Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
χαχαχα, ναι αυτη δεν φαινεται και πολυ καλα, ειναι το παμπριζ μπροστα. Βεβαια και μονο το αρβυλο απο κατω, εμενα με εφτιαξε, αλλα γουστα ειναι αυτα
Εχω 2-3, μην φανταστεις πολυ πραμα... Νιωθω ασχημα να τραβαω τον κοσμο μες τα μουτρα.. απορω πως δεν "μασατε" εσεις..
Στην συγκεκριμενη, εβλεπα δεν εβλεπα τι εβγαζα..![]()
Street δεν τραβαω, αλλα η φλωρεντια με τα πανεμορφα σοκακια της και τις εξισου πανεμορφες γυναικες της με ενεπνευσε και εκανα τις πρωτες μου προσπαθειες..
View attachment 108682
Street δεν τραβαω, αλλα η φλωρεντια με τα πανεμορφα σοκακια της και τις εξισου πανεμορφες γυναικες της με ενεπνευσε και εκανα τις πρωτες μου προσπαθειες..
View attachment 108682
ola auta einai mpourdes...
i kalh fotografia einai fotografia , ite a/m i me xroma..
apla stis fotografies dromou, ektos apo to thema megalo rolo paizei i forma
stis a/m i forma einai poli eukolo na anadexti ,se xroma polu pio diskolo
isa isa nomizo oti pleon i perisoteri stritades travane pleon se xroma
istorika to mono pou steki einai oti to a/m eixe pio ekoli emfanisi...px mporouses na tin kanis kai monos sou sto spiti...
(sorry gia ta gkrikos, alla mou xalase to pc , kai grafo apo laptopi xoris elliniki glosa)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.