Φωτο-thread: ο δικός μου χώρος ψυχαγωγίας!!!

Δε νομίζω ότι φταίει το φλας, μάλλον το σηματάκι "Pioneer" φταίει :award:

Είναι το κάτι άλλο η άτιμη.......!!!!!!!!!!! Ωραίο το τραπεζάκι (και σοτ χρώμα της τηλεόρασης), να περνάει και αέρεας για τα μηχανήματα, αλλά μάλλον φαίνονται λίγο περισσότερο απ' ό,τι πρέπει τα καλώδια ή μου φαίνεται??

Το σηματακι ειναι καπως αλλα αναρωτιεμαι στις panasonic που γυρω γυρω ειναι γεματο τι κανουν;;

Με τα καλωδια δεν εχω ασχοληθει καθολου ακομα οντως ειναι μπαχαλε απο πισω!!

imgp0665gr5.jpg

imgp0661sw7.jpg

imgp0663op9.jpg

μια χαρά είναι έτσι, μην του βάλεις ούτε κάδρα ούτε τίποτα, να μη σου αποσπά τίποτα την προσοχή (αν και με το θηριάκι απέναντι δε νομίζω να έχεις τέτοιο πρόβλημα...)

Όντως, μεγάλη αντανάκλαση, αλλά μάλλον αποζημιώνει με την εικόνα και το value for money

Μπορώ να έχω ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σπίτι, μέ όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια, και να μην το χρυσοπληρώσω??? Ε, φανταστική μου τράπεζα.........????????

Πάρα πολύ καλό Γιώργο. Μπράβο!
Πες μου αν θες, η TV είναι 42 ή 50" ίντσες και πόσο μακριά είναι ο καναπές.
Φαίνεται να είναι αρκετά μακριά.

tv13.gif

Pionneer 43"/Arcam/BW Minipods/JBL/Jamo/Humax/Dreambox/Digibox/Denon/Apple TV

Το 12" sub δεν πολυταιριάζει με το σαλόνι αλλά .... :music-smiley-006:

H φώτο είναι από συνάντηση με φίλους για ανταλλαγή υλικού και απόψεων... (γιαυτό και το χάλι με τα καλώδια)

Last edited:
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Πραγματικά ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος και η 42" στα 5.5 μετρα που είναι ο καναπές είναι πολύ λίγες, γιαυτο όπως είπα και σε αλλα νήματα είμαι στο ψάξιμο για 58"+.

ολα ειναι πολυ ωραια!

underdog:δεν ξαναδιαφωνω μαζι σου στο θεμα lcd vs plasma! μετα τη φωτο σου που ειδα στην αντανακλαση δεν σου ξαναπαω κοντρα! -bye-:grinning-smiley-043

gatsouni:ακομη περιμενω τον καφε απο περυσι.μαλιστα γνωριστηκα και με ενα αλλο μελος απο την Αρτα αλλα ηλικιακα εχει τα διπλα μου χρονια οποτε μαλλον δεν το ξερεις.μεχρι να ερθεις εσυ για καφε παει η κυρα φροσυνη,εκλεισε:flipout:

Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Πραγματικά ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος και η 42" στα 5.5 μετρα που είναι ο καναπές είναι πολύ λίγες, γιαυτο όπως είπα και σε αλλα νήματα είμαι στο ψάξιμο για 58"+.
Δεν νομίζω, μια χαρά είσαι κι έτσι...

gatsouni:ακομη περιμενω τον καφε απο περυσι.....μεχρι να ερθεις εσυ για καφε παει η κυρα φροσυνη,εκλεισε:flipout:

τα καλά πράγματα αργούν να γίνουν!!!!!
Στο κάτω - κάτω, αν κλέισει η κυρά Φροσύνη, θα πάρουμε καφεδάκι σε πλαστικό (α ρε τιμημένο "έξυπνο σέικερ", τι αναμνήσεις έβγαλες στην επιφάνεια) και θα κάνουμε βόλτα στη λίμνη.

Στις 13 έρχομαι πάνω αλλά για γάμο φίλου :firstprize:

ολα ειναι πολυ ωραια!

underdog:δεν ξαναδιαφωνω μαζι σου στο θεμα lcd vs plasma! μετα τη φωτο σου που ειδα στην αντανακλαση δεν σου ξαναπαω κοντρα! -bye-:grinning-smiley-043

Βρε δικηγόρε! Πάλι με πονηρό τρόπο για αντανακλάσεις λες! :flipout::flipout:-bye-

Πάντως είναι από το πρώτο ακόμη ποστ μου για την τβ το ελάττωμα που είχα διαπιστώσει, βέβαια όταν παίζει μειώνονται πολύ.

Βάλε κι εσύ την Χ σου να την καμαρώσουμε! :award:

[/QUOTE]

Για κάνε μας και μια εκτενή ανάλυση με τα καλούδια σου...

Πολύ όμορφες όλες οι φωτογραφίες και κάθε σαλόνι έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ (ανάλογα με τα γούστα των γυναικών :flipout:).

Συνονόματε (georget) σε βλέπω φουλ εξοπλισμένο, άντε να μπει και η 60άρα να γεμίσει λίγο ο χώρος ;)

Υ.Γ Προτείνω να μην κάνετε quote τις φωτογραφίες στα όποια σχόλια, γιατί το νήμα θα γίνει δυσανάγνωστο.