NassosT
Supreme Member
- 17 June 2006
- 5,239
Φίλε όχι και να βάλουμε το φωτογραφικό εξοπλισμό στο μπάνιο και στην κουζίναNasso υπαρχει παντα και η πιο ακριβη αλλα πιο χρησιμη λεντοταινια της aputure![]()

Τι λάδι;Ωραιος...μια χαρα βγηκε...!!!
Για να ξεκολλαει το καλούπι θα περνάς πάντα λαδι από μέσα..
Οτιδηποτε...2-3 πινελιές θέλεις για κάτι τέτοια...Τι λάδι;
Με τις τιμές που έχει πάει το λάδι, καλύτερα να βάζουμε σάλιο...!!!!
Εξαρτάται βέβαια από τον διαθέσιμο χώρο του φωτιστικού, αλλά κάποιος g12 αντάπτορας δεν θα έκανε δουλειά;Καλημέρα σας. Έχω κάποια φωτιστικά δρόμου που έχουν λάμπες hqi-t G12 και θέλω να τις αντικαταστήσω με led.
Πρόβλημα 1ο: Δεν υπάρχουν στην αγορά λαμπτήρες led για ντουί G12 και αν υπάρχουν κάποιοι ειναι δύσκολο να τους βρεις.
Πρόβλημα 2ο: Ο μετασχηματιστής για να ακυρωθεί είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολο.
Ερώτηση: Θα μπορούσα να αλλάξω ντουί και να βάλω λάμπες led που μπορώ να βρώ εύκολα στην αγορά αλλά να μη χρειαστεί να βγάλω τον μετασχηματιστή; Οποιαδήποτε άλλη ιδέα θα με βοηθούσε πολύ.
Εβαν δεν νομίζω ότι δίνει αυτή τη μέτρηση κανένας κατασκευαστής φωτιστικών (αυτών που έχουν... γήινες τιμές τουλάχιστον).Απο τις απλές Κινεζιές σίγουρα καλύτερα, απλά να γνωρίζετε οτι CRI & TLCI δεν ειναι "σωστή" μέθοδος μέτρησης.
Πιο κοντά στη φυσική είναι η SSI Spectral Similarity Index.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.