Φόρουμ για φακούς!!

teo.....
αν βρεις καλο τεχνιτη να τα κανει ειμαι μεσα.....

και οποιος αλλος θελει αν δοκιμασει θα ξεθαψω απο0 το αρχειο μου τις διαστασεις του εσωτερικου 6Ρ και Σολαρφορς..

αν αργησω να μου το θυμησετε

σχεδιαγραμμα για τον Σολαρφορς δεν το βρηκα αλλα ολα μετρησεις για αυτον κια τον 6Π εχει εδω...
http://www.candlepowerforums.com/vb...opper-Heatsink-Direct-Drop-in-in-developement

Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν είναι εύκολη η μετατροπή ενός φακού σε RGB?
Χρειάζεται και πλακέτα εκτός του λεντ?Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το κάνει?Θέλω έναν φακό με RGB λεντ αλλά ο μόνος που γνωρίζω είναι ο 4sevens και δεν με βολεύει,θα ήθελα έναν απ' αυτούς που έχω τώρα (edc).

απο οσο καταλαβα χρησιμοποιει το MCEπου συνδεει καθε die ξεχωριστα...αρα μιλαμε για πολλες παροχες

HDS EDC Executive 170

Οι φακοί του Henry (Novatac, RA lights, τωρα HDS Systems) έχουν μνημειώδη αντοχή και οι αναφορές γι αυτούς στα ξένα φόρουμ (ειδικά στο CPF αλλά όχι μόνο) είναι διθυραμβικές!!!
ClickyPummeled.jpg

To get things going, we started by dropping this production EDC Tactical repeatedly from a height of 6 meters on to concrete, pavement and rocks. We then moved on to throwing the light at concrete, pavement and rocks for over an hour. The light still functions normally using the original battery. The glass lens did not break even with this severe abuse.

Από τότε που μπήκα στο «τζόγο» (κανα 6μηνο) με τους φακούς και έγινα flashaholic, δεν κρύβω ότι «ζαχάρωνα» έναν τέτοιο… αλλά πάντα σκεφτόμουν ότι τα +100 δολάρια είναι πολλά για φακό.
Ύστερα όμως από αυτήν την ολιγόμηνη ενασχόληση και δοκιμάζοντας αρκετούς φακούς, κατάληξα ότι τις περισσότερες φορές, ότι δίνεις παίρνεις!
Το thread WTS (Want To Sell) & Dealers του CPF μπήκε σε καθημερινή παρακολούθηση και τελικά, εντοπίστηκε ένα κομμάτι στον Going Gear - HDS EDC Executive 170 – και αφού έγιναν οι σχετικές επαφές, δόθηκε παραγγελία.
Σήμερα είχα παραλαβή!
Με δυο λόγια: Άριστη ποιότητα, φοβερό κράτημα στο χέρι
Όμως, έφαγα πίκρα γιατί το LED δεν είναι κεντραρισμένο!!! Έστειλα mail σε πωλητή και κατασκευαστή και περιμένω να δω τι θα μου πουν, πάντως δεν θέλω να τον ξανα-ταχυδρομήσω πίσω για αλλαγή / επισκευή (ήδη είχα ανησυχία για την ομαλή άφιξη την 1η φορά)

Περισσότερα προσεχώς!

Last edited:
χμμμ απο οσοσ βλεπω πας καρφι για μοντα XML....εχεις ςτοιμη την δυνατοτηατ να βαλεις αστρακι 20χιλ

Modify HDS?!

χμμμ απο οσοσ βλεπω πας καρφι για μοντα XML....εχεις ςτοιμη την δυνατοτηατ να βαλεις αστρακι 20χιλ

Θα το σκεφτώ ΠΟΛΥ σοβαρά
Περιμένω αυτόν να ξανα-βαλει τις φωτό, να δω πως έκανε κάτι αντίστοιχο!
Το κάτοπτρο πάντως έχει τρύπα 5,5mm

Last edited:
ΟΟΟΟ... καλο εργαλειο. ποσo? 160δολλαρς? εχει και το αγαπημενο μου λεντ - osram golden dragon plus. φακοι με τετοιο λεντ σπανιζουν τωρα. asot, εγω στην θεση σου δεν θα αλλαζα το λεντ. μου αρεσει η δεσμη του ( osram ) πολυ! αλλα αυτα ειναι γουστα. ενα φωτο της δεσμης στον τοιχο σε 1 μετρο, θα ημουν υποχρεος. η δεσμη γυρο απο hotspot εχει ομορφο κιτρινοπο στεφανο?
καλοριζικο.
p.s. δυστυχως ελλατοματα με κεντραρισμα συμβαινουν συχνα.

Teo, η δέσμη που ζήτησες...

Ο HDS 170 δεξια, στο 1μ, με τον Quark123 (R5) με RCR123 αριστερά (Exp 1/60, iso200)

O Henry (HDS) θεωρεί οτι δεν υπάρχει πρόβλημα κεντραρίσματος και οτι το κάτοπτρο εξομαλύνει το "θεμα" μετά τα 30 εκατοστά...

Η τιμή ήταν λίγο καλύτερη...

χμμμ ναι οντως δεν φαινεται το προβλημα....
απο την αλλη αφου το λεντ ειανισ τερεωμενο με βιδες δεν παιζεις λιγο με αυτες να το φερεις?

HDS Executive

απο την αλλη αφου το λεντ ειανισ τερεωμενο με βιδες δεν παιζεις λιγο με αυτες να το φερεις?

Να αφαιρέσω την εποξική (απο τις δυο βίδες) εννοείς και να δοκιμάσω αν μετακινείται η πλακέτα στη οποια ειναι κολλημένο το LED?
Δεν φαίνεται να έχει περιθώριο, εφάπτεται στα τοιχώματα - θα το δω καλύτερα...

παιδια, ειμαι τυχερος τελικα. πριν μερικες μερες μου ηρθε ο S-MINI ., και τωρα εμαθα οτι τον σταματησαν να πουλανε. εντιπωσεις απο τον φακο - οι καλυτερες. :D

Παιδιά καλησπέρα και καλή εβδομάδα.Σε άλλη κατηγορία ανοίχτηκε ένα νήμα για λεντ λάμπες και αν θα θέλατε όσοι έχετε ασχοληθεί θα μπορούσατε να βοηθήσετε :grandpa: μιας και η κατηγορία είναι γενικού περιεχομένου και θα την δουν πολλοί που θα έχουν απορίες.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1056092621#post1056092621