Για την κουζίνα: το συνολικό μήκος που χρειάζομαι είναι 3,5 μέτρα. Από το διακόπτη που έχει μπει ήδη, υπάρχει αναμονή για να συνδεθεί το τροφοδοτικό χωρίς να φαίνεται (πάνω από τα ντουλάπια). Άρα θα κόβει τα 220. Για ποιο λόγο λες ότι θα πρέπει να μοιράσω τις ταινίες;Συμφωνω, η λεντοταινια να ειναι 12v και 4000k - 5000k, μονο που θα πρεπει να μοιρασεις τις ταινιες ωστε να μην αναβουν ολες μαζι και να βαλεις διακοπτες που θα κοβουν τα 220v και οχι τα 12v
Για το τσιμεντενιο φωτιστικο, το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι το ξεκαλουπωμα και κατα ποσο θα σταθει μια τοσο λεπτη κατασκευη. Θα πρεπει να βαλεις ενα πολυ καλο επισκευαστικο και να προσθεσεις Revinex κλπ και πλαστικο πλεγμα. Το τσιμεντο μπορεις να το τριψεις πολυ ευκολα, μη σε απασχολει. Μετα θα το περασεις βερνικι.
ωραιο προτζεκτ![]()

Καταρχήν, κάτι τέτοιο θα είχε πιο περιορισμένο... fun σαν σχέδιο και κατασκευή.Και γιατί δεν εκτυπωνες το ίδιο το φωτιστικό στον εκτυπωτή και να το βάψεις με χρώμα που προσομοιάζει το τσιμέντο?
Και ελαφρύ θα ήταν και εύκολα διαχειρισιμο και πιο ανεξοδο.
Σκέψου το.
Δεν ξέρω ακόμα πόσο θα είναι το μήκος. Φαντάζομαι δεν θα είναι πρόβλημα να την κάνω δύο στροφές μέσα στο φωτιστικό. Θα υπάρχει αρκετός χώρος άλλωστε. Υπάρχει και φως οροφής στο μπάνιο.Ποσο θα ειναι το μηκος της ταινιας? μηπως ειναι λιγο το φως για το μπανιο?
Eγώ πήρα αυτήν παρακάτω η οποία δέχεται και προέκταση (έχω συνολικά 3 ταινίες των 2 μέτρων).Θέλω να προσθέσω κρυφό φωτισμό με ledοταινία πάνω από τον πάγκο της κουζίνας.
Θα χρειαστώ απ' ό,τι καταλαβαίνω ένα γωνιακό προφίλ αλουμινίου με οπάλ κάλυμμα και φυσικά την ταινία. Τι προτείνετε ώστε να εξασφαλίζεται καλός φωτισμός;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.