Στο καβοντορίτικο μελτέμι δεν το συζητάμε, σκότωνε!![]()
Σαχάρα. Με την FM2 και τον 35-105 σε φιλμ (μάλλον) κόντακ.
Ίδιο σχόλιο σαν παραπάνω. Μας έκανες μούσκεμα!
Το πράσινο φαναράκι είναι για ναυσιπλοοία? Τι δείχνει?
Κολλημένος με τα χρώματα των stereo μου φαίνεσαι..Τιτάνιο θα την έλεγα.
fftopic:Μετάφραση :"Ά ρε Ηλία ,δε σε καταλαβαίνω" :BDGBGDB55:
Απαντούσα στον Τάσο που με ρώτησε αν έπιανα 2fps με το μοτορ ντραιβ όταν είχε καλό... άνεμο!
Του είπα λοιπόν ότι με άπνυα είχα 3,5fps και στο καβοντορίτικο μελτέμι που είναι πολύ δυνατό έβγαζα ακόμη πιο γρήγορα
Στα σοβαρά τώρα δεν είχα ποτέ μου Motor drive. Περιττά χρήματα μου φαινόταν πάντοτε αφού τραβάω κατα κανόνα στατικές φωτογραφίες. Το winder ήταν ίσως χρησιμο εξαρτημα που μόνο οπλίζει τη μηχανή και είναι παντα έτοιμη για την επόμενη φωτογραφία.
Εντάξει το κατάλαβα αυτό, απλά το καβοντορίτικο μελτέμι που ανέφερες με έκανε να σου γράψω στην "τοπική διάλεκτο"
Το μεταλλικό και θορυβώδες MD-12 το έχω απο το 1984 και λειτουργεί ακόμα άψογα!
Στα σοβαρά τώρα δεν είχα ποτέ μου Motor drive. Περιττά χρήματα μου φαινόταν πάντοτε αφού τραβάω κατα κανόνα στατικές φωτογραφίες. Το winder ήταν ίσως χρησιμο εξαρτημα που μόνο οπλίζει τη μηχανή και είναι παντα έτοιμη για την επόμενη φωτογραφία.
Σκεφτείτε και τους φωτογράφους που τραβούν γρήγορη κίνηση, πχ ποδόσφαιρο... Εκει χρειάζεται. Ειδικά τώρα που δεν κοστίζουν οι ριπές, τραβάς συωέχεια και μετά κάνεις επιλογή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.