Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Μπράβο κι από εμένα στον Κώστα! Αυτές οι τελευταίες από τον Βοϊδομάτη είναι;

ευχαριστω Τεω,
οχι ειναι αναμεσα μεγαλο κ μικρο Παπιγκο, γνωστο ως "κολυμπηθρες "

Πειραμα με HDR - Landscape...ο ουρανος ειχε εκεινο το απογευμα αυτο το μπλε-μωβ-πορτοκαλι !! απλα απιστευτα χρωματα
+ δανεικος φακος ..Zeis 16-35 /in love

2e1zwhh.jpg

Πειραμα με HDR - Landscape...ο ουρανος ειχε εκεινο το απογευμα αυτο το μπλε-μωβ-πορτοκαλι !! απλα απιστευτα χρωματα
+ δανεικος φακος ..Zeis 16-35 /in love

2e1zwhh.jpg

Σε ποιόν πλανήτη είναι τραβηγμένη ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

quick cheat

CXiO7CX.jpg

( προχειράτζα εντελώς, ούτε edit, ούτε ματσάρισμα χρωμάτων και φωτισμού, κλπ )

Τέτοιο ξακρισμα ούτε στα 25 μου χρόνια δεν θα κατάφερνα.

συγχαρητήρια σε όλους.... βλέποντάς τέτοια κάδρα μου φτιάχνει τόσο την διάθεση που εδω και καιρό κοιτάω με άλλο"ματι" τις διαδρομές με το αυτοκίνητο. σήμερα σε κάτι χωρια στα Γρεβενά ειμουνα στο τσακ να παρατησω την δουλειά και να στήσω τριποδι...

Ευχαριστώ πολύ.

Η Μήλος είναι από τα αγαπημένα μου νησιά. Να αντικαταστήσω την παραπάνω φωτό που έχει θέμα κυρίως τα Πολλώνια με μια ποιό ανοικτή που έχει μέσα και τον Αδάμαντα. Νομίζω είναι ποιο εντυπωσιακή. Εαν κάνετε μεγένθυνση στο flickr θα δείτε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες (παρότι έχει γίνει downsize η φωτογραφία)

milos island over island of kimolos by Costas S. T., on Flickr

Last edited:

Έμαθα επιτέλους το μυστικό του Kώστα

Λαδώνει /ή έχει κονέ για το πιλοτήριο

Κάθεται στη θέση του συγκυβερνήτη και...

main-qimg-26ea2cf3ab68175d3bd02b44b85efe19

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Απίστευτο νησί με μερικές απο τις ωραιότερες παραλίες, περυσι έτυχε να κατέβω για βαπτιση τέλη Ιουνίου και έκατσα μια βδομαδα και έκανα τις καλύτερες διακοπές μου μετα απο 20-25 χρόνια.

Απο ψηλά ξεχωρϊζουν τα λατομεία που είναι και ο βασικός οικονομικός τροφοδότης του νησιού, ο τουρισμός έπεται γιαυτο και το νησί δεν διαθέτει μεγάλες οργανωμένες ξενοδοχειακές μονάδες παρόλες τις χάρες του.

Υ.Σ.
εξαιρετική για μια ακόμη φορά η αεροφωτογράφηση, ίσως πρέπει να ανοίξουμε ένα νήμα Aerial photography για να ξεχωρίζουν τέτοιες λήψεις τοπίου απο ψηλά.

Last edited: