Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Στην πανω Μαιρη θα αφαιρουσα την τριχα που παει στο ματι...Στην κατω θα κροπαρα απο δεξια...Κατα τα αλλα, ομορφες :)

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Ενα βήμα εμπρός δύο πίσω...
η προηγούμενη μου άρεσε πολύ, η τελευταία θα ταίριαζε καλυτερα στις snapshot και υστερεί κατα την γνώμη μου σε καδρο, έκφραση στάση μοντέλου , έχεις χασει και την εστίαση λίγο ειναι στα πίσω κλαδιά, επίσης χρωματικά δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα εκτός αν το ήθελες έτσι.

Last edited:

Πολύ ωραία ιδέα , πολύ ωραίο βλέμα
το κόψιμο και οι τόνοι στο 2ο πρόσωπο δεν μου αρέσουν στην εκτέλεση
Αν έχεις μόνο την κοπέλα ολόκληρη στέκεται άνετα μόνη της

Απάντηση: Πορτρέτο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δειτε φατσα η στριμενη κορη μου χαχαχαχα

Απάντηση: Πορτρέτο

DSC00498.jpg

DSC00436.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρε παιδια ειπαμε μποκε αλλα πως εχουν βγει τα ποδια αυτου με την πετσετα; :flipout:

Πρέπει να είμαι ο μόνος που αγόρασα εξωτερικό φλας και να πήρα άμεσα διαζύγιο.:furious3:

Και εγω θελω να παρω και φακο θελω να παρω και στο τελος με βλεπω να πουλαω την A6000 με τον 35/1.8 γιατι πολυ απλα δεν θα μαθω ποτε να βγαζω σωστες φωτογραφιες.:behead:

Δοκίμασε ένα χαρτομαντηλο μπροστά από την κεφαλή του flash αν δεν έχει ενσωματωμένο καρτελάκι διάχυσης.
Θα βγουν πολύ πιο μαλακά τα πρόσωπα.

Δοκίμασε ένα χαρτομαντηλο μπροστά από την κεφαλή του flash αν δεν έχει ενσωματωμένο καρτελάκι διάχυσης.
Θα βγουν πολύ πιο μαλακά τα πρόσωπα.

Με την 5R το ειχα κανει ειχα βαλει αυτο το υλικο που ειναι συσκευασμενη η φωτογραφικη το ασπρο αλλα σε αυτη που δεν ειναι εξωτερικο το φλας δεν το εχω κανει δεν ξερω αν βολευει.
Κανονικα σοβαρο φλας θελει να μπορει να χτυπαει στον ουρανο το δικο της και στραβωνει και δεν εχει βαθος.