Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

καλησπερα παιδια τα wicked lasers τα γνωριζει κανεις,αναρωτιεμε εκτος απο ειδικες δυναμεις σε εναν απλο πολιτη χρησιμευει σε κατι...γενικα τα εχει χρησιμοποιησει κανεις,ειναι εντυπωσιακα παντως

wicked lasers THE TORCH

Last edited:

Δεν είναι τπτ σπουδαίο οι wicked lasers...Μόντες κλασσικές στο cpf χρησιμοποιούν με λάμπες phillips/osram/welch allyn αλογόνου 40+ watt. Α, και με μόνο ένα mode φυσικά των 15max λεπτών.

καλημερα παλικαρια:grandpa:

ελαβα ενα email from ZEBRALIGHT for the H31 και μου ειπαν οτι θα κανει γυρω στις 4-6 εβδομαδες να λαβω το πακετο. Αν και δεν νομιζω. Το εστειλαν την περασμενη Παρασκευη και πιστευω την αλλη Παρασκευη (τελος της αλλη εβδομαδας) να ειναι εδω.

Οσο για τον Dereelight DBS V3 SST-50 περιμενω την Τεταρτη να τον εχω...αν τα Ελληνικα ταχυδρομια, τα αστερια:goodnight: μας δεν κοιμουνται.

Α δεν σας ειπα κρεμαστηκα:hanged:

μα ζησετε! και με οσους απογονους επιθυμειτε!

τωρα ομες πρεπει να φτιαξεις 2 υποχθονια σχεδιο

1. Πως θα κρυβεις τις αγορες απο την συμβια (παραδοσι στη δουλεια)

2. Να κολλησεις το χομπυ στα παιδια...αυτο περνα μεσα απο την συζυγο. """"Να παρουμε ενα χαμηλο κοκκινο φακο για να τα βλεπουμε οταν κοιμουνται....ασε καλυτερα ενα με πολυ χαμηλη σκαλα....αγαπη μου η καμερα νυχτος δεν μου φαινεται πολυ καλη στην εικοα....Να τσιμπησουμε φθηνα απο το ebay ενα υπερυθρο φακο με φορτιστης και επαναφρτιζομενες"""

αιντε ρε καλα να ειστε....

Λοιπον.....

να μια φωτο απο μερικα απο τα pills που εχω φτιαξει

webigp6117.jpg

Derrelight 3SM – XRE Q5 – 3.6-9 Volt
XRE P4 – 3.6 Volt 3-mode
MC-E - 3.6Volt - 5-mode
Derrelight 1SM2 – XRE Q5 – 3.6-18Volt
XRE Q5 – 0.9-3.6 Volt 16-mode
XRE 5C – 0.9-3.6 Volt (θερμο LED)
MC-E - 3.6Volt - 3-mode (απενεργοποιημενο σε ενός σταδιου)

στη φωτο επισης εχω βαλει μια πατεντα μου. Χρησιμοποιησα ένα κατοπτρο από P60 Module σαν θηκη για ένα φακο TIR διασπορας 45 μοιρων για Flood!

Λειπουν

XRE Q5 – 0.9-3.6 Volt - 5-mode
XRE Ρ2 – 1,5 Volt 15-mode (για σωμα Trusfire TR-B6 1AA)
XRE Q4 – 0.9-3.6 Volt
XPG Q5 – 1400mA ! (υπο κατασκευη)

webigp6112.jpg

Σε αυτή τη φωτο βλεπεουμε ενα XRE Q5 και ένα MC-E με ένα κατοπτρο για XPG. Κανονικα η τρυπα είναι πολύ μικροτερη αλλα την ανοιξα οσο χρειαζεται….Ετσι εχω μια μονο σειρα κατοπτρων για όλα τα Λεντ…Με το MC-E η δεσμη βελιωνεται σε συγκριση με τα δικα του, με το XRE εχει δακτυλιους και με το XPG δεν εχει ορατη διαφορα….

Και αντε να παμε παραπερα….Στο CPF ενας τυπος εντοπισε 2 φακους που δεχονται απευθειας τα pills….Οι Aurora V6 & C6 και οι MXDL ML360. (Το κατοπτρο των Aurora V6 & C6 ΞΥΡΙΖΕΙ με τα MC-E και XPG)

Ετσι εχοντας μια σειρα από pills μπορω να αρχιζω να συναρμολογω διαφορεςε εκδοσεις του DBS (και με διαφορετικα μηκη σωματος) Surefire 6P (και με διαφορετικα μηκη σωματος) Aurora V6 (κυλινδρικος που παιρνει 18650) MXDL ML360 (κυλινδρικος που παιρνει 16340).
Ο τελευταιος – οσος ένα δακτυλο- με MCE και μπαταρια IMR μπορει και να βγαλει 600 Καθαρα Λουμενς!

μα ζησετε! και με οσους απογονους επιθυμειτε!

τωρα ομες πρεπει να φτιαξεις 2 υποχθονια σχεδιο

1. Πως θα κρυβεις τις αγορες απο την συμβια (παραδοσι στη δουλεια)

2. Να κολλησεις το χομπυ στα παιδια...αυτο περνα μεσα απο την συζυγο. """"Να παρουμε ενα χαμηλο κοκκινο φακο για να τα βλεπουμε οταν κοιμουνται....ασε καλυτερα ενα με πολυ χαμηλη σκαλα....αγαπη μου η καμερα νυχτος δεν μου φαινεται πολυ καλη στην εικοα....Να τσιμπησουμε φθηνα απο το ebay ενα υπερυθρο φακο με φορτιστης και επαναφρτιζομενες"""

αιντε ρε καλα να ειστε....

χαχαχαχαχα, θεος,

ετσι ειναι πως θα κρυβω τωρα τις αγορες. Αν και μεχρι στιγμης δεν υπαρχει προβλημα.

Το προβλημα θα ειναι οταν ερθουν τα μικρα flashaholics. Αυτα θα βγουν με ενα LED στο χερι.

κοσπαπ,

εγω ψαχνω κωδικα για να προγραμματισω το chip για να φτιαχνω μονος μου απο την αρχη τα ηλεκτρονικα. Αν βρω το προγραμμα τοτε θα ειναι παρα πολυ ευκολο και φτηνο για μενα.

Για να καταλαβεις θελω να φτιάξω για το σπιτι εξωτερικα φωτα.

Εχω κανει μια αρχη αλλα χρειαζετε δουλιτσα.

παιδια κοιταξτε αυτο,
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=192206

και αυτο...
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=76269

ειναι για να φτιαξεις απο την αρχη το κυκλωμα και τον κωδικα.

Απλα θελω λιγο ακομα να το ψαξω. Αν βρουμε κωδικα τοτε θα γινουν ολα πολυ μα παρα πολυ ευκολα στην ζωη μας.

μακαρι να βρω και open source σε Pic Basic (πολλα ζηταω) για να αλλαξω σε οτι θελω.

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Να ζησετε ασταναπανε με πολλους και υγειεστατους φλασαλκοολικους:award:

Α δεν σας ειπα κρεμαστηκα:hanged:
Nα ζήσετε! (Για να είμαι ειλικρινής ψιλοζηλεύω που βγήκες καλή γυναίκα να παντρευτείς. Πως τα κατάφερες; :D)

Στα δικά μας τώρα, είμαι παρμένος με τον 4Sevens. Ο Quark έχει πρασινήσει κι άλλο. Φαίνεται και πιο έντονα στα ψηλά levels. Ο Preon από λευκό tint έχει ένα ψιλομπλέ προς μωβ... :twoguns: :chinese:

kospap, δε θα με πάρεις στο λαιμό σου! Δεν αγοράζω τίποτα!!! :p

Nα ζήσετε! (Για να είμαι ειλικρινής ψιλοζηλεύω που βγήκες καλή γυναίκα να παντρευτείς. Πως τα κατάφερες; :D)

Στα δικά μας τώρα, είμαι παρμένος με τον 4Sevens. Ο Quark έχει πρασινήσει κι άλλο. Φαίνεται και πιο έντονα στα ψηλά levels. Ο Preon από λευκό tint έχει ένα ψιλομπλέ προς μωβ... :twoguns: :chinese:

kospap, δε θα με πάρεις στο λαιμό σου! Δεν αγοράζω τίποτα!!! :p

αλλαξε μπαταρια ρε, αν μενει πρασινο τοτε φταιει το LED. προσεχε τις γυναικες κλαινε κλαινε και μετα σε κανουν να πας να τις ζητησεις. Ετσι εγινε. Λιγο μουρ μουρ τι να κανω πηγα και την ζητητσα.

Αλλα οι φακοι φακοι.

Να ζησετε και να ειστε ευτιχισμενοι και καλους flashογονους :SFGSFGSF:
εμενα θα μου 'ρθει η κρεμαλα τον σεπτεμβρη

μεχρι τοτε κοιτα να παρεις κανενα φακο γιατι θα εχεις πολλα εξοδα.

παιδες δεν κανω διαφημιση, αλλα ο τυπος εδω εχει πολυ καλα κομματια.

http://www.flashaholics.co.uk/ , μου έστειλε email και μου ειπε οτι θα βαλει σε λιγες μερες στην σελιδα του και pills SST-50. Μπραβο στον τυπο.

Οπως και εδω http://www.ledfiretorches.co.uk/

Παντως εγω απο τον flashaholics ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

μεγαλωνει η γκαμα

WOLF-EYES

Εγω ειμαι υπερ του να φερει πολλες εταιριες και μπραβο. Και ειμαι υπερ του να αγοραζουμε μονο απο Ελλαδα. Αντε ρε ΔΗΣΙΕ φερε και LUMAPOWER & DEREELIGHT και να δεις πως θα σε στηριξουμε. Μονο Ελλαδα θα παιρνουμε μετα.:Banane0::fahne90:

Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

Εγω ειμαι υπερ του να φερει πολλες εταιριες και μπραβο. Και ειμαι υπερ του να αγοραζουμε μονο απο Ελλαδα. Αντε ρε ΔΗΣΙΕ φερε και LUMAPOWER & DEREELIGHT και να δεις πως θα σε στηριξουμε. Μονο Ελλαδα θα παιρνουμε μετα.:Banane0::fahne90:
Kaι απο τιμες?Εχει καλες?

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

astanapane_10 να ζησετε . εχω ενα νεο για σενα σημερα ελαβα ενα email απο [email protected] απο την αλλη εβδομαδα θα ειναι διαθεσιμο Extension Tube S-35 για Lumapower Signature VX (21 δολαρια) για να περνει ο φακος δυο 18500 ή τρια cr123 . θα το παραγγειλω:p

εγω ψωνιζω απο εκει γιατι οταν δω κατι και καυ...σω θελω να το παρω αμεσα.εχω ομως τις ενστασεις μου ως προς τις γνωσεις του προσωπικου αλλα και διαφορες συμπεριφορες και ''νευρακια'' μεσα στο μαγαζι.παντως την προηγουμενη εβδομαδα ειχα την κοπελα μια ωρα και με εξυπηρετουσε αψογα.