Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Μου αρέσει απίστευτα που πλέων σε αυτό το φόρουμ τον τελευταίο καιρό γίνονται σχεδόν καθημερινά παρουσιάσεις έργων τέχνης , το φόρουμ τελικά πιστεύω ότι έχει πετύχει το σκοπό του , συζήτηση - προβληματισμοι , ενίοτε εποικοδομητικές και χρήσιμες διαφωνίες - ανταλλαγή απόψεων ιδεών και τεχνικών - και τελικά κατασκευή και παρουσίαση υπέροχων κατασκευών .

Και πάλι μπράβο !!!!!!!

Μπράβο Νικόλα... :SFGSFGSF:
Εξαιρετικό, κσι σαν σύλληψη και σαν εκτέλεση. Η βάση δεν με τρελαίνει βέβαια αλλά τα φύλλα σκοτώνουν.

Ένα ακόμη Industrial lamp που μου ζητήθηκε.

Ωραιο !

Εγω θα του εκανε και δυο τρυπες για ματια και ενα χαμογελο, σαν smile->:smile:

Και ένα που τελείωσα χτες για δώρο.Η βάση είναι απο παμπάλαιο μαδέρι που είχα βρεί πεταμένο,την έβαψα με χρώμα κιμωλίας και την πέρασα μετά με κερί.Τα "φύλλα¨είναι δρύς,τα λύγισα με ατμό,τα έβαψα με εμποτισμού διαλύτου ένα χέρι,και τα φινίρισα με σκούρο κερί παλαίωσης.Είναι χωνευτά στη βάση,και με τη βοήθεια εποξικής είναι ακλόνητα.Η "έμπνευση" ήταν το φυτό αθάνατος, ή αγαύη αν προτιμάτε!

Κουκλι.Σε μια δευτερη εκτελεση ισως θα μπορουσαν να γινουν λεπτες χαρακιες στα φυλλα , να περναει και απο κει το φως.Μπορει να αξιζε αισθητικα, μπορει και οχι :)

Για βαση ισως εβαζα μια πηλινη γλαστουρα, διακοσμητικο χαλικι και διακοσμητικες πετρες :)

Last edited by a moderator:
I think I'm turning Japanese!

Φωτιστικό για ένα μικρό χωλ.

Πλαίσιο από έλατο και καρυδιά (εξωτερικά), ριζόχαρτο ζωγραφισμένο με aquarella.

Η καρυδιά περαστηκε με Τeak oil, και στο κάτω πλαίδιο εσωτερικά το έλατο περάστηκε με κόκκινο χρώμα κιμωλίας.

DSC_0092.JPG

DSC_0093.jpg

どうもありがとうございました

Απάντηση: Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

I think I'm turning Japanese!

Φωτιστικό για ένα μικρό χωλ.

Πλαίσιο από έλατο και καρυδιά (εξωτερικά), ριζόχαρτο ζωγραφισμένο με aquarella.

Η καρυδιά περαστηκε με Τeak oil, και στο κάτω πλαίδιο εσωτερικά το έλατο περάστηκε με κόκκινο χρώμα κιμωλίας.

View attachment 154333

View attachment 154334

どうもありがとうございました

非常に美しい