Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Το fill in flash ειναι μαλλον αυτο που την κανει και δειχνει σαν να εχεις μπει ενθετη στη φωτο(φαινεται στο χερι λιγο).

Παντως ομορφη φωτογραφια!

Πολυ ωραια σκεψη, καλη εκτελεση. Στα χρωματα θελεις (και εσυ) δουλεια...:2thumb22sup:

Πιθανον να ειναι αυτο!Θα πειραματιστω και χωρις φλας.Ευχαριστω πολυ για τα ενθαρυντικα σας σχολια. :)

μα ηταν ολοφανερο το fill in flash.
και αυτο ειναι που την κανει να ξεκολλαει.Οχι δε μου φανηκε πως ειναι μονταζ εμενα.Αλλα εκανε μπαμ το flash.
και η αποδειξη στο exif

πολυ ωραια Καρολινα :)

Παρότι η επεξεργασία είναι λίγο έντονη στα χρώματα είναι πολύ όμορφη φωτοραφία. Μπράβο:aktion033:

GoMar χαιρομαι πολυ που σου αρεσε η φωτογραφια :2thumb22sup:
NtinNton ειναι γεγονος εχω μια ταση υπερβολης στα εφε και τα χρωματα!
Ισως με τον καιρο την αποβαλω :) Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!

Επικεντρώσου στο κάδρο -που ως τέτοιο μου άρεσε- και άσε προς το παρόν τα χρώματα, αυτά θα έχεις όλον τον καιρό να τα πειράξεις. Μπορείς να ξαναδοκιμάσεις την εκτέλεση της ιδέας σου, προσέχοντας να μην έχει τέτοιου τύπου ανθρώπινες κατασκευές το κάδρο σου (σπίτι, πυλώνας), εκτός εάν το σπίτι έχει κάποιο, για παράδειγμα, σημειολογικό νόημα οπότε θα πρέπει να το αναδείξεις κάπως καλύτερα.

Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες send :smile: Στην επομενη δοκιμη θα κανω πιο προσεκτικη συνθεση!Το σπιτι -για μενα- ειχε σημειολογικο νοημα,εξου κ τα σχολια στη φωτο και εχεις δικιο χρειαζοταν πιο δυναμικη παρουσια στο καδρο ;)

Σουνιο
attachment.php

Attachments

• sounio.jpg
    sounio.jpg
    60.4 KB · Views: 144

Γιάννη ωραίο κάδρο και όμορφα χρώματα...:2thumb22sup:

Θα συμφωνήσω ως προς τα χρώματα, πολύ μου άρεσε αυτό το τυρκουάζ. Και μάλιστα παρά το ότι η ώρα δεν φαίνεται να ήταν η ιδανική.
Για το κάδρο θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, δίχως να ξέρω βέβαια την τοποθεσία. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να χάνεται λιγάκι το βουνό στο βάθος, με χρήση πιο ανοικτού διαφράγματος για ξεφοντάρισμα -αλλά με διατήρηση ταυτόχρονα της εστίασης σε προσκήνιο και δέντρο. Ίσως άλλη γωνία -κάτι τελοσπάντων.
Αλλά το προσκήνιο με τις αντανακλάσεις του, με το τυρκουάζ δένουν καταπληκτικά.

Ευχαριστω παιδια για τα σχολια.

Ειναι μια παλια φωτογραφια απο τη λιμνη Κουρνα στην Κρητη.Ο φωτισμος οντως δεν ηταν πολυ καλος,ηταν μεσημερι με ηλιο και ειχε μια θολουρα.Της εκανα μια επεξεργασια και μου αρεσε καπως χρωματικα...

Συμφωνω με το σχολιο για το βουνο να ηταν λιγο φλου,να ξεχωριζε και λιγο το δεντρο καλητερα.
:ernaehrung004: