alzazira69
AVClub Addicted Member
- 17 June 2012
- 2,261
κι εγώ την είδα χτες σε κατάστημα και έπαιξα λίγο μαζί της. Δεν μπορώ να πώ ότι ήταν καλή η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε. Περίμενα ότι θα μου αρέσει πιο πολύ από κοντά, έχοντας δει φωτογραφίες και βιντεάκια στο youtube. Περίμενα ότι θα μου έδινε την ωραία αίσθηση που μου έδωσε η ΕΜ10 όταν βγήκε και είχα την ΕΜ1, δηλαδή πιο compact και πιο χαριτωμένη, αλλά μου φάνηκε σα μια τετραγωνισμένη ΧΤ1 με χειρότερο πιάσιμο και μικρότερο evf.
όπως λέει και ο karamela το "φωτογραφική εμπειρία" είναι υποκειμενικό, οπότε δεν σχολιάζω. Αλλά αναρωτιέμαι αν είναι μέρος της "φωτογραφικής εμπειρίας" να κάνει σα χαλασμένο μπλέντερ κάθε φορά που εστιάζει. Από τη μία έχουν βάλει το αθόρυβο κλείστρο και από την άλλη ακούς όλα τα κλανγκ-κλουγκ μέχρι να εστιάσει ο φακός, για μένα είναι το απόλυτο ξενέρωμα μετά από την αθόρυβη εστίαση άλλων μηχανών (δεν είπα sony για να μην ξεκινήσει 8σέλιδο με διαμάχες :music-smiley-005
όπως λέει και ο karamela το "φωτογραφική εμπειρία" είναι υποκειμενικό, οπότε δεν σχολιάζω. Αλλά αναρωτιέμαι αν είναι μέρος της "φωτογραφικής εμπειρίας" να κάνει σα χαλασμένο μπλέντερ κάθε φορά που εστιάζει. Από τη μία έχουν βάλει το αθόρυβο κλείστρο και από την άλλη ακούς όλα τα κλανγκ-κλουγκ μέχρι να εστιάσει ο φακός, για μένα είναι το απόλυτο ξενέρωμα μετά από την αθόρυβη εστίαση άλλων μηχανών (δεν είπα sony για να μην ξεκινήσει 8σέλιδο με διαμάχες :music-smiley-005