Να σε ρωτήσω κάτι Γιάννη επειδή έχω γίνει πια μαθητής με αυτά που ρωτάω ...κάποιες οθόνες είναι 16:9 όλο άσπρες κ κάποιες έχουν κάποιο κενό μαύρο αρκετό 25-30 cm κ μετά ξεκινάει το άσπρο ..τι παίζει κ τι να προτίμησω ;
Να σε ρωτήσω κάτι Γιάννη επειδή έχω γίνει πια μαθητής με αυτά που ρωτάω ...κάποιες οθόνες είναι 16:9 όλο άσπρες κ κάποιες έχουν κάποιο κενό μαύρο αρκετό 25-30 cm κ μετά ξεκινάει το άσπρο ..τι παίζει κ τι να προτίμησω ;
Αποσταση ταβάνι με πάτωμα 2.95 μέτρα..κ θα μπει κάτω σε κάποιο επιπλακι φαντάζομαι...

Πχ αυτο κάνει η όχι...σε διαστάσεις εννοώ http://www.braun-photo.gr/index.php...d=123&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart
1)τι gain δηλαδή είναι το ιδανικό για αυτο το προβολεα
2)λες; Πως θα πείσω την γυναίκα...υπάρχει τοίχος με ένα κάδρο και η απόσταση τοίχου με καναπέ είναι 3.5 μέτρα
Και σε τι απόσταση θα μπει ο προβολεας ;
Το πλάτος είναι περίπου 2.5
To θέμα δεν είναι ο πίνακας ,δίπλα έχει τζάκι κ το καιω,το θέμα είναι πως πειθεις κάποιον και του λες ότι είναι οκ πχ 90-100" σχεδόν δίπλα σου απέναντι σου κ όχι στα 6 μέτρα...Ειτε gain 1, (με ή χωρις ndfilter μειωσης 50% του φωτος) ειτε μια γκρι οθονη με 0.8 gain. Αυτα θα στα πει καλυτερα ο χατζηγεωργιου. Μεχρι και πινακες με exelακια εγχρωμα θα σου κανει αμα παρει φορα.
Την γυναικα την πειθεις ευκολα με μπλα μπλα (για σενα το κανω αγαπη μου κλπ) και κανα δωρακι.
Αν το καδρο που ειναι στον τοιχο δεν ειναι παχυ, ισως και το πανι να πεφτει προστα του, αυτο δεν το ξερω. Θα σου πουν καλυτερα οσοι εχουν εντοιχιζομενο πανι και γνωριζουν ποσο εξεχει απο τον τοιχο.
3.5 μ μηκος ειναι καλυτερα για μια 92" οθονη. Το πλατος φτανει και ισως οριακα περισσευει και για μεγαλυτερο πανι. (π.χ. 106")
Προσωπικα θα ελεγα για πανι 92" (2 μετρα μηκος) και ο φακος του προβολεα πρεπει να απεχει τουλαχιστον απο 2.8μ εως 3.4μ (αναλογως του zoom) για τις 92" παντα.
Αυτο το gain ρυθμίζεται με τον projectora η θα πρέπει να βρω οθόνη με gain 0.8?
Το θέμα με τα μηχανήματα ηχεία κ συναφή είναι πιο σοβαρό απο ότι το κάδρο...έχεις δικιο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.