Φωτο-thread: ο δικός μου χώρος ψυχαγωγίας!!!

Πολύ όμορφες όλες οι φωτογραφίες και κάθε σαλόνι έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ (ανάλογα με τα γούστα των γυναικών :flipout:).

Συνονόματε (georget) σε βλέπω φουλ εξοπλισμένο, άντε να μπει και η 60άρα να γεμίσει λίγο ο χώρος ;)

Ο εξοπλισμός είναι αρκετός αλλα ο πλείστος χρεάζεται ανανέωση. Πριν πιάσω την 60" σκέφτομαι με την έγκριση της συζύγου φυσικά ;) να κάνω γυψοσανίδα ώστε να είναι η TV στον τοίχο.

Φιλε manosfp τα "καλούδια" μου είναι:

1. Samsung 42" Plasma
2. Yamaha AV Receiver
3. Pioneer DVD Player
4. Sony VCR
5. JBL Speakers(6)
6. Dreambox
7. PS3
8. Wii
9. Logitech Harmony
10. HTPC

Πολύ όμορφες όλες οι φωτογραφίες και κάθε σαλόνι έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ (ανάλογα με τα γούστα των γυναικών :flipout:).

Συνονόματε (georget) σε βλέπω φουλ εξοπλισμένο, άντε να μπει και η 60άρα να γεμίσει λίγο ο χώρος ;)

Υ.Γ Προτείνω να μην κάνετε quote τις φωτογραφίες στα όποια σχόλια, γιατί το νήμα θα γίνει δυσανάγνωστο.

ναι, το αντελήφθην κι εγω...

Ο εξοπλισμός είναι αρκετός αλλα ο πλείστος χρεάζεται ανανέωση. Πριν πιάσω την 60" σκέφτομαι με την έγκριση της συζύγου φυσικά ;) να κάνω γυψοσανίδα ώστε να είναι η TV στον τοίχο.

Φιλε manosfp τα "καλούδια" μου είναι:

1. Samsung 42" Plasma
2. Yamaha AV Receiver
3. Pioneer DVD Player
4. Sony VCR
5. JBL Speakers(6)
6. Dreambox
7. PS3
8. Wii
9. Logitech Harmony
10. HTPC

υποψιάζομαι το τηλεκοντρόλ θα σου έχει λύσει τα χέρια, ε; πήρα το ίδιο τις προάλλες και αμέσως άδειασε το τραπεζάκι του σαλονιού! Το πρόβλημα με τις σκόνες εκεί πίσω που κάνουν τα καλώδια πάρτι πως το αντιμετωπίζει η σύζυγος;

Απάντηση: Re: Φωτο-thread: ο δικός μου χώρος ψυχαγωγίας!!!

πολυ καλο thread...
ειμαι σιγουρος οτι θα το τιμησουν αρκετοι..
ας κανω και εγω παιχνιδι

για την συνεχεια ενας τροπος αποθηκευσης cd και dvd...
αν σας περισσευει μια πορτα καντε την ντουλαπα....
ετσι εκανα και εγω και μαλιστα επειδη ηταν χοντρη η κολονα εγινε διπλη,,(εχει χωρο και ακριβως απο πισω:a0210:

στην παρακατω ενας οικονομικοτατος τροπος αποθηκευσης βυνιλιου (65 ευρα)
περιππου απ το ικεα...με 4 πατωματα που εχει χωραει αρκετα...
για τα υπολοιπα παιζει και η ντουλαπα στο δωματιο...

και τελος τις βραδυνες ωρες που ειναι αυστηρα:operator:ωρες ακροασης και χαλαρωσης ενας advance παντα φτιαχνει την διαθεση και βοηθαει:BDGBGDB55:

Γειά σου ρε Σπύρο, σε χαίρομαι.
Ειδικά όταν έχεις το "Thick as a brick" πρώτο πλάνο:aktion033::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

υποψιάζομαι το τηλεκοντρόλ θα σου έχει λύσει τα χέρια, ε; πήρα το ίδιο τις προάλλες και αμέσως άδειασε το τραπεζάκι του σαλονιού! Το πρόβλημα με τις σκόνες εκεί πίσω που κάνουν τα καλώδια πάρτι πως το αντιμετωπίζει η σύζυγος;

Πραγματικά το remote είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια εξού ο λόγος που το ανάφερα;) όσο για τις σκόνες είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί τα περισσότερα κομμάτια είναι μαύρα, το καθάρισμα τους είναι εύκολο γιατί πίσω από την κουρτίνα υπάρχει μεγάλη πόρτα.

Re: Απάντηση: Re: Φωτο-thread: ο δικός μου χώρος ψυχαγωγίας!!!

Γειά σου ρε Σπύρο, σε χαίρομαι.
Ειδικά όταν έχεις το "Thick as a brick" πρώτο πλάνο:aktion033::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

χε χε ετυχε,,,μπορει και να το ακουγα την προυγουμενη της φωτογραφιας..

οτι ακουω παει μπροστα μετα...-bye-

καλα ωραία όλα... υπάρχει κάποιος που να μην έχει Yamaha AV και Playstation3??? :ridinghorse::smokin:

Εγώ έχω ενισχυτή Yamaha, αλλά δεν έχω PS3 (κι ούτε πρόκειται, καθώς δεν είμαι καθόλου των παιχνιδιών - να φανταστείτε ότι το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι ακόμα το SnowBros, το οποίο παίζω ακόμα στο Mame32...............) :grandpa:

Απάντηση: Re: Φωτο-thread: ο δικός μου χώρος ψυχαγωγίας!!!

Εδώ θα είμαστε όλοι και θα περιμένουμε....
Κι εγώ άλλωστε στην Κρήτη είμαι ακόμα, σε 4 μέρες θα πάω σπίτι μου...:furious3:

σπιτι σου θα πας..πως κανεις ετσι?:flipout:

Να και καποιες απο τον ταπεινο μου χωρο αν και δεν ειναι πολυ καλες λογω τηλεφωνου

Attachments

• SYSTEM.1.jpg
    SYSTEM.1.jpg
    141.3 KB · Views: 94
  • SYSTEM.2.jpg
    SYSTEM.2.jpg
    135.4 KB · Views: 55
  • SYSTEM.3.jpg
    SYSTEM.3.jpg
    173.3 KB · Views: 60
  • SYSTEM.4.jpg
    SYSTEM.4.jpg