![]()
On Location Hotel Shooting
(μη βαρατε για τα τραπεζια δεξια, δεν προλαβα ακομα να τα συμμαζεψω...)
Κατ' αρχήν... το f/10 δέν χρειάζεται στη λήψη αυτή. Δέν υπάρχει και τεράστια απόσταση μεταξύ φόντου και κυρίως θέματος, εφόσον ήθελες να τά' χεις όλα νέτ.
Έπειτα...
το manual WB, σέ πόσους Kelvin το είχες; Προσωπικό και υποκειμενικό μου γούστο, επιδεχόμενο πολλών αμφισβητήσεων αλλά... θα τά' θελα λίιιγο θερμότερα.
Κατα τα άλλα με το μαλακό κόντραστ και το WB δεν έχω πρόβλημα, νομίζω λειτουργούν καλά με το θέμα. Άν άλλαζα κάτι θα ήταν το χρώμα του νερού θα το έκανα λίγο πιο βαθύ μπλέ αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική οπτική του πώς βλέπω τα χρώματα.
Εγώ το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι οτι δεν μου αρέσει η στάση της κοπέλας. Δεν κολακεύει τα πόδια της και δεν θα έπρεπε να προβαλει έτσι έντονα το κάτω μέρος της με ανοιχτά τα πόδια.
Κατα τα άλλα με το μαλακό κόντραστ και το WB δεν έχω πρόβλημα
Για το χρωμα του νερου της πισινας και το μαλακο κοντραστ κ γραψιμο , ενταξει ναι θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα.
Αυτο ειναι οντως προσωπικο γουστο κ αποψη γενικα.
Αυτη ειναι μια μονο φωτο.Ελπιζω οταν ερθει η στιγμη να τελειωσει η συγκεκριμενη δουλεια να μπορεσω ν ανεβασω καποιες τελικες φωτο!
Ευχαριστω!![]()
Στην ουσία η μόνη κριτική που έχω να κάνω είναι αυτή που λέει και ο Kosh και κυρίως η στάση της κοπέλας. Ήταν το πρώτο που πρόσεξα μόλις την είδα και δεν μου άρεσε. Αλλα αυτό είναι ευθύνη τις ίδιας μάλλον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.