Φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα

πάρε χώρο 8 μέτρων, βάλε παράλληλα με το πεζοδρόμιο στη μέση του μία μηχανή μήκους περίπου 1,80-2 μέτρα, και τι έχεις; 3 μέτρα μπροστά και 3 μέτρα πίσω. Μη μου πεις ότι δεν το έχεις δει να γίνεται. Όχι και τόσο συχνά, γιατί πλέον χώρος 8 μέτρων είναι σπανιότατος. Εκεί λέω αχ και να του έρθουν 2 smart του ηλιθίου να τον κολλήσουν να μάθει.

Να σου πω την αληθεια παραλληλα σπανια εχω δει..εκτος απο κατι παπακια..και καμμια μεγαλη μηχανη με βαλιτσες κλπ...που φοβαται ο αλλος μην την χτυπησουν επειδη εξεχει...και τη βαζει πλαγιαστα εως ...παραλληλα...

Αλα και πλαγιαστα να τη βαλω η και παραλληλα..δεν εχω το δικαιωμα δηλαδη..πιανω χωρο οσο ενα αυτοκινητο..μου το απαγορευει κανεις ?? Συγνωμη κιολας....

Να σου πω την αληθεια παραλληλα σπανια εχω δει..εκτος απο κατι παπακια..και καμμια μεγαλη μηχανη με βαλιτσες κλπ...που φοβαται ο αλλος μην την χτυπησουν επειδη εξεχει...και τη βαζει πλαγιαστα εως ...παραλληλα...

Αλα και πλαγιαστα να τη βαλω η και παραλληλα..δεν εχω το δικαιωμα δηλαδη..πιανω χωρο οσο ενα αυτοκινητο..μου το απαγορευει κανεις ?? Συγνωμη κιολας....

Εμένα μου φαίνεται πως αν την βάλεις παράλληλα είναι νόμιμο ασχετα αν δεν το κάνουμε για να παρκάρει και κανένας άλλος.

Εμένα μου φαίνεται πως αν την βάλεις παράλληλα είναι νόμιμο ασχετα αν δεν το κάνουμε για να παρκάρει και κανένας άλλος.

Φυσικα και ειναι νομιμο...

Εδω συμβαινει το εξης παραδοξο: μας κατηγορουν ΟΛΟΙ (και δικαιως) πως αφηνουμε τα δικυκλα πανω στα πεζοδρομια και εμποδιζουμε πεζους, λερωνουμε κλπ. Ο λογος που γινεται αυτο ειναι ενας και μονο: για να μην ερχεται ο καθε ασχετοπουλος και να προσπαθει να μετακινησει τη μηχανη μας για να παρκαρει το 4τροχο του, ή για να μην πεσουμε θυματα της ξανθουλας που παρκαρει με το αυτι. Μη με βριζεται, οταν ημουν Ελλαδα το εκανα ΠΟΛΥ σπανια (και μονο σε μεγαλα πεζοδρομια).

Αν τα αφησουμε στο δρομο υπαρχει η λογικη πως πιανουμε θεση αυτοκινητου που δεν τη δικαιούμαστε (λες και δεν πληρωνουμε τελη κυκλοφοριας και ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ εμεις...). Οποτε ερχεται ο καθεις και δικαιωματικα προσπαθει να μετακινησει το επιπλο του αχρειου που τον εμποδιζει να παρκαρει. Φυσικα δεν σκεφτεται πως η μετακινηση σταθμευμενου 2κικλου δεν ειναι αθωα: μπορει να του πεσει (οποτε πας το λιγοτερο για αλλαγη τιμονιου) ή εαν ειναι κλειδωμενο με μπιλια, χαιρετας το δισκο σου (και δεν κοστιζει οσο τα βινυλια πιστεψτε με!). Το 2ο μου εχει τυχει και πληρωσα 25 ή 35000 δρχ τοτε για αντικατασταση....

Δυστυχως παιδια μονο οποιος εχει οδηγησει και τα 2 οχηματα μπορει να κρινει συμπεριφορες. Παντως συμφωνω απολυτα με τα παιδια που εγραψαν παραπανω πως ο πραγματικος διαχωρισμος ειναι μεταξυ καλών και κακών οδηγων (και καλος ΔΕΝ ειναι αυτος που χειριζεται καλα το αναποδο τιμονι...αλλα αυτος που ΔΕΝ προκαλει συγκρουσεις) και οχι μεταξυ δικυκλιστων και αυτοκινητιστων...

Κοίταξε, όταν έχει για παράδειγμα γύρω στα 6-7-8 μέτρα απόσταση μεταξύ δύο παρκαρισμένων, και πάει ο κάγκουρας με τη μηχανή και την παρκάρει ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ, λες και πήρε διαβήτη, να μην χωρέσει κανένας άλλος, μπορεί να μην είναι στον χαρακτήρα μου να τον πλακώσω ή να τον βρίσω, αλλά ότι θα τον χαρακτηρίσω σφίγγοντας τα δόντια μου όπως θα τον χαρακτήριζε Ο ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟΣ, θα το κάνω, το ομολογώ. Αυτό είναι αντικοινωνική συμπεριφορά. Σαν μία μύγα (να μην πω τπτ χειρότερο) που θέλει να καταστήσει σαφή την ύπαρξή της το βλέπω, πρόκειται για εκδήλωση μεγάλου κόμπλεξ.

ναι συμφωνώ. Η μηχανη μπορει να στριμωχτεί καπου, εστω και λιγο πιο μακριά απο εκει που μας βολεύει, σε σημείο που να ειναι προστατευμένη ( ο Νο 1 παραγοντας για θεση παρκινγκ για μένα ) και υστερα για να παρακαρει καποιος χριστιανος το αμαξι του που δεν χωραει πουθενα με την κατασταση που επικρατει. Αυτοι που παρκαρουν την μηχανή μες στην μέση για να κρατανε θεση για το αυτοκίνητό τους, ή ακόμα χειρότερα καρέκλα, κιβώτιο, ξύλα, κώνους και οτιδήποτε σαβουρα για να καβατζώσουν την θεση, θελουν ξύλο.

Πρεπει να πω όμως το εξής: Οσες φορές φέρθηκα "κοινωνικά", σκεπτόμενος τον συνανρθωπο, το μετάνοιωσα. Πχ βρισκω θεσάρα εξω απο το σπιτι ενος φιλου, οπου χωράνε δυο αυτοκίνητα αρκετά στριμωγμένα. Παρκάρω μες στην μεση. Οπως απομακρύνομαι, το ξανασκεφτομαι, λεω ας το τραβηξω πισω μπας και παρκαρει κανας ταλαίπωρος. Οπως και έκανα. Σε 10 λεπτά πετάγομαι εξω απο τον συναγερμό. Βλεπω ενα αυτοκίνητο να ξεπαρκάρει απο μπροστα μου στα γρηγορα και απομακρύνεται με 200, και κατεβαίνοντας ενα τσακισμα στον προφυλακτήρα μου. Ποιος φταίει τώρα? Εγω? Ναι εγώ φταίω. Το ίδιο μου συνέβη κι άλλες φορες. Απο τις 10 φορες που άφησα στριμωγμένο χωρο, τις 5 μου το εχουν ακουμπήσει (και 3 φορές σημαδέψει γερά). Ε να πα να γ.. δεν ξαναφήνω θέση για κανένα μα##κα. Ποτέ δεν θα καβατζώσω θεση στη γειτονιά μου, ποτε δεν θα αφησα την μηχανη για να εχω μετα θεση για το αμαξι, όμως οταν χωράνε 2 στριμωγμένα αυτοκίνητα, συγνώμη αλλα εφόσον μου το χτυπάνε επανειλλημένα, όχι, θα το παρκαρω στη μεση. Θεωρώ πιο αντικοινωνική συμπεριφορά το να χτυπας την περιουσια του αλλου και μετα να προσπαθεις και να βγεις κι απο πανω! Οσες φορές βρεθηκα μπροστα στην φαση που μου το χτυπησαν, ποτέ κανεις δεν ζήτησε συγνωμη (θα ήταν αρκετό, το λάθος συμβαίνει στον καθένα), πάντα ομως πηρα απαντήσεις του στυλ "ο συναγερμός σου εχει προβλημα, δεν σε ακούμπησα", " λαθος κανεις φιλε, αλλος σε χτυπησε, υπηρχε το σημάδι", "ελα μωρε πλαστικό είναι" και τετοια. Ρε δε πα να χεστήτε, με γράφετε, σας γράφω. Αυτο βεβαια δεν συμβαίνει συχνά, συνηθως αν βρεις θεση θα ειναι για ενα αμαξι και στριμωγμένη. Εχω αδικο? ισως.

Φυσικα και ειναι νομιμο...

Εδω συμβαινει το εξης παραδοξο: μας κατηγορουν ΟΛΟΙ (και δικαιως) πως αφηνουμε τα δικυκλα πανω στα πεζοδρομια και εμποδιζουμε πεζους, λερωνουμε κλπ. Ο λογος που γινεται αυτο ειναι ενας και μονο: για να μην ερχεται ο καθε ασχετοπουλος και να προσπαθει να μετακινησει τη μηχανη μας για να παρκαρει το 4τροχο του, ή για να μην πεσουμε θυματα της ξανθουλας που παρκαρει με το αυτι. Μη με βριζεται, οταν ημουν Ελλαδα το εκανα ΠΟΛΥ σπανια (και μονο σε μεγαλα πεζοδρομια).

Αν τα αφησουμε στο δρομο υπαρχει η λογικη πως πιανουμε θεση αυτοκινητου που δεν τη δικαιούμαστε (λες και δεν πληρωνουμε τελη κυκλοφοριας και ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ εμεις...). Οποτε ερχεται ο καθεις και δικαιωματικα προσπαθει να μετακινησει το επιπλο του αχρειου που τον εμποδιζει να παρκαρει. Φυσικα δεν σκεφτεται πως η μετακινηση σταθμευμενου 2κικλου δεν ειναι αθωα: μπορει να του πεσει (οποτε πας το λιγοτερο για αλλαγη τιμονιου) ή εαν ειναι κλειδωμενο με μπιλια, χαιρετας το δισκο σου (και δεν κοστιζει οσο τα βινυλια πιστεψτε με!). Το 2ο μου εχει τυχει και πληρωσα 25 ή 35000 δρχ τοτε για αντικατασταση....

ναι η μηχανή πρεπει να ειναι στο πεζοδρόμιο κατα την γνωμη μου. Νομιμο παρανομο δεν με ενδιαφέρει. Για μενα προηγείται η λογική και μετά ο νόμος. Στο πεζοδρόμιο αλλά οσο το δυνατόν σε σημειο που δεν ενοχλει (για να μην "ενοχληθεί" κι ολας). Στον δρομο εκτος του οτι πιανει πολυτιμο χωρο, καποιος θα την μετακινήσει, καποιος θα την τρακαρει, κατι κακο θα γινει. Στο πεζοδρόμιο οι πεζοι δεν εχουν καμια δουλεια να αγγιζουν τις μηχανές, εκτος βεβαια αν αυτες κοβουν την διελευση του πεζου. Εκει φταιει ο αδιαφορος αναβατης. Τωρα θα μου πεις αφου δεν υπαρχει χωρος για τιποτα πια. Ε τι να κανουμε, πρεπει να ψαχνουμε λιγο παραπανω, και να δινουμε ολοι και λιγο τοπο στην οργή. Αφου ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον. Πχ αντε να αφησεις την μηχανη σου εξω απο βιτρίνα. Σε πήδηξε ο καταστηματάρχης χαχαχα.. Θελει υποχωρήσεις απο ολες τις πλευρες. Μονο εκεινους τους έρμους τους ανθρωπους με ειδικες αναγκες δεν σκεφτομαστε ποτέ.

Η λύση για όλα είναι μια. ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Αλλα δεν εχουμε κότσια..

οχι κανεις δεν το απαγορευει, απλά εγω στην θεση σου θα κόλωνα να την αφήνω στον δρόμο. Αν δεν το κανεις για να παρκάρει καποιος αλλος (να παρκαρεις στο πεζοδρόμιο εννοω), καντο για παρτη σου. Αυτός που θα παει να στριμωχτεί να παρκάρει διπλα σου όταν την εχεις στον δρομο, αποκλείεται να στην προσέξει. Μπορει να μην χωραει αυτοκίνητο την στιγμή που την αφήνεις, αλλά στο μεταξύ θα εχει ξεπαρκαρει αυτος που ηταν διπλα, και θα εχει παρκαρει ενα μικρότερο, που σκεπτομενο κοινωνικά, θα εχει αφήσει χωρο για αλλο ενα μικρο αναμεσα στο αυτοκίνητό του και στην εκτεθειμένη πλεον μηχανή σου. Τωρα θα μου πεις δεν μενει χωρος για τους πεζους. Ε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... Κι αυτοι ο πεζοι που δεν χωρανε, καπου εχουν παρατησει το αυτοκινητο τους μες στην μεση κι αυτοι ! Αφου δεν χωραμε γενικως. Μαζευτηκαμε πολλοι. Οτι και να κανεις, προβλημα θα δημιουργήσεις, προβλημα θα υποστείς. ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ :D

Παιδιά αυτά που λέτε ισχύουν γενικώς για τα στριμώγματα. Και εγώ επειδή το έχω μετανιώσει όταν έχω βάλει το αυτοκίνητο κολλητά με τον μπροστά ή τον πίσω για να χωρέσει και άλλος, τώρα πια, δεν το βάζω βέβαια στη μέση, αλλά αφήνω πάντα μια λογική απόσταση ασφαλείας, τουλάχιστον 60-70 πόντων με τον μπροστά. Γιατί δυστυχώς πάντα θα βρεθεί αυτός που θα πει "χωράω". Και που τουλάχιστον θα το προσπαθήσει με το καραχτυπημένο καρούλι του. Αυτό εννοούσα με τα παραπάνω, το παράδειγμα που έφερα αναφέρεται σε αυτούς που το βάζουν ακριβώς στη μέση, ενώ θα μπορούσαν να το βάλουν 1 μέτρο πιο μπροστά, ώστε και κενό για άλλον να αφήσουν αλλά και απόσταση ασφαλείας να έχουν από τον μπροστά και τον πίσω.

ναι η μηχανή πρεπει να ειναι στο πεζοδρόμιο κατα την γνωμη μου. Νομιμο παρανομο δεν με ενδιαφέρει. Για μενα προηγείται η λογική και μετά ο νόμος. ... Μονο εκεινους τους έρμους τους ανθρωπους με ειδικες αναγκες δεν σκεφτομαστε ποτέ.

Η λύση για όλα είναι μια. ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Αλλα δεν εχουμε κότσια..

Βρε Γιαννη-Γιαννη, σιγουρα οδηγεις (ακομα και τωρα) μηχανη? Πολυ "αυτοκινητακιας" μου ακουγεσαι :flipout:

Κοιτα, δεν ειναι δυνατον να παραβιαστουν για αλλη μια φορα τα πεζοδρομια... Μην ξεχναμε πως δεν ειμαστε ολοι οδηγοι, ειμαστε ομως ολοι πεζοι. Η λυση ειναι μια: συγκεκριμενες (και πολλες) σηματοδοτημενες θεσεις για μηχανες τουλαχιστον στο κεντρο της Αθηνας. Κι οποιος εξυπνος τις παραβιαζει...:rifle:

Καλως ή κακώς επιβαλλεται να ενθαρρυνθει η κυκλοφορια 2κυκλων τουλαχιστον στο κεντρο των πολεων...

Ναι, αλλά τι δικύκλων: ποδηλάτων.

Νομίζω το έχω ξαναγράψει εδώ, πριν κάμποσα χρόνια, Σεπτέμβριος, ήταν η πανευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, και διαφημιζόταν γενικώς ότι στο κέντρο των πόλεων δεν θα κυκλοφορούσαν αυτοκίνητα, ε, είπαμε με τον αδερφό μου να κατεβούμε στο κέντρο (Θεσσαλονίκη) με τα ποδήλατα. Αυτοκίνητα βέβαια είχε, αλλά στην αρχή είπαμε, μπα, επειδή είμαστε ακόμη συνοικιακά θα είναι. Αλλά όσο κοντεύαμε στο κέντρο η κίνηση αυξανόταν. Βρε τι διάλα, κανείς δεν τηρεί την απαγόρευση;
Οπότε με το που φτάσαμε στο γραφείο, παίρνει εξαγριωμένος ο αδερφός μου την τροχαία. Σήμερα δεν είναι λέει η ημέρα χωρίς αυτοκίνητα; Στη Θεσσαλονίκη ειδικώς δεν εφαρμόζεται (ενώ στην Αθήνα ναι) του απήντησαν. Γιατί, κατέβηκες με ποδήλατο; Ωχ, ωχ... κάτσε να το πω στους συναδέλφους μου... μου έφτιαξες τη μέρα...

Ορίστε αντιμετώπιση. Στην Ελλάδα τον ποδηλάτη δυστυχώς τον αντιμετωπίζουν ακόμη σαν ούφο.

Βρε Γιαννη-Γιαννη, σιγουρα οδηγεις (ακομα και τωρα) μηχανη? Πολυ "αυτοκινητακιας" μου ακουγεσαι :flipout:

Κοιτα, δεν ειναι δυνατον να παραβιαστουν για αλλη μια φορα τα πεζοδρομια... Μην ξεχναμε πως δεν ειμαστε ολοι οδηγοι, ειμαστε ομως ολοι πεζοι. Η λυση ειναι μια: συγκεκριμενες (και πολλες) σηματοδοτημενες θεσεις για μηχανες τουλαχιστον στο κεντρο της Αθηνας. Κι οποιος εξυπνος τις παραβιαζει...:rifle:

Καλως ή κακώς επιβαλλεται να ενθαρρυνθει η κυκλοφορια 2κυκλων τουλαχιστον στο κεντρο των πολεων...

την εχω πουλήσει την μηχανή αλλα μηχανόβιος δεν παύεις να είσαι ποτέ. Αν ήθελες όμως να μου αποδώσεις έναν χαρακτηρισμό, αυτός θα ήταν αντι-πάπιας. Αυτό μάλιστα!! Ενοχλουν και τα αυτοκίνητα και τις μηχανές!! :furious3: ;)

Ναι, αλλά τι δικύκλων: ποδηλάτων.

Νομίζω το έχω ξαναγράψει εδώ, πριν κάμποσα χρόνια, Σεπτέμβριος, ήταν η πανευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, και διαφημιζόταν γενικώς ότι στο κέντρο των πόλεων δεν θα κυκλοφορούσαν αυτοκίνητα, ε, είπαμε με τον αδερφό μου να κατεβούμε στο κέντρο (Θεσσαλονίκη) με τα ποδήλατα.

Στην Αθήνα δεν παίζει με τιποτα αυτό. α) με τις ανηφόρες/κατηφόρες που εχει εδώ, δεν την βγάζεις την διαδρομή εκτός αν εισαι ο Χειμωνέτος. β) οτιδήποτε μηχανοκίνητο κυκλοφορεί στον δρόμο, ακόμα και μπόμπος, θα σε φάει λαχανο. Θα περάσει απο πάνω σου επίτηδες !

Και η Θεσσαλονίκη έχει ανηφόρες, εκτός από το κέντρο και κατά μήκος της παραλίας, εκεί όπου χρειάζεται δηλαδή το ποδήλατο. Θα μπορούσαν να μεταφέρονται ή να νοικιάζονται αντί μικρού τιμήματος όπως γίνεται σε αρκετές Ευρωπαϊκές πόλεις.

Κοίτα, να μιλήσουμε για την Καρδίτσα πχ που είναι flat, ναι συμφωνώ. Θυμάμαι παλιά που έβλεπες εκει ποδήλατα με κεντρικο stand και αριθμους κυκλοφορίας!!!

Δεν είναι δικαιολογία αυτό, δεν είναι απολύτως επίπεδες και όλες οι ευρωπαϊκές πόλεις όπου συνηθίζονται τα ποδήλατα, και εν πάση περιπτώσει σιγά μην είναι και Ζαγοροχώρια όλες οι ελληνικές. Δεν είναι το ανάγλυφο που κάνει τους ποδηλάτες να φαίνονται σαν ούφο μια φορά.

Δεν είναι δικαιολογία αυτό, δεν είναι απολύτως επίπεδες και όλες οι ευρωπαϊκές πόλεις όπου συνηθίζονται τα ποδήλατα, και εν πάση περιπτώσει σιγά μην είναι και Ζαγοροχώρια όλες οι ελληνικές. Δεν είναι το ανάγλυφο που κάνει τους ποδηλάτες να φαίνονται σαν ούφο μια φορά.

Συγνωμη ...πριν μιλησουμε για ανηφορες -κατηφορες ...υπαρχουν ειδικοι ποδηλατοδρομοι και ειδικοι χωροι παρκινγκ για ποδηλατα στην Ελλαδα ?

Μη τρελαθουμε κιολας...

Μα αυτό ακριβώς λέω!
Ότι πριν μιλήσουμε γι' αυτούς, προβάλλοται ως πρώτο επιχείρημα οι ανηφοριές.
Τώρα οι ειδικοί χώροι πάρκιγκ είναι το πλέον εύκολο να γίνουν, εάν υπάρχει βούληση, το άλλο θέλει σαφώς μεγαλύτερη μελέτη. Και να δεις καταρχήν το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς και όχι ως παιχνίδι. Οι λοιποί είναι βόδια και εμείς οι ώριμοι με τα αμάξια.

Μα αυτό ακριβώς λέω!
Ότι πριν μιλήσουμε γι' αυτούς, προβάλλοται ως πρώτο επιχείρημα οι ανηφοριές.
Τώρα οι ειδικοί χώροι πάρκιγκ είναι το πλέον εύκολο να γίνουν, εάν υπάρχει βούληση, το άλλο θέλει σαφώς μεγαλύτερη μελέτη. Και να δεις καταρχήν το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς και όχι ως παιχνίδι. Οι λοιποί είναι βόδια και εμείς οι ώριμοι με τα αμάξια.

Συμφωνω απολυτα....

''Στις χώρες με ανεπτυγμένη ποδηλατική κουλτούρα βλέπουμε πολύ έντονα τον συνδυασμό μέσων μετακίνησης και όχι ξεκομμένη τη χρήση ενός μόνο μέσου. Οι σταθμοί του μετρό και οι τερματικές στάσεις λεωφορείων έχουν θέσεις πάρκινγκ για χιλιάδες ποδήλατα, ώστε να εξυπηρετούνται οι χρήστες τους. Στην Ολλανδία είναι συχνό το φαινόμενο κάποιος να έχει δυο ποδήλατα, ένα για τη διαδρομή από το σπίτι του στο μετρό και ένα από το μετρό για τη δουλειά του. Η κατάσταση των δρόμων στην Ελλάδα είναι πλέον ασφυκτική και οι χρήστες του ποδηλάτου, ειδικά όσοι τα χρησιμοποιούν από το σπίτι τους μέχρι το τρένο ή μετρό αυξάνουν. Είναι φανερό από τα δεκάδες ποδήλατα που υπάρχουν κάθε μέρα δεμένα έξω από τους σταθμούς. Κανείς όμως δεν ενδιαφέρεται για τη δημιουργία ενός σωστού πάρκινγκ ποδηλάτων, παρότι κοστίζει ελάχιστα χρήματα και επιπλέον θα συντελούσε στην ανθρώπινη εικόνα των φορέων που διαχειρίζονται τα μέσα μαζικής μεταφοράς.''

''Σήμερα ο αριθμός των ποδηλάτων που χρησιμοποιούνται καθημερινά σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και η Δανία είναι κάποιες δεκάδες εκατομμύρια, παρ' όλο που οι κλιματικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές Οι χρήστες τους όχι μόνο δεν σκέφτονται να εγκαταλείψουν το ποδήλατο, αλλά συνεχώς απαιτούν περισσότερους ποδηλατοδρόμους και επέκταση των οδικών προνομίων τους.''

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathglobal_2_18/09/2005_1284549

Εάν βάζαμε στην εξίσωση το κέρδος από τη μικρότερη επιβάρυνση του συστήματος υγείας λόγω των ωφειλειών από την άσκηση, το κέρδος για το περιβάλλον...
Αλλά αυτά είναι ανώτερα μαθηματικά για το υπουργείο που τυγχάνει μάλιστα να το έχει Λαρισαίος, καταγόμενος δηλαδή από πόλη με σχετική ποδηλατική παράδοση.

Απάντηση: Re: Φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα

Εάν βάζαμε στην εξίσωση το κέρδος από τη μικρότερη επιβάρυνση του συστήματος υγείας λόγω των ωφειλειών από την άσκηση, το κέρδος για το περιβάλλον...
Αλλά αυτά είναι ανώτερα μαθηματικά για το υπουργείο που τυγχάνει μάλιστα να το έχει Λαρισαίος, καταγόμενος δηλαδή από πόλη με σχετική ποδηλατική παράδοση.

του βαζεις δυσκολα του ανθρωπου .........:flipout::flipout:

ποδηλατο στην Ελλαδα για μενα σημαινει το τρικυκλο ποδηλατακι που εχει η κορη του αδερφου μου ......

στα Γιαννενα ειδικα μονο κατι πιτσιρικια μεσα σε αυλες σχολειων εχω δει ....
ποδηλατη στο δρομο να δω ( ποιον δρομο ;;; ) και θα ειμαι ευτηχης ......

Στα Γιάννενα είναι άλλο πράμα αυτό που συμβαίνει. Σε μια πόλη που περπατιέται, όλοι πάνε παντού με αυτοκίνητο. Και για 300 μέτρα που λένε. Κυριολεκτικά.