Re: Φορουμ για φακους!!
Λοιπον.....
να μια φωτο απο μερικα απο τα pills που εχω φτιαξει
Derrelight 3SM – XRE Q5 – 3.6-9 Volt
XRE P4 – 3.6 Volt 3-mode
MC-E - 3.6Volt - 5-mode
Derrelight 1SM2 – XRE Q5 – 3.6-18Volt
XRE Q5 – 0.9-3.6 Volt 16-mode
XRE 5C – 0.9-3.6 Volt (θερμο LED)
MC-E - 3.6Volt - 3-mode (απενεργοποιημενο σε ενός σταδιου)
στη φωτο επισης εχω βαλει μια πατεντα μου. Χρησιμοποιησα ένα κατοπτρο από P60 Module σαν θηκη για ένα φακο TIR διασπορας 45 μοιρων για Flood!
Λειπουν
XRE Q5 – 0.9-3.6 Volt - 5-mode
XRE Ρ2 – 1,5 Volt 15-mode (για σωμα Trusfire TR-B6 1AA)
XRE Q4 – 0.9-3.6 Volt
XPG Q5 – 1400mA ! (υπο κατασκευη)
Σε αυτή τη φωτο βλεπεουμε ενα XRE Q5 και ένα MC-E με ένα κατοπτρο για XPG. Κανονικα η τρυπα είναι πολύ μικροτερη αλλα την ανοιξα οσο χρειαζεται….Ετσι εχω μια μονο σειρα κατοπτρων για όλα τα Λεντ…Με το MC-E η δεσμη βελιωνεται σε συγκριση με τα δικα του, με το XRE εχει δακτυλιους και με το XPG δεν εχει ορατη διαφορα….
Και αντε να παμε παραπερα….Στο CPF ενας τυπος εντοπισε 2 φακους που δεχονται απευθειας τα pills….Οι Aurora V6 & C6 και οι MXDL ML360. (Το κατοπτρο των Aurora V6 & C6 ΞΥΡΙΖΕΙ με τα MC-E και XPG)
Ετσι εχοντας μια σειρα από pills μπορω να αρχιζω να συναρμολογω διαφορεςε εκδοσεις του DBS (και με διαφορετικα μηκη σωματος) Surefire 6P (και με διαφορετικα μηκη σωματος) Aurora V6 (κυλινδρικος που παιρνει 18650) MXDL ML360 (κυλινδρικος που παιρνει 16340).
Ο τελευταιος – οσος ένα δακτυλο- με MCE και μπαταρια IMR μπορει και να βγαλει 600 Καθαρα Λουμενς!