Αν είχε σταθεροποίηση στο σώμα για να βάζω τους primes fujinon θα έκοβα φλέβες...
Υποψιν το dpreview χρησιμοποίησε και στα δύο review του preproduction model με κάποιες ανακρίβειες .Ανακρίβειες έχουν γράψει επίσης και άλλα 2-3 μεγάλα sites/channels ,αλλά και πολλά σωστά είτε στα αρνητικά είτε στα θετικά,τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα σε reviews .
Και αυτό που αναφέρεις Κώστα άλλα και το γεγονός ότι η D500 έχει μεγαλύτερη βαθμολογία από την xt2 Και όμως την βγάζουν δεύτερη και αναφέρουν πέρα από την τιμή ότι αυτό γίνεται γιατί υπάρχει η πολύ ικανή D7200 στην αγορά!!!! Ωραίος λόγος!!!! Οτι νάναι, και επιπλέον έχουν στο τεστ την Panasonic GH4, θα έπρεπε να περιμένουν πρώτα να βγει η Gh5, να αναλύσουν σωστά την em1, xt2 και να μην γράφουν μπουρδολογίες για την D500, επίσης που είναι η Sony A6500 Και Sony A7II???? ή έστω και η Sony A6300???
Y.Γ. Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν είπα ότι η xt2 Δεν αξίζει να είναι η καλύτερη, απλά κάνε όλα τα παραπάνω, ανέλυσε σωστά και αντικειμενικά όλες τις μηχανές και ύστερα αποφάσισε....
Συνήθως αυτά τα λεπτά σημεία αποφεύγουν οι μεγάλοι να θίξουν και όχι πάντα επίτηδες αλλά λόγω του ότι δεν ξοκοκαλίζουν την μηχανή (αν υπάρχει τέτοιος όρος) όπως ένας ψαγμένος χρήστης με πολύ καλή γνώση των προηγούμενων μοντέλων της εταιρίας.
Εγώ να πω την αλήθεια μου δεν έχω καταλάβει γιατί αυτή η μηχανή είναι πιο ακριβή από την a7ii. Θα περίμενα να είναι έστω ίδια τιμή. Οκ βίντεο και κάποια features αλλά δεν έχει σταθεροποιηση και έχει μικρότερο αισθητήρα. Οπότε γιατί είναι πιο ακριβή;
Το ίδιο πηγαίνει για όλες τις νέες κροπαρισμενες κοντά στο διχιλιαρο.
Ο φίλος κάτοχος της Α6300 δοκίμασε στο Σταυρινάκη την Χ-Τ2 και ξετρελάθηκε.
Βλέπω να μπαίνει σύντομα αγγελία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.