Φωτο-thread: ο δικός μου χώρος ψυχαγωγίας!!!

Να και καποιες απο τον ταπεινο μου χωρο αν και δεν ειναι πολυ καλες λογω τηλεφωνου

Μονο ταπεινος δεν ειναι ο χωρος σου!Μοναχα αυτο το κεντρικο ισως επρεπε να το βολεψεις στο επιπλο με μια ανακαταξη των μηχανηματων σου. . .

Σ' ευχαριστω αλλα απο κατω υπαρχει ο av καθως και το dvd που φαινονται στις φωτογραφιες και προσφατα κυριολεκτικα σφινωσα και ενα blu-ray player πανω απο το dvd. Οπως καταλαβαινεις δυστυχως δεν υπαρχει χωρος για το κεντρικο εκτος αν παρω το av απο εκει, αλλα δεν εχω που αλλου να τον βαλω.

no offense, αλλά τόσο noise σε φωτογραφία απο κινητό και με φυσικό φώς δεν εχω ξανα-ματα-δει! :D

μιά χαρά ειναι ο χώρος... εγώ στην θέση σου θα σκεφτόμουν για ..

1. ανακατάταξη των καναπέδων ωστε να είναι πιο movie-friendly
2. ραφάκι πάνω απο την tv για το κεντρικό.

Last edited:
Εγώ νομίζω οτι όλο το σύστημα, έπιπλα μαζί με την τηλεόραση θα μπορούσε να μετακινηθεί πιό αριστερά και να κολλήσει με το αριστερό ηχείο (αν μπορεί και το ηχείο να μετακινηθεί και αυτό λίγο αριστερότερα ακόμα καλύτερα) έτσι ώστε να είναι η τηλεόραση στο κέντρο απέναντι από το τραπέζι αλλά θα βρίσκεται και το κεντρικό στο κέντρο ανάμεσα από το αριστερό-δεδί ηχείο.

το κεντρικό ηχείο, ιδανικά, δεν πρέπει να βρίσκετε χαμηλά, και στο κέντρο της τηλεόρασης?

no offense, αλλά τόσο noise σε φωτογραφία απο κινητό και με φυσικό φώς δεν εχω ξανα-ματα-δει! :D

μιά χαρά ειναι ο χώρος... εγώ στην θέση σου θα σκεφτόμουν για ..

1. ανακατάταξη των καναπέδων ωστε να είναι πιο movie-friendly
2. ραφάκι πάνω απο την tv για το κεντρικό.

Ασε το συγκεκριμενο κινητο ειναι αρχαιο:smash:

Οσο για τις προτασεις σου θα κοιταξω τι μπορει να γινει, thanks!

@Θωμας, πολυ σωστα αλλα αν παω πιο αριστερα τοτε το ηχειο θα χασει και το λιγο αερα που εχει και τοτε δεν.....

@psixakias, μα ειναι στο κεντρο της τηλεορασης (αν και βεβαια οχι τοσο χαμηλα)

το κεντρικό ηχείο, ιδανικά, δεν πρέπει να βρίσκετε χαμηλά, και στο κέντρο της τηλεόρασης?

πάνω η κάτω από την τηλεόραση no matters, αλλά σε ποιό σημειο βρίσκεται πιο κοντά στο ύψος του αυτιου.

τα placement guides λένε:

"The center speaker tweeter should be at ear level when seated.
This implies that in the case of a direct view or rear projection TV,
the best placement is normally just on top of your TV screen."

Πάντως όλοι λένε στα 3 μέτρα πάρε 50άρα, αλλά μέχρι στιγμής από τις φώτο δεν είδα κάνεις να ακολουθεί το "πρότυπο". Μήπως κουνάτε τραπεζάκια και καναπέδες όταν παρακολουθείτε tv;

@serreos73
Πολυ ωραιος και ανετος χωρος φιλε μου!

@VEN REN
-50αρα δεν λεω καλη... αλλα ειναι παααρα πολλα τα λεφτα...

-Οσο για τραπεζακια και καναπεδες, μαγος εισαι?:a0210:

Έννοια σου, πέρσι πουλάγανε 32άρες / φέτος 40άρες & 46άρες / του χρόνου όλοι θα έχουν 50άρες και βάλε....!!!!

thank you boys

Και όποιος χρειαστεί κωλόχαρτο, καβουροδαγκάνες, τσιπούρες ή σοκολάτες, θα έχει έκπτωση!!!!

Απο την μεθεπόμενη βδομάδα θα αρχίσω ψάξιμο για FORUM γύρω απο το κωλόχαρτο!!!