τις πλασμα σίγουρα)

Από την άλλη, η δική μου προβολική έχει κατανάλωση 210watt στις 55"....

Εκτός αν εννοείς ότι βελτιώνονται σε σχέση με αυτά που προσέφερε η ίδια τεχνολογία πριν από κάποια χρόνια, το οποίο ισχύει βέβαια

Επίσης η μοντέρνα αισθητική έχει πολλά να κερδίσει στην αίσθηση του χώρου. Δεν έχουν όλα τα σαλόνια πρόβλεψη για home cinema ούτε όλα τα σπίτια χώρο.

Αυτό δεν το καταλαβαίνω, από τη στιγμή που σε άλλο thread οι περισσότεροι κάτοχοι επίπεδων τηλεοράσεων τις έχουν τοποθετημένες στα προϋπάρχοντα έπιπλα. Κάτι παρόμοιο βλέπω και στο δικό σου χώρο: στο έπιπλο αυτό η προβολική μου χωράει άνετα (στο βάθος), απλά (όσο απλό είναι αυτό) θα φαίνεται ο μπόγος από πίσω

Αυτό δεν το καταλαβαίνω, από τη στιγμή που σε άλλο thread οι περισσότεροι κάτοχοι επίπεδων τηλεοράσεων τις έχουν τοποθετημένες στα προϋπάρχοντα έπιπλα. Κάτι παρόμοιο βλέπω και στο δικό σου χώρο: στο έπιπλο αυτό η προβολική μου χωράει άνετα (στο βάθος), απλά (όσο απλό είναι αυτό) θα φαίνεται ο μπόγος από πίσω

Βρε Γατσούνι μου (πατέρα) μπας και σε έχουν ζαλίσει φίλοι και γνωστοί για την τηλεόραση που πήγες και πήρες??? π.χ. γιατί πήρες έναν τέτοιο όγκο όταν όλοι αγοράζουν flat? μήπως σε έχουν χτυπήσει εκεί που πονάς και τώρα απλά προσπαθείς να απαλύνεις τον πόνο ???

Για να κλείσει το thread εδω όσον αφορά τον λόγο που αγοράζουμε flat tvs....

ο λόγος είναι απλά οι ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΜΑΣ...που δεν θα ανεχόντουσαν ούτε για πλάκα μέσα στο σαλόνι τους, μια τηλεόραση 40+ με όγκο απο πίσω όπως οι κλασσικές CRT! Οι κατασκευαστές βρήκαν τον καλύτερο τρόπο να προωθήσουμε μεγάλες τηλεοράσεις όχι τόσο σε εμάς όσο και στις γυναίκες μας! για αυτό βγάζουν τώρα ακόμα πιο slim tvs και για αυτόν τον λόγο βγάλανε και τις Like κάδρο τηλεοράσεις μ αποθηκευμένες φωτογραφίες απο έργα τέχνης !!!

τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...

Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου και δεν το έχω μετανοιώσει ούτε στιγμη´(με το χέρι στην καρδιά το λέω αυτό) και το ίδιο πιστεύω ότι λένε όλοι όσοι παίρνουν μία καινιούρια τηλεόραση. Όσο προβληματισμό και να περάσεις πριν την αγορά, προσπαθώντας να βρεις την καλύτερη τηλεόραση, πιστεύω ότι στο τέλος όταν καθήσεις απέναντι και την ανοίξεις αποζημιώνεσαι για τον χρόνο, τον κόπο και τα χρήματα που έδωσες.

Για μία ακόμα φορά τονίζω ότι η κουβέντα που ανοίχτηκε στο παρόν thread είναι εντελώς φιλοσοφική, δεδομένης της επικράτησης των επίπεδων τηλεοράσεων στην αγορά. Πιο πολύ θα με ενδιέφερε να δούμε πώς "κολλάει" η επίπεδη τηλεόραση στο χώρο σας - και για το λόγο αυτό ευχαριστώ όλους όσους ανέβασας φωτογραφίες από το χώρο τους!!!!!!

Μήπως θα ήταν πιο σωστό να ανοιχτεί ένα νέο thread ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ιδιωτικών χώρων με τηλεοράσεις?????

αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, ας το κοιτάξει κάποιος από τους διαχειριστές και ας ανοίξει ένα thread αν το κρίνει υλοποιήσιμο. Πάντως θα ήταν ωραίο να βλέπαμε τους χώρους των μελών του φόρουμ συγκεντρωμένους!!!!!!!!!!!!!

εγώ τις φωτογραφίες μου τις έχω έτοιμες, θα περιμένω λοιπόν το άνοιγμα του νέου thread!!!!

Ζητώ συγνώμη από όσους μπήκαν στον κόπο και ανέβασαν φωτο του χώρου τους στο παρόν thread και αναμένω το άνοιγμα του νέου προκειμένου να στείλω κι εγώ τις δικές μου!!!!!

Άρα κάπου εδώ ας θεωρηθεί το τέλος του παρόντος thread, σας ευχαριστώ που συμμετείχατε και είπατε τις απόψεις σας!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Flat/Slim TVs: "αναγκαιότητα" ή μάρκετινκ??

Η δικια μου τοποθετηθηκε στον τοιχο, οχι μονο για θεμα αισθητικης,αλλα και επειδη θα πεφτει το πανι του βιντεοπροβολεα μπροστα της.

Το ίδιο και εγώ, αλλά και να μην είχα το πανί μπροστά πάλι στο τοίχο θα την έβαζα και όχι στην βάση της.

*** Αρκετά από τα έτοιμα έπιπλα δεν έχουν το σωστό ύψος ώστε η TV τοποθετημένη στην βάση της να είναι σε σωστό ύψος θέασης.

Απάντηση: Re: Flat/Slim TVs στο τοίχο: "αναγκαιότητα" ή μάρκετινκ??

Μήπως θα ήταν πιο σωστό να ανοιχτεί ένα νέο thread ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ιδιωτικών χώρων με τηλεοράσεις?????

Υπάρχει τέτοιο thread εδώ. Είναι για προβολείς αλλά και τηλεοράσεις.

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=25

άνοιξα ένα στην κατηγορία των τηλεοράσεων, με το σκεπτικό να είναι προσανατολισμένο περισσότερο στον παράγοντα "τηλεόραση" και όχι στα ηχοσυστήματα που τη συνοδεύουν (όχι ότι αυτό θα είναι απαγορευτικό).

Κάτι δηλαδή προσανατολισμένο στο πώς τοοθετει κάποιος την τηλεόρασή του σε σχέση με το χώρο του, τις διάφορες πατέντες που έχει κάνει για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα, κ.λπ.
Ελπίζω να βοηθήσει κάποιους από εμάς να πάρουμε ιδέες για το δικό μας χώρο....

Re: Απάντηση: Flat/Slim TVs: "αναγκαιότητα" ή μάρκετινκ??

Αρκετά από τα έτοιμα έπιπλα δεν έχουν το σωστό ύψος ώστε η TV τοποθετημένη στην βάση της να είναι σε σωστό ύψος θέασης.
+1
Εγώ για αυτό θα πάρω ένα έπιπλο Sonorous με ειδική βάση που θα έχει την LCD ανυψωμένη στο ύψος που θέλω εγώ.