.....).
Μια ερωτηση/εξυπηρετηση.
Πηρα εχθες 2 φωτο για το ιδιο θεμα. Με σταθερο διαφραγμα πηρα μια με φωτομετρηση για τον ουρανο (1/800) και μια με φωτομετρηση για το υπολοιπο τοπιο (1/50).
Στο aperture δεν μπορω να τις ενωσω.
Στο capture μπορω???
Αν οχι μπορει καποιος καποια στιγμη να το κανει στο photoshop για μενα να δω το αποτελεσμα? H φωτο δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο αλλα ειναι δυσκολη φωτιστικα γιατι ειναι κοντρα φως. Οι φωτο ειναι απειραχτες.
θενκς Ηλια. Θα το κατεβασω και θα το δοκιμασω κι εγω.
Το αποτελεσμα φαινεται καλο αν και οπως βλεπω η φωτομετρηση που εκανα στο κατω μερος δεν ηταν πολυ ακριβης. (υπερφωτισε).
Τασο και εγω μεχρι τωρα με ντεκραντε προσπαθω να πετυχω κατι σε αναλογες συνθηκες αλλα δεν ειμαι παντα ικανοποιημενος. Θεωρητικα αυτη η τεχνικη (αν την κανεις σωστα - συστηνεται κ απο αρκετους επαγγελματιες πχ Coupe) πρεπει να σου δινει τα καλυτερα αποτελεσματα.
@ ncups . Νομιζω οτι δεν γερνει, ειναι μαλλον ψευδαισθηση απο το βουνο δεξια.
Πολύ καλή. Μήπως θέλει όμως περισσότερο παιχνίδι στον ΗΥ;
Εγώ έχω 1 ντεγκραντέ ταμπά (soft) από το "μικρό" σύστημα της Cromatek, και 2 ντεγκραντέ στο πολύ βολικό σύστημα Hoyarex (της HOYA), ένα γκρι ουδέτερο, και ένα μωβ.
Σε ηλιοβασιλέματα το ταμπά μου έχει δώσει πολύ ωραία αποτελέσματα, τονίζει πολύ ωραία τους τόνους δίχως να δείχνει αφύσικο.
Πχ αυτή, να θυμίσω
![]()
Τα κρατάω και στο χέρι ακόμη, δεν με πειράζει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.