ΦΠΑ 21%

Ωραία!
Διαγράφηκαν λοιπόν αθόρυβα κανα δύο μηνύματα, (από τα διάφορα...) που έθιγαν και θίγουν με χονδροειδείς χαρακτηρισμούς μερικές εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας και πιθανά μερικές χιλιάδες μέλη και φίλους του φόρουμ και η τάξη επανήλθε!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΦΠΑ 21%

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ...ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟς ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ..ΕΕΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ

Συγνώμη που δε θα μπορέσω να εξυπηρετήσω τα δικά σου συμφέροντα όποια κι αν είναι αυτά...

Απάντηση: Re: ΦΠΑ 21%

Εγώ πάνω από την άρση της μονιμότητας, θέλω να εφαρμόζονται όλες οι προβλεπόμενες από τον αντίστοιχο κώδικα ποινές, πάνω στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους. .......

Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι το θέλουν αυτό Φώτη. Γιατί οι επίορκοι και οι κάθε λογής βολεμένοι αναίσθητοι μέσα στο δημόσιο, κάθονται πρώτα πρώτα στην πλάτη των συναδέλφων τους.

Όταν λοιπόν κάποιοι δεν φωνάζουν για το προφανές που είναι αυτό αλλά "σκυλιάζουν" με την μονιμότητα και κάποια άλλα δικαιώματα τότε ή είναι απλά παραπλανημένοι πολίτες ή είναι φερέφωνα ταξικών και κομματικών πολιτικών!

Απάντηση: Re: ΦΠΑ 21%

Θα ήθελα να σας απαριθμήσω την προσωπική μου άποψη για τα + και τα - του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
-
Αγχος για απόλυση-ανεργία
Ξέσκισμα στην δουλειά
Μηδέν προσωπική ζωή
Χαμηλοί βασικοί μισθοί
Μεγάλος ανταγωνισμός (πισώπλατα μαχαιρώματα)
+
Υπό προυποθέσεις χτυπάς μισθούς άνω των 3.000
Πολλές μεγάλες εταιρείες-πολυεθνικές που μπορείς να κάνεις καριέρα
Περιθώρια για δημιουργικότητα
Αρκετές φορές επιβράβευση της πρωτοβουλίας-εφευρετικότητας-εργατικότητας
Αίσθηση οτι κάνεις κάτι

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

+
Μονιμότητα
Όχι πολλές ευθύνες
Ησυχία

-
Μονιμότητα
Σύστημα αξιολόγησης
Κανένα περιθώριο για πρωτοβουλίες
Γραφειοκρατία
Αντικείμενο συνήθως ανίαρο και ρουτινιάρικο
Μικρή ψαλίδα μισθού εισόδου-εξόδου (μπαίνεις με 1200;;;; και βγαίνεις μετά από 35 χρόνια με 1600;;;;; )

Αυτά είναι τα πρώτα που σκέφτηκα , εάν έχω ξεχάσει κάτι συμπληρώστε το...

Θα μου επιτρέψεις σαν δάσκαλος που είμαι να σου κοκκινήσω τα λαθάκια.:p

Ο πρώτος μισθός των εκπαιδευτικών είναι 850 ευρώ. Άντε να έχει πάει τώρα στα σχεδόν
900. Αυτά συνολικά μαζί με όλα τα επιδόματα κλπ και ούτε δραχμή παραπάνω!

Για να βγει κάποιος με μισθό 1600 πρέπει να έχει μεταπτυχιακό, διδακτορικό, επίδομα τριών τεσσάρων παιδιών και να μένει σε παραμεθόρια περιοχή.

Μπορεί να είναι και διευθυντής σχολείου, αλλά αυτοί είναι λίγοι σχετικά με το σύνολο.

Ίσως κάτι τέτοιο να ισχύει σε ελάχιστες εξαιρέσεις Δ.Ο.Υ. κλπ Δεν αφορά όμως την πλειοψηφία των δ.υπαλλήλων!

Re: Απάντηση: ΦΠΑ 21%

Ωραία!
Διαγράφηκαν λοιπόν αθόρυβα κανα δύο μηνύματα, (από τα διάφορα...) που έθιγαν και θίγουν με χονδροειδείς χαρακτηρισμούς μερικές εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας και πιθανά μερικές χιλιάδες μέλη και φίλους του φόρουμ και η τάξη επανήλθε!

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΘΟΡΥΒΑ .....ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ !!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...ΠΗΓΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ( ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ)...ΠΗΓΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 Η ΩΡΑ...ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΙΝΕ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ....ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΑΜΑ...) ΓΥΡΝΑΓΑΝΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΑ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...Η ΜΙΑ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ...ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ...ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΜΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ....ΕΝΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ !!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ......ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΦΠΑ 21%

Δεν εχω κανενα αχτι...μια χαρουλα ειμαι και δεν ζω με το φθονο για τους δημοσιους υπαλληλους ..αλλα δεν μπορω να ακουω και τετοιες παπαριες

Να τις λες μπορείς; Την άλλη φορά για να σε πάρουμε και στα σοβαρά κάνε το επώνυμα!

Re: Απάντηση: Re: ΦΠΑ 21%

Επειδη αναφερθηκαν πολλοι στους δημοσιους υπαλληλους να αναφερω δυο πραγματα που ισως πολλοι αγνοουν:

1- To μετρο αν εφαρμοστει δεν θα "πιανει" τους υπαρχοντες υπαλληλους γιατι αυτο ειναι αντισυνταγματικο (το εχει αναφερει ο Εργατολογος Μητροπουλος σε πολλες εκπομπες που εχω δει) , εκτος και αν βεβαια οι υπαλληλοι εθελοντικα το επιλεξουν.

2- Αρχες του προηγουμενου Αιωνα οι δημοσιοι υπαλληλοι στην Ελλαδα δεν ηταν μονιμοι με αποτελεσμα οταν αλλαζε κυβερνηση να απολυονται ολοι και να διοριζονται αλλοι (οι ημετεροι δηλαδη).

Αυτα για να τα εχουμε υποψην μας.-bye-

Θα μου επιτρέψεις σαν δάσκαλος που είμαι να σου κοκκινήσω τα λαθάκια.:p

Ο πρώτος μισθός των εκπαιδευτικών είναι 850 ευρώ. Άντε να έχει πάει τώρα στα σχεδόν
900. Αυτά συνολικά μαζί με όλα τα επιδόματα κλπ και ούτε δραχμή παραπάνω!

Για να βγει κάποιος με μισθό 1600 πρέπει να έχει μεταπτυχιακό, διδακτορικό, επίδομα τριών τεσσάρων παιδιών και να μένει σε παραμεθόρια περιοχή.

Μπορεί να είναι και διευθυντής σχολείου, αλλά αυτοί είναι λίγοι σχετικά με το σύνολο.

Ίσως κάτι τέτοιο να ισχύει σε ελάχιστες εξαιρέσεις Δ.Ο.Υ. κλπ Δεν αφορά όμως την πλειοψηφία των δ.υπαλλήλων!

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΠΟΣΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΤΡΑ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ \ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ...? (εχω την εντυπωση οτι ειναι εξτρα...διορθωσεε με αν κανω λαθος)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΦΠΑ 21%

Να τις λες μπορείς; Την άλλη φορά για να σε πάρουμε και στα σοβαρά κάνε το επώνυμα!

ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΕΕ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΦΠΑ 21%

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΘΟΡΥΒΑ .....ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ !!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...ΠΗΓΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ( ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ)...ΠΗΓΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 Η ΩΡΑ...ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΙΝΕ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ....ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΑΜΑ...) ΓΥΡΝΑΓΑΝΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΑ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...Η ΜΙΑ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ...ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ...ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΜΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ....ΕΝΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ !!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ......ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.....

Επιμένεις όμως να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και συνεχίζεις τις χοντράδες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΦΠΑ 2

ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΕΕ?
Εγώ φίλε
α) δεν βγήκα να κατηγορήσω κανέναν με τέτοιους χαρακτηρισμούς.

β) τα στοιχεία μου τα έχω δηλώσει δημόσια και παλιότερα στο φόρουμ και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω!

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΠΟΣΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΤΡΑ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ \ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ...? (εχω την εντυπωση οτι ειναι εξτρα...διορθωσεε με αν κανω λαθος)

Καμμια ενημερωση για τα παραπανω θα εχουμε ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΦΠΑ 21%

Καμμια ενημερωση για τα παραπανω θα εχουμε ?

Άν θέλεις να μάθεις για τα παραπάνω έχουν γραφτεί αναλυτικά πέρυσι στο φόρουμ. Στο μεγάλο θέμα τις απεργίας των δασκάλων. Ψάξε να τα βρείς.

Όσο για τα επιπλέον χρήματα που λες, αν είναι κανείς τυχερός που συνήθως δεν είναι, μπορεί να πάρει μέρος σε εξετάσεις κλπ που σημαίνει 200 ευρώ περίπου μία φορά τον χρόνο τα οποία τα παίρνει μετά από ένα ενάμιση χρόνο στο χέρι.

Αν θέλεις τώρα να συνεχίσουμε την κουβέντα, ίσως μπορούμε αλλά μόνο επώνυμα.

Αλλιώς σταμάτα τις προβοκάτσιες!

Η απάντηση σε αυτά που ρωτάς Κώστα είναι απλή. Η προβλεπόμενες από τον νόμο. Αν ο νόμος προβλέπει ότι ο Δάσκαλος θα δουλέυει 20 ώρες την εβδομάδα, ο Καθηγητής 15 και ο Καθηγητής πανεπιστημίου 5 τότε αυτές θα δουλεύονται. Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει σοβαρός λόγος γι αυτό και έχει να κάνει με τη φύση του επαγγέλματος και τη δυσκολία του. Και φυσικά με το πόσο εύκολα βρίσκεις ανθρώπους να σου κάνουν το επάγγελμα.

Από την άλλη υπάρχουν κι επαγγέλματα που μπορείς να περάσεις ένα ολόκληρο οκτάωρο κυριολεκτικά αραχτός στην πολυθρόνα περιμένοντας ένα τηλέφωνο. Όλα τα maintenance επαγγέλματα έχουν τέτοιες μέρες. Αυτό όμως δεν κάνει τον εργαζόμενο τεμπέλη. Τεμπέλης είναι αυτός που πρέπει να απαντήσει στο τηλέφωνο για τη βλάβη και δεν το κάνει γιατί την έχει κάνει κοπάνα, ή γιατί άργησε να βρεθεί στο πόστο του επειδή ήθελε να κοιμηθεί παραπάνω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΦΠΑ 21%

Άν θέλεις να μάθεις για τα παραπάνω έχουν γραφτεί αναλυτικά πέρυσι στο φόρουμ. Στο μεγάλο θέμα τις απεργίας των δασκάλων. Ψάξε να τα βρείς.

Όσο για τα επιπλέον χρήματα που λες, αν είναι κανείς τυχερός που συνήθως δεν είναι, μπορεί να πάρει μέρος σε εξετάσεις κλπ που σημαίνει 200 ευρώ περίπου μία φορά τον χρόνο τα οποία τα παίρνει μετά από ένα ενάμιση χρόνο στο χέρι.

Αν θέλεις τώρα να συνεχίσουμε την κουβέντα, ίσως μπορούμε αλλά μόνο επώνυμα.

Αλλιώς σταμάτα τις προβοκάτσιες!

Αστο καλυτερα ...δεν σε συμφερει η συγκριση με καποιον του ιδιωτικου τομεα...ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΘΙΞΑ

.........Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Η απάντηση σε αυτά που ρωτάς Κώστα είναι απλή. Η προβλεπόμενες από τον νόμο. Αν ο νόμος προβλέπει ότι ο Δάσκαλος θα δουλέυει 20 ώρες την εβδομάδα, ο Καθηγητής 15 και ο Καθηγητής πανεπιστημίου 5 τότε αυτές θα δουλεύονται. Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει σοβαρός λόγος γι αυτό και έχει να κάνει με τη φύση του επαγγέλματος και τη δυσκολία του. Και φυσικά με το πόσο εύκολα βρίσκεις ανθρώπους να σου κάνουν το επάγγελμα.

Από την άλλη υπάρχουν κι επαγγέλματα που μπορείς να περάσεις ένα ολόκληρο οκτάωρο κυριολεκτικά αραχτός στην πολυθρόνα περιμένοντας ένα τηλέφωνο. Όλα τα maintenance επαγγέλματα έχουν τέτοιες μέρες. Αυτό όμως δεν κάνει τον εργαζόμενο τεμπέλη. Τεμπέλης είναι αυτός που πρέπει να απαντήσει στο τηλέφωνο για τη βλάβη και δεν το κάνει γιατί την έχει κάνει κοπάνα, ή γιατί άργησε να βρεθεί στο πόστο του επειδή ήθελε να κοιμηθεί παραπάνω.

ΦΩΤΗ δοξα το θεο πηγαμε και εμεισ σχολειο και ειδαμε τον ...ζηλο πολλων εκπαιδευτικων.....δυσκολο εως τραγικα απιθανο...το δευτερο σκελος..και συναμα να εχεις ολα τα προνομια που απολαμβανει ενας εκπαιδευτικος

ΗΡΕΜΙΑ παιδες !!!!!!!!

δεν χρειαζεται μισος .....

εργαζομενοι ειμαστε ολοι !!!!!

τον πολεμο να τον κανουμε με αλλους και αλλου!
καλά λέει ο βαγγέλης , στο ιδιο σκατοκάζανο βράζουμε μην παλαβωνουμε , και δεν νομίζω να ασχολείται κανένας κεφαλαιούχος με αυτό το φόρα ( και εγω εάν είχα καιμια δεκαρια μυρια ευρά και 4 κότερα δεν θα μουν δω ,,!!)
ΟΠΟΤΕ ΓΑΜ@@Ε ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!!!!
πεσαμε στο κλασικο τριπάκι καυγά μεταξυ εργαζόμενων !!!!!

καλά λέει ο βαγγέλης , στο ιδιο σκατοκάζανο βράζουμε μην παλαβωνουμε , και δεν νομίζω να ασχολείται κανένας κεφαλαιούχος με αυτό το φόρα ( και εγω εάν είχα καιμια δεκαρια μυρια ευρά και 4 κότερα δεν θα μουν δω ,,!!)
ΟΠΟΤΕ ΓΑΜ@@Ε ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΑΙ !!!!!!

Δεν πιστευω μετα απο αυτη την δηλωση..να σε δουμε στην ...HI-END ? ..αχαχ (σε πειραζω)

Τι εννοείς δύσκολο έως τραγικά απίθανο το δεύτερο σκέλος. Πήγαινε μια βόλτα από τους τεχνικούς παρακολούθησης δικτύου της Vodaphone στου Ρέντη να δεις πως δουλεύουν. Η δουλειά τους είναι να βρίσκονται εκεί και να παρακολουθούν το δίκτυο και να ανταποκριθούν όταν γίνει η στραβή. Και σε ρωτάω εγώ: Αν δεν γίνει η στραβή στη βάρδιά τους, τί θα έχουν δουλέψει; Είναι τεμπέληδες; Τα ίδια ισχύουν σε siemens για τα δίκτυα του Μετρό και τον φωτεινών σηματοδοτών, τους ΔΕΗτζήδες, τους ΟΤΕτζήδες τους πυροσβέστες, τους τεχνικούς της ΕΥΔΑΠ και πάει λέγοντας.