Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

804dc41f.jpg

πιο καλη θα ηταν αν ηταν το καραβι σε ολο το πλανο, αν περιμενες λιγο ακομα δηλαδη, η πηγενες λιγο δεξια....α και δεν ειναι street:)

πιο καλη θα ηταν αν ηταν το καραβι σε ολο το πλανο, αν περιμενες λιγο ακομα δηλαδη, η πηγενες λιγο δεξια....α και δεν ειναι street:)

Eχεις δικιο αλλα το καραβι ηταν τεραστιο δεν χωραγε.Ειναι λιγο street , oi ανθρωποι σε street πατανε.:ADFADF1:

Eχεις δικιο αλλα το καραβι ηταν τεραστιο δεν χωραγε.Ειναι λιγο street , oi ανθρωποι σε street πατανε.:ADFADF1:
Εγώ, αντίθετα, συμφωνώ απόλυτα που το καράβι φαίνεται αποσπασματικά στο βάθος και ανεστίαστο. Η φωτογραφία επικεντρώνει στά άτομα, άτομα από τα οποία λείπει φανερά ο πατέρας. Μπορεί λοιπόν κανείς να τη δεί και σαν φωτογραφία της επερχόμενης νεο-μετανάστευσης διευρύνοντας λίγο τη φαντασία του. Καλύτερα θα ήταν, βέβαια να βλέπαμε και τις ανάλογες εκφράσεις των ατόμων, έστω σε προφίλ.Στη τελική ,Χρήστο, μ' άρεσε!

Εγώ, αντίθετα, συμφωνώ απόλυτα που το καράβι φαίνεται αποσπασματικά στο βάθος και ανεστίαστο. Η φωτογραφία επικεντρώνει στά άτομα, άτομα από τα οποία λείπει φανερά ο πατέρας. Μπορεί λοιπόν κανείς να τη δεί και σαν φωτογραφία της επερχόμενης νεο-μετανάστευσης διευρύνοντας λίγο τη φαντασία του. Καλύτερα θα ήταν, βέβαια να βλέπαμε και τις ανάλογες εκφράσεις των ατόμων, έστω σε προφίλ.Στη τελική ,Χρήστο, μ' άρεσε!

Πραγματι κι εγω δεν εδωσα σημασια στο καραβι.Αντιθετα η προσοχη ειναι στις τρεις φιγουρες .Το καραβι θα μπορουσε να λειπει.Αλλα κι ετσι δεν με χαλαει .

Last edited:

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι η γυναίκα, βάζοντας τα χέρια στη μέση περιμένει τον πατέρα με τον... ''πλάστη''?:smash:

Πέραν της πλάκας ωραία η φωτό σου Χρήστο...

Χρηστο πολλα μπραβο. Μην ακους τι σου λενε ειναι ζηλιαρηδες αυτοι :D

Αντε στην επομενη "γυρα" θα αλλαξουμε ρολους :D

@ilias
εξαιρετικη!!
:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Περα απο το γεγονος οτι στα ματια μου τουλαχιστον ειναι αρτια φωτογραφια,μου βγαζει πολυ ομορφα συναισθηματα!αισιοδοξια,κινηση,παθος για ζωη,χαρα..Με εφτιαξε!

Last edited:

Πολύ καλή η σέπια απόχρωση, Ηλία! Όμως το κάδρο φαίνεται να έχει ενδιαφέρον καί προς τα αριστερά το ρετρό αυτοκινητάκι, που άθελά σου έκρυψες. Όπως και να' ναι πολύ καλή!

Πολυ ωραια και ταιριαστη επεξεργασια.

Αλλα το αυτοκινητο αριστερα επρεπε να ειναι ολο μεσα ή καθολου.

Παιδια, ευχαριστω για τα σχολια... και μενα μου αρεσει κυριως -ομως- για τους λογους που ειπε ο Νικος Πετειναρακης, δηλαδη σαν θεμα και οχι τοσο (εως καθολου) απο τεχνικης αποψης...

... σκεφτομουν αν πρεπει να την ανεβασω λογω του θορυβωδους background...της γυναικας με το τζην που φαινεται στο βαθος... στη συνεχεια, ειδα οτι απο το κεφαλι της μιας φυτρωνει ενα δεντρο ενω απο της αλλης ενα φωτιστικο....:furious3: με διαφορετικο f ισως θολωνε το φοντο και ηταν καλυτερη... ωστοσο τα παραπανω δεν ειναι και τοοοοοσο χτυπητα, οποτε λεω και εγω οτι μου...αρεσει...:ernaehrung004:

Το αυτοκινητακι αριστερα, για μενα, ειναι συνηθισμενο και πολυφωτογραφημενο θεμα, οποτε σκοπιμως το εβαλα μισο, κυριως για το χρωμα του... ειχε χρωμα η φωτο αλλα με την επεξεργασια, προσπαθησα να μετριασω τη βαβουρα του φοντου, οποτε εχασε λιγο το αυτοκινητακι το σκοπο του...

Bikers by 1L1as, on Flickr

Last edited: