Φωτο-thread: ο δικός μου χώρος ψυχαγωγίας!!!

πολυ καλο thread...
ειμαι σιγουρος οτι θα το τιμησουν αρκετοι..
ας κανω και εγω παιχνιδι
ADVANCEACOUSTIC305DApart2010.jpg

ADVANCEACOUSTIC305DApart2011.jpg

ADVANCEACOUSTIC305DApart2012.jpg

PB126405.jpg

PB126406.jpg

για την συνεχεια ενας τροπος αποθηκευσης cd και dvd...
αν σας περισσευει μια πορτα καντε την ντουλαπα....
ετσι εκανα και εγω και μαλιστα επειδη ηταν χοντρη η κολονα εγινε διπλη,,(εχει χωρο και ακριβως απο πισω:a0210:

_8309022.jpg

στην παρακατω ενας οικονομικοτατος τροπος αποθηκευσης βυνιλιου (65 ευρα)
περιππου απ το ικεα...με 4 πατωματα που εχει χωραει αρκετα...
για τα υπολοιπα παιζει και η ντουλαπα στο δωματιο...

_8309023.jpg

και τελος τις βραδυνες ωρες που ειναι αυστηρα:operator:ωρες ακροασης και χαλαρωσης ενας advance παντα φτιαχνει την διαθεση και βοηθαει:BDGBGDB55:

μαλλον ξεχασα την τελευταια

ADVANCEACOUSTIC305DApart2004.jpg

τωρα ειδα ομως οτι το παρον εχει σαν βαση την tv οποτε αν μπορει καποιος να σβησει τα
δικα μου που ξεφευγουν λιγο

Last edited:
Πολύ ωραίος χώρος SPYROS A. Την διακόσμηση ποιος την έκανε; Βλέπω είσαι φαν του κόκκινου.

Πολύ ωραίος χώρος SPYROS A. Την διακόσμηση ποιος την έκανε; Βλέπω είσαι φαν του κόκκινου.

thanx φιλε μου...την διακοσμηση την καναμε εγω με την συζυγο,,,
τωρα για το κοκκινο αν κοιταξεις πανω στον AV που ειναι στα δεξια θα καταλαβεις το γιατι...:flipout: (αν και δεν φαινεται καλα...)

πλακα κανω...το χρωμα ειναι κεραμιδι

ωραίο σετάκι...τα ηχεία όμως τα έχει πάρει η βαρύτητα πολύ κατω :D

Ναι silent, βάλτα σε βάσεις.
B&W είναι; Έχω τα dm602 για πισινά...

Ξερω οτι τα ηχεια ειναι λαθος (B&W 602 S3) αλλα ειναι για να φυγουνε και στη θεση τους θα μπουνε ηχεια δαπεδου με κεντρικο και surround back. Τα ηχεια αυτα τα εχω αρκετα χρονια πριν ακομα φτιαξω το επιπλο και αγορασω τα υπολοιπα μηχανηματα. Απλα δεν θελω να δωσω λεφτα για βασεις μιας και πολυ συντομα θα φυγουνε απο κει. Μεσα στον επομενο μηνα δηλαδη :Banane0:

Υ.Γ. Αμα παρω και τα ηχεια θελω και ενα HTPC να παρω και κλεισαμε.

Last edited:
μετα το νημα για συζητησεις γενικου περιεχομενου εκτος της αντιστοιχης κατηγοριας τωρα δημιουργηθηκε αλλο ενα νημα που ενω υπαρχει ηδη τετοια κατηγορια στο φορουμ εμεις το φεραμε απο εδω.

ειναι γεγονος οτι το 80% του φορουμ αυτου ειναι οι τηλεορασεις,ολα τα αλλα κινουνται περιφερειακα αλλα νομιζω οτι κανιβαλιζουμε

υπαρχει κατηγορια για φωτο συστηματων ηχου και εικονας απλα αυτη εδω μπηκε στο μερος εκεινο που υπαρχει η μεγαλυτερη δημοσιοτητα.

να υποθεσω οτι το επομενο νημα στην κατηγορια τηλεορασεις θα ειναι "Πως δειχνει η κονσολα μου στην νεα μου tv?"

μετα το νημα για συζητησεις γενικου περιεχομενου εκτος της αντιστοιχης κατηγοριας τωρα δημιουργηθηκε αλλο ενα νημα που ενω υπαρχει ηδη τετοια κατηγορια στο φορουμ εμεις το φεραμε απο εδω.

ειναι γεγονος οτι το 80% του φορουμ αυτου ειναι οι τηλεορασεις,ολα τα αλλα κινουνται περιφερειακα αλλα νομιζω οτι κανιβαλιζουμε

υπαρχει κατηγορια για φωτο συστηματων ηχου και εικονας απλα αυτη εδω μπηκε στο μερος εκεινο που υπαρχει η μεγαλυτερη δημοσιοτητα.

να υποθεσω οτι το επομενο νημα στην κατηγορια τηλεορασεις θα ειναι "Πως δειχνει η κονσολα μου στην νεα μου tv?"

Κάποιος δεν έκανε διακοπές φέτος το καλοκαίρι............... :BDBDG54:

Μήπως να έρθω να πάμε για κανένα καφεδάκι στην κυρά Φροσύνη???? :ernaehrung004:

Κύριοι οι χώροι σας είναι πολύ όμορφοι, τόσο μάλιστα που σκέφτομαι ότι ο δικός μου είναι πολύ πίσω αισθητικά και πιθανότατα χρήζει άμεσα ανακαίνισης.........

Στην αρχή το είχα στο smart, για να πιάνει όλη την οθόνη, αλλά τελικά μου φαίνεται πολύ καλύτερο έτσι. Ας αποφασίσουν τα ελληνικά κανάλια να εκπέμψουν σε 16:9.

Το λέω απλά γιατί χάενςι κάποιοες ίντσες βάζοντάς το στο 4:3. Από την άλλη βέβαια δεν υπάρχει η παραμόρφωση/τράβηγμα του 16:9
Όπως και νά'χει τα δάφορα τζάτζαλα που βρίσκονται γύρω από την τηλεόρασή ΣΟΥ (οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν από αυτά) πρέπει να εξαναφανιστουν επειγόντως -bye- Καθώς και εκείνο το παπουτσάκι (???) μπροστά από το γούφερ Μάλλον σε βλέπω για κουβέντα μη τη γυναίκα σήμερα φίλε nikosmelt :argue: :fight:

My Kuro house!! Με το φλας θαμπωσε η εικονα και δεν φαινεται καλα!!

Δε νομίζω ότι φταίει το φλας, μάλλον το σηματάκι "Pioneer" φταίει :award:

Είναι το κάτι άλλο η άτιμη.......!!!!!!!!!!! Ωραίο το τραπεζάκι (και σοτ χρώμα της τηλεόρασης), να περνάει και αέρεας για τα μηχανήματα, αλλά μάλλον φαίνονται λίγο περισσότερο απ' ό,τι πρέπει τα καλώδια ή μου φαίνεται??

Φίλε silent, έχεις μακράν το πιο όμορφο έπιπλο μέχρι τώρα. Και το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ισορροπημένο :worshippy:

SPYROS A. μου αρέσει που το χώρο σου, αν και μικρός, δεν τον έχεις γεμίσει ασφυκτικά και απ'ό,τι βλέπω έχεις βάλει πολύ προσεγμένα κομμάτια............

Μπράβο ρε παιδιά, δεν την περίμενα τέτοια ανταπόκριση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Keep (photo)shooting!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Όντως.
Πως προστατεύεις το sub από θερμότητα, σπίθες? Βάζεις τίποτα μπροστά στο τζάκι;

Οχι, είναι χαμηλό οπότε δεν το πιάνει πολύ η ακτινοβολία θερμότητας, δεν έχω πάρει όμως προστατευτικό για σπίθες κτλ. και είμαι στο ψάξιμο. Πέρα από τα μηχανήματα, χρειάζεται για την γενικότερη ασφάλεια.

ωραίος ο χώρος σου, ζεστός και απλός. Και το πληκτρολόγιο για το HTPC (σωστά δεν είδα???) σε ετοιμότητα, έτσι??? :SFGSFGSF:

thankx, ναι είμαι της minimal διακόσμησης... δεν μου αρέσουν τα πολλά διακοσμητικά μπλιμπλίκια :D το πληκτρολόγιο είναι το bluetooth τις logitech και προς το παρόν παίζει με το PS3 (βασικό για μυνηματάκια και ψιλο-browsing στο youtube να γελάμε). Αν και το πήρα με την προοπτική να παίξει και με HTPC, μάλλον δεν θα του κάνω την χάρη μιάς και το popcorn με κάλυψε με το παραπάνω στο θέμα αυτό :music-smiley-005: