Κοίταξε, όταν έχει για παράδειγμα γύρω στα 6-7-8 μέτρα απόσταση μεταξύ δύο παρκαρισμένων, και πάει ο κάγκουρας με τη μηχανή και την παρκάρει ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ, λες και πήρε διαβήτη, να μην χωρέσει κανένας άλλος, μπορεί να μην είναι στον χαρακτήρα μου να τον πλακώσω ή να τον βρίσω, αλλά ότι θα τον χαρακτηρίσω σφίγγοντας τα δόντια μου όπως θα τον χαρακτήριζε Ο ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟΣ, θα το κάνω, το ομολογώ. Αυτό είναι αντικοινωνική συμπεριφορά. Σαν μία μύγα (να μην πω τπτ χειρότερο) που θέλει να καταστήσει σαφή την ύπαρξή της το βλέπω, πρόκειται για εκδήλωση μεγάλου κόμπλεξ.
ναι συμφωνώ. Η μηχανη μπορει να στριμωχτεί καπου, εστω και λιγο πιο μακριά απο εκει που μας βολεύει, σε σημείο που να ειναι προστατευμένη ( ο Νο 1 παραγοντας για θεση παρκινγκ για μένα ) και υστερα για να παρακαρει καποιος χριστιανος το αμαξι του που δεν χωραει πουθενα με την κατασταση που επικρατει. Αυτοι που παρκαρουν την μηχανή μες στην μέση για να κρατανε θεση για το αυτοκίνητό τους, ή ακόμα χειρότερα καρέκλα, κιβώτιο, ξύλα, κώνους και οτιδήποτε σαβουρα για να καβατζώσουν την θεση, θελουν ξύλο.
Πρεπει να πω όμως το εξής: Οσες φορές φέρθηκα "κοινωνικά", σκεπτόμενος τον συνανρθωπο, το μετάνοιωσα. Πχ βρισκω θεσάρα εξω απο το σπιτι ενος φιλου, οπου χωράνε δυο αυτοκίνητα αρκετά στριμωγμένα. Παρκάρω μες στην μεση. Οπως απομακρύνομαι, το ξανασκεφτομαι, λεω ας το τραβηξω πισω μπας και παρκαρει κανας ταλαίπωρος. Οπως και έκανα. Σε 10 λεπτά πετάγομαι εξω απο τον συναγερμό. Βλεπω ενα αυτοκίνητο να ξεπαρκάρει απο μπροστα μου στα γρηγορα και απομακρύνεται με 200, και κατεβαίνοντας ενα τσακισμα στον προφυλακτήρα μου. Ποιος φταίει τώρα? Εγω? Ναι εγώ φταίω. Το ίδιο μου συνέβη κι άλλες φορες. Απο τις 10 φορες που άφησα στριμωγμένο χωρο, τις 5 μου το εχουν ακουμπήσει (και 3 φορές σημαδέψει γερά). Ε να πα να γ.. δεν ξαναφήνω θέση για κανένα μα##κα. Ποτέ δεν θα καβατζώσω θεση στη γειτονιά μου, ποτε δεν θα αφησα την μηχανη για να εχω μετα θεση για το αμαξι, όμως οταν χωράνε 2 στριμωγμένα αυτοκίνητα, συγνώμη αλλα εφόσον μου το χτυπάνε επανειλλημένα, όχι, θα το παρκαρω στη μεση. Θεωρώ πιο αντικοινωνική συμπεριφορά το να χτυπας την περιουσια του αλλου και μετα να προσπαθεις και να βγεις κι απο πανω! Οσες φορές βρεθηκα μπροστα στην φαση που μου το χτυπησαν, ποτέ κανεις δεν ζήτησε συγνωμη (θα ήταν αρκετό, το λάθος συμβαίνει στον καθένα), πάντα ομως πηρα απαντήσεις του στυλ "ο συναγερμός σου εχει προβλημα, δεν σε ακούμπησα", " λαθος κανεις φιλε, αλλος σε χτυπησε, υπηρχε το σημάδι", "ελα μωρε πλαστικό είναι" και τετοια. Ρε δε πα να χεστήτε, με γράφετε, σας γράφω. Αυτο βεβαια δεν συμβαίνει συχνά, συνηθως αν βρεις θεση θα ειναι για ενα αμαξι και στριμωγμένη. Εχω αδικο? ισως.