Ευχαριστώ αλλά όπως έχω ξαναγράψει δεν εγκαταλείπω το m4/3, το ένα σύστημα συμπληρώνει το άλλο
Έχω τον 35/1.4 και δεν τον αλλάζω με τίποτα, αν θυμάσαι τον είχα πρώτος τον 35/2 και είχα ανεβάσει δείγματα εδώ μέσα, αλλά δεν με ικανοποίησε όσο θα περίμενα
εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα αισθητήρα πιο πολύ. Μου έχει τύχει και σε άλλη περίπτωση, προσπαθώ να θυμηθώΓια εξηγήστε και σε εμας τους υπολοιπους γιατι δεν εχω καταλαβει τι παιζει ... ενας φακός δεν αποδιδει καλά στο κορυφαιο προηγουμενο σωμα της εταιρίας και αποδιδει εξαιρετικά στο νέο σώμα, τι φταίει ο φακός , το σώμα, η εταιρία που δεν έχει βάλει σωστά firmware σε κατι απο τα δύο ή τιποτε απολύτως και είναι κάτι φυσιολογικό ?
εκτος και αν μιλάμε για την απόδοση του αισθητήρα και όχι του φακοϋ οποτε καπου τα έχουμε μπεδρέψει...
εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα αισθητήρα πιο πολύ. Μου έχει τύχει και σε άλλη περίπτωση, προσπαθώ να θυμηθώ
Offtopic αλλά θυμάμαι παλιά που έψαχνα για leica φακούς για την A7rII και διάβαζα σε πολλά reviews χρηστών ότι ο ίδιος uberφακός που ξυρίζει πάνω στη leica ήταν soft και με πολλές παραμορφώσεις πάνω στη sony. εκει σίγουρα παίζει ρόλο και η απόσταση από το σένσορα
Στη θεωρία κορυφή ο Ηλίας , την εφαρμογή αυτής στην πράξη περιμένουμε καιρό τώρα...:a0210:
Ούτε μισή φώτο δεν έχει μοιραστεί μαζί μας ενώ τις γνώσεις του μας τις μοιράζει απλόχερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.