FORMULA 1 σε HD

Σίγουρα θα μεταδωθεί απο ASTRA 2, όσο για Thor5 δε ξέρει κανένας ακόμα. Οι πιθανότητες όμως είναι απελπιστικά λίγες καθώς ούτε το διαφημίζει εκεί και το πρόγραμμα που μεταδίδει απέχει πάρα πολύ απο το πρόγραμμα του κανονικού bbc. Για λύψη απο astra 2 χρειάζεται 5μετρο πιάτο απο Αθήνα.

Αν και μας εκανες την καρδια περιβολι....
... ευχαριστω πολυ για την απαντηση.:a0210:

Εγώ τι να πώ που πληρώνω και ευρά στο sky uk κάθε μήνα και το μόνο που θα μπορώ να δω είναι το epg του bbcHD να γράφει Formula 1 live! Άραξε θα βρεθεί ένα feed μέχρι το πρώτο γύρο:)

Εγώ τι να πώ που πληρώνω και ευρά στο sky uk κάθε μήνα και το μόνο που θα μπορώ να δω είναι το epg του bbcHD να γράφει Formula 1 live! Άραξε θα βρεθεί ένα feed μέχρι το πρώτο γύρο:)

Μεχρι περσι τα ειχε ο Sky αν δεν κανω λαθος?

Η F1 άλλαξε χέρια στη Αγγλία από το ITV στο BBC…

Απάντηση: Re: FORMULA 1 σε HD

Καμία ελπίδα να τα δείχνει το HD Swisse ??

Μπα.
Δεν υπάρχει τίποτα στα προσεχώς του καναλιού.
Οι Ελβετοί βέβαια ούτε το champions league δε διαφημίζουν, αλλά φόρμουλα 1 χλωμό το βλέπω....

Re: Απάντηση: FORMULA 1 σε HD

Δηλαδη να βαλω ORF HD η' οχι ?Ας με κατατοπισει καποιος θα δειξει HDformula 1???????:BDBDG54:

Φιλε αν διαβασεις τα προηγουμενα μηνυματα θα δεις οτι τις τελευταιες μερες ειχαμε ασχημα μαντατα απο το ORF.

Λογικα σε καποια φαση θα στρωσουν τα πραγματα, αλλα αυτη τη στιγμη ειμαστε στο σκοταδι. :furious3:

Θα ελεγα να κανεις λιγο υπομονη, για να δουμε φως και για να σιγουρευτουμε πως και φετος θα μεταδιδει τους αγωνες το ORF HD.

Απο οσα διαβαζω, γιατι ειμαι νεος στο χωρο της δορυφορικης, η καλυτερη και ευκολοτερη λυση για F1 σε HD ηταν το ORF για το οποιο εγω τουλαχιστον δεν εχω ακουσει ακομα καμια ευχαριστη εξελιξη. Εσεις μαθατε κατι?

Οι αλλες 2 λυσεις αν δεν κανω λαθος ειναι το BBC HD στον Astra 2 που απο Ελλαδα ειναι απιστευτα δυσκολο και δαπανηρο να πιασουμε και τελος αυτο που ειπε ο φιλος gllafas για το SKY Italia, το οποιο επισης θεωρειται απο τα πολυ "δυσκολα".

Μου διαφευγει κατι αλλο?

Ισως να υπαρξει Feed της τελευταιας στιγμης παντως.Ωρα γνωριζουμε?

feed 5 μερες πριν την εκκινηση.Ειναι SD upscaled, σαν HD δηλαδη.Λιγο πριν την εναρξη και αλλο ελπιζω.Προλαβενετε να γυρισετε και τα πιατα.

Intelsat 10-02 & Thor 2/3 (1*W)

11486 V 13244 5/6

4:2:0

720/50p F1inCinema

Εκανα μια έρευνα στο internet για τα κανάλια που θα το δείξουν σε HD και δεν βρήκα απολύτως τίποτα.
Για την ακρίβεια, διάβασα ότι για ακόμη μια χρονιά δεν θα υπάρχει HD μετάδοση της F1.
Βέβαια θα υπάρχει το ORF HD με το upscaling και το γνωστό feed στον thor, επίσης upscaled αλλά τίποτα για κανονικό HD.

Το ORF παλια.Στο feed που εδωσα kαι στο BBC Interactive θα βολευτουμε.Εγω εχω κορυφαια εικονα σ αυτα.

Οποτε οσοι δεν εχουμε κινητο πιατο την πατησαμε. :slapface:

Και ειχα στηριχτει πολυ στο ORF HD ρε γμτ.

Πιθανες ευκαιριακες μεταδοσεις απο εδω.Οποιος εχει δεκτη με blind scan μπορει να δοκιμασει λιγο πριν την εναρξη.

45*Ε, 10*Ε, 16*Ε, 1*w, 12,5*w, 22*w