ilias
Supreme Member
Re: Landscape Photography
E... αμα βρεχει στα Γιαννενα, εδω να μην εχει (μια φορα) ηλιο ? Μισο μισο βεβαια με το συννεφακι ο ήλιος, αλλα δεν εβρεχε (ολη τη μερα τουλαχιστον) οποτε, πηρα κι εγω τα βουνα να δοκιμασω την τυχη μου...
Να φανταστειτε, προλαβα να βγαλω καμμια 10ρια ληψεις με διαφραγματα απο 7,1 μεχρι και 11 (μια φορα τουλαχιστον τη θυμαμαι με το f11 λογω συγκινησης :worshippy
, με iso 100 και ταχυτητες κατι 800ρια και 1000ρια... μιλαμε για τρελλες καταστασεις... :Banane0:
Εδω, μια με f7,1 - 200iso - 1/320
Tatra's by 1L1as, on Flickr
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Άλλη μια με f7,1 1/100 100iso 35mm
Sidorovo by 1L1as, on Flickr
Mου εφυγε λιιιιιγο το παστελ στον ουρανο, αλλα ετσι ειναι τα ερασιτεχνικα :smash: επεξεργαστικα προγραμματα... δεν ειναι ενθεση ο ουρανος, αλλα βουρτσα στο λαιτρουμ και δεν υπολογισα καλα ουτε το χρωμα ουτε την ενωση με τις κορφες... το πρασινακι ομως καλουτσικο βγηκε, ενα κλικ πιο σκοτεινο ηθελε...
E... αμα βρεχει στα Γιαννενα, εδω να μην εχει (μια φορα) ηλιο ? Μισο μισο βεβαια με το συννεφακι ο ήλιος, αλλα δεν εβρεχε (ολη τη μερα τουλαχιστον) οποτε, πηρα κι εγω τα βουνα να δοκιμασω την τυχη μου...
Να φανταστειτε, προλαβα να βγαλω καμμια 10ρια ληψεις με διαφραγματα απο 7,1 μεχρι και 11 (μια φορα τουλαχιστον τη θυμαμαι με το f11 λογω συγκινησης :worshippy
Εδω, μια με f7,1 - 200iso - 1/320
Tatra's by 1L1as, on Flickr--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Άλλη μια με f7,1 1/100 100iso 35mm
Sidorovo by 1L1as, on FlickrMου εφυγε λιιιιιγο το παστελ στον ουρανο, αλλα ετσι ειναι τα ερασιτεχνικα :smash: επεξεργαστικα προγραμματα... δεν ειναι ενθεση ο ουρανος, αλλα βουρτσα στο λαιτρουμ και δεν υπολογισα καλα ουτε το χρωμα ουτε την ενωση με τις κορφες... το πρασινακι ομως καλουτσικο βγηκε, ενα κλικ πιο σκοτεινο ηθελε...
Last edited: