Για τα χρωματα της φουτζι ουτε λογως, συμφωνω απολυτα μιας και μενα μου αρεσουν παρα πολυ και ποσως με ενδιαφερει αν ειναι αληθινα ή οχι προσωπικα, γιαυτο αλλωστε και γκρινιαζω για τα αληθοφανη πεθαμενα της σονυ, που βεβαια με επεξεργασια ερχονται στα ισια τους, αλλα προφανως αυτο δεν λυνει το προβλημα με τα sooc jpeg που μεχρι και σημερα δεν μπορω ουτε να τα βλεπω γιατι με ξενερωνουν.. Γουστα ειναι αυτα βεβαια και προφανως ειμαι και συνηθισμενος απο αυτα που εβλεπα απο την χζ-2 για κοντα μια 2ετια.
Αλλα αυτο το πραγμα με τις φυλλωσιες που γινονται ενας αχταρμας πρασινος, δεν σε ενοχλει? πχ σε αυτη την φωτο σου κανε ζοομ δεξια και δες τι γινετε:
https://flic.kr/p/Fe7BDh
Ειμαι σιγουρος πως η φουτζι ειναι εξαιρετικη για πολλων ειδων φωτογραφιες αλλα νομιζω πως σε τετοιου ειδους τοπια δειχνει την αδυναμια της.. Αν φυσικα ενδιαφερει καποιον η λεπτομερια στο τοπιο και οχι μονο η συνολικη εικονα της φωτογραφιας, που σε μια γρηγορη ματια φυσικα και κανεις δεν θα δει τιποτα το μεμπτο και ισα ισα θα μαγευτει απο τα εξαιρετικα της χρωματα.