Skill 1470

Επειδη κατι σαν να εγινε και δεν μου φανηκε να δουλευει καλα ως τριβειο, κατι σαν να πηρε μποσικα σκεφτηκα να το ανοιξω να το εξετασω.
Πρωτη εικονα μετα απο 10 βιδες που εβγαλα βρηκα οτι ειχε περασει αρκετη σκονη εντος και κυριως στο πρωτο ρουλεμαν μετα το "τσοκ" ειχε μπολικο. Επισης και μια ινα ξυλου διπλα στο συλλεκτη.
Τα καθαρισα οσο μπορουσα, μιας και δεν ηθελα να το "ανοιξω περισσοτερο, εβαλα λιγο γρασσο ακομη στο σημειο με τα κινουμενα μερη.
Η περιστροφικη κινηση του κινητηρα μετατρεπεται σε παλι δρομικη μεσω ενος εκκεντρου ρουλεμαν που ειναι στο ακρο του αξονα.
Εκει χτυπαει ενα διχαλο-μοχλο το οποιο μεταφραζεται σε παλινδρομικη κινηση.
Επισης κατι που παρατηρησα ακομη ειναι η εσωτερικη συνδεση του καλωδιου με το εργαλειο. Αυτη γινεται με ηλεκτρολογικη κλεμμα:ADFAD2:
Κατι που δεν νομιζω να συνανταται στα εργαλεια, ουτε καν σε ψευτοκινεζικα νομιζω. Το εργαλειο δεν εχει ανοιξει αλλη φορα ωστε να πουμε οτι εγινε παρεμβαση.
Συνοψιζοντας, απο το skill αυτο δεν ειμαι 100% ευχαριστημενος. Απο τη πρωτη μερα που το πηρα δεν μου φανηκε το ευρος της παλινδρομισης ικανο για σωστη εργασια. Δεν εχω δοκιμασει παρομοιο εργαλειο αλλης εταιριας για συγκριση οποτε ειμαι λιγο διστακτικος. Το εχω δουλεψει αρκετα ως τριβειο, γιαυτο προ ολιγου διαστηματος ειχε χαλασει το σκρατς τριγωνο και τοποθετηςα ενα αλλο, αλλης εταιριας με πατεντα. Δεν βρηκα το αντιστοιχο της skill, που παρεπιπτωντος να αναφερω ηταν μικροτερο απο 93mm, καπου στα 75mm, αν ενθυμουμε καλα.
Καταληγοντας, θα δοκιμασω αυριο αν μπορει να δουλεψει καλα ως τριβειο, με τα noname, ανταλλακτικα γυαλοχαρτα και αν δεν γινει δουλεια, θα σκεφτω για τα επομενα βηματα μου.
Θα τεσταρω επισης και μια κοπη με λαμα, noname επισης, κυριως για το ευρος παλινδρομισης.
Wish it good luck!:violent-smiley-030:
capture