Fuji X-T1

Re: Fuji X-T1 ?

Και από σπασμένο κιτ να είναι, δεν πειράζει.

Σε απασχολεί αν δεν υπάρχει συσκευασία σε περίπτωση μεταπώλησης;

με απασχολεί, γιατί έχει μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης, αν έχει και το κουτί του και τα χαρτιά του. Επίσης θα είναι πιο ασφαλής στη μεταφορά.
Για να δεις τη μειωμένη τιμή πρέπει να γίνει μέλος στο Klub

Re: Fuji X-T1 ?

Δεν φτάνει μόνο η εγγραφή στο site, πρέπει να τσεκάρεις και το αντίστοιχο κουτάκι εγγραφής στο rajala club (Rajala Klubiin με σήμα το R στον κύκλο) , κάτω-κάτω στη σελίδα της εγγραφής.
Αν τσεκάρεις και το δεύτερο κουτάκι, εγγράφεσαι και στο newsletter, για να λαμβάνεις και e-mail για τις προσφορές.

vvRIWI.jpg

ok sorry, ειχα μπει με το αδερφου απο Γερμανια
στο δικο μου το ειχα κανει ...αλλα το ξεχασα:smash:

Εμενα παντως δεν μου γεμιζει το ματι αυτος ο φακος, παρολο το βολικο ζοομ του και την στεγανοποιηση του.
Σε συγκριση με τον 18-55, νομιζω πως η διαφορα ειναι αισθητη στην ποιοτητα της εικονας.

Ναι δεν είναι 18-55 αλλά δεν τον λες κακό φακό.
Με 300 ευρώ στην ποιότητα του με στεγανοποίηση και με 18-135 δύσκολα βρίσκεις.

Η στεγανοποιηση του δεν ειναι τελεια, πραγμα που φοβιζει. Αν ηταν τελεια, θα αλλαζε το πραμα.

Last edited:
While the 18-135mm is weather sealed against dust and moisture, the sealing at the lens mount isn’t particularly well-engineered, and a bit of water was able to make it past the gasket and between the metal mounting surfaces of the lens and camera. While no water made it into the camera, I feel that a more sustained wet shoot would have resulted in some potential problems.

http://admiringlight.com/blog/review-fujifilm-fujinon-xf-18-135mm-f3-5-5-6-r-lm-ois-wr/3/

Διαβασε ολο το review απο το link που εδωσε ο tzo. Και εκει το λεει.

Με προλαβες :p

----

Εμενα θα με βολευε ενας τετοιος φακος, ωστε να μην αναγκαζομαι να αλλαζω φακους οταν ειμαι μεσα σε κανα φαραγγι, αλλα τι τοπιο να βγαλεις με αυτον? Θυμαμαι ειχα δει καποιες φωτογραφιες που τον τεσταρανε σε γρασιδι και ηταν οξυς μονο στο κεντρο. Ουτε καν στο mid section ηταν καλος, ποιες γωνιες..

Φακος για τουρισμο ειναι ο συγκεκριμενος κατα την αποψη μου. Και η αρχικη τιμη του περα για περα αστεια.
Γιαννη συμφωνω, ειναι και καπως υπερβολικο ολο αυτο το ζοομ. Υπαρχουν νορμαλ ζοομ φακοι που εχουν μια χαρα mid, σαν τον 18-55 πχ. Βεβαια δεν ειναι superzoom, αλλα απο ευκρινια ειναι μια χαρα περα απο τις γωνιες.

Να ευχαριστήσω /ευχαρηστησουμε τον tzo για την ενημέρωση της προσφοράς . Δεν τράβηξα σκανδαλη, λόγω του τρόπου πληρωμής και του γεγονότος ότι έχω κάποιους άλλους xf προτεραιότητα. Πολυ καλή τιμή

ειναι πολυ πολυ καλος για ζουμ φακος
ενας φακος δεν κρινετε απο το ποσο οξυς ειναι , αλλα το πως δεχετε το φως και το μεταφερει στον αισθητηρα δλδ τι "γραψιμο" κανει
ενας φιλος μου που τον εχει ειναι υπερ ευχαριστημενος, και τον πληρωσε 545 ευρω, και η τιμη του δεν νομιζω οτι ειναι αστεια -τσιμπιμενη, ναι- για την ποιοτητα κατασκευεις που εχει, μην ξεχνατε οτι ειναι WR
για 300 ευρα ,ειναι τσαμπα πραμα...

Προσφορά ημέρας η X-T1, μαζί με τον 18-135, όχι μόνο σε μαύρο, αλλά και στην ακριβότερη έκδοση Graphite Silver, πάλι στα 1300 ευρώ!

http://www.rajalacamera.fi/fujifilm-x-t1-graphite-fujinon-xf-18-135-3-5-5-6-ois-r-paketti.html

Σκέτο το σώμα Graphite κάνει 1162 στην purnima, οπότε τα 1300, μαζί με τον 18-135 φακό (αξίας 600-800 ευρώ), είναι σούπερ τιμή.
http://www.purnimadigital.com/appareils-photos/hybride/fujifilm/fujifilm-x-t1-boitier-nu-silver.html