Φόρουμ για φακούς!!

νια ρε το ξερω το εχεις ξαναπεις, αλλα εγω οταν ειδα αυτον του Τεο η πλακετα ηταν σαν την δικια μου....με τις εγκοπες της και το παραξενο βαψιμο

βρε βρε! αυτος ειναι ο περιφημος/κακοφημος DSD!

σε καθε περιπτωση που βλεπεις φωτακια οσα και θεσεις, τοτε ειναι ανεξαρτητα καναλια.

κωστα, αν ξερεις, που μπορω να βρω μια θηκη να το πω ή μηλο να το πω, δεν ξερω για 3 μπαταριες 18650? ποιος ξερει?
οχι θηκη φυλαξης, αλλα με συνδετηρες μεσα για να βγενει ρευμα απο την θηκη ( κουτακι ) 12,6 V

Last edited:
αρε! τωρα καταλαβα.. αν βρεις πες μου και εμενα ..θελω και εγω να κανω ενα battery bank.....

αν μιλας γαι την μετατροπη που μου ειπες στο τραπεζι, ριξε μια ματια σοτ Youtube...Καποιοι βαζουν μπρος με μια συστοιχια IMR 26650, τυλιγμενη με θεμροσυρικνωμενο πλαστικο

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

αρε! τωρα καταλαβα.. αν βρεις πες μου και εμενα ..θελω και εγω να κανω ενα battery bank.....

αν μιλας γαι την μετατροπη που μου ειπες στο τραπεζι, ριξε μια ματια σοτ Youtube...Καποιοι βαζουν μπρος με μια συστοιχια IMR 26650, τυλιγμενη με θεμροσυρικνωμενο πλαστικο
θα ψαξω

Re: Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

Εργοτέλη άρπαξε την ευκαιρία,κανε κονέ με τους Κινέζους τώρα που είναι κάτω...:flipout: :chinese: :flipout: :chinese: :flipout: :chinese: :flipout::chinese:

xaxxaxa μπα δε παίζει να έχουν αυτοί τπτ!Μόνο από πετρέλαιο ξέρουν!

Σκεφτομαι οτι ηθελα παντα ενα ΤΕΡΑΣ αλλα ζεστου φωτος. Οπωςδηποτε αλογονου μιας και δεν υπαρχει αλλη σοβαρη λαμπα σε παλαιας κοπης φακο.
Σκεφτομαι εσχατως τον solarforce 1200

Yπαρχει αλλο warm ή neutral τερας ?

Επειδή έκανα ένα λάθος, δε θυμάμαι σε πιο θέμα, είπα να επανορθώσω,
Παντελή το maxabeam πιάνει 2,3 εκατομύρια λούξ, σε σύγκριση με τα ταπεινά 120Κ λούξ του SR90 καταλαβαίνεις...!!!
Α, και υπάρχουν άλλα HID με πιο μεγάλους ανακλαστήρες ωστόσο που πάνε παραπάνω!

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

Επειδή έκανα ένα λάθος, δε θυμάμαι σε πιο θέμα, είπα να επανορθώσω,
Παντελή το maxabeam πιάνει 2,3 εκατομύρια λούξ, σε σύγκριση με τα ταπεινά 120Κ λούξ του SR90 καταλαβαίνεις...!!!
Α, και υπάρχουν άλλα HID με πιο μεγάλους ανακλαστήρες ωστόσο που πάνε παραπάνω!
:shot: :bird: :ridinghorse: :eek:

αυτο που εχω δουλευει εκει στα 2.5 και παιρνω 1380 στο κουτι μου οταν τα 1100 ειναι 550 λουμνες OTF