Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR
Το θέμα να χασεις 10% ποιότητα εικόνας δεν είναι σοβαρό "σφάλμα"
υπάρχουν πιο σοβαρα σφάλματα όπως πιξελιάσματα στην εικόνα
κόλημα στον προγραμματισμό εγγραφής ή κόλημα όταν σταμτήσεις μία εγγραφή
καθώς και κάποιο bug στην καινουργια αναβάθμιση που τρώει λίγο από το κάτω μέρος της εικόνας από αρχεία AVI και Ματροσκα MKV με αποτέλεσμα να μην φαίνονται τα γράμματα (υπότιτλοι).
Αυτά είναι σοβαρά σφάλματα. Τωρα αν το κόκκινο το αποδίδει πιο θαμπό
ή το μαύρο σκούρο γκρι δε με χαλάει καθόλου.
όταν έχεις 60% σήμα και πας στο 50% σαφώς και είναι πρόβλημα και μάλιστα το κυριότερο, γιατί αρχίζουν τα πιξελιάσματα και η παρακολούθηση είναι αδύνατη...
τώρα αν αγοράσατε δέκτη μόνο και μόνο για να βλέπετε ματρόσκες...εγώ με ένα κινέζικο ευτελούς αξίας δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Οι δέκτες είναι για να βλέπουμε ψηφιακά, όπως λέει και η διαφήμιση της digea. Δεν άκουσα διαφήμιση για ματρόσκες και avi. Προφανώς τα παίζει κι αυτά αλλά σαν δευτερεύουσα λειτουργία.
όταν ΔΕΝ βλέπουμε λόγω κακής ποιότητας δέκτη, ή κακού firmware...όταν με καινούργιο δέκτη και υποτίθεται τελευταίο firmware το κουμπί POWER του χειριστηρίου έγινε μακαρίτης με τις ευλογίες του αντιπροσώπου, όταν με τελευταίο firmware η ποιότητα εικόνας πέφτει, τότε μάλλον είναι το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ πρόβλημα.
τους προγραμματισμούς εγγραφής κι αυτά τα θεωρώ δευτερεύουσες λειτουργίες. Όχι οτι δεν θα έπρεπε να παίζουν κανονικά, εφόσον υπάρχουν σαν λειτουργίες και αναγράφονται στο manual, αλλά τον αποκωδικοποιητή τον πήρα για να βλέπω καλύτερα σε σχέση με τα αναλογικά βρε αδερφέ...
τα πιξελιάσματα που τρώω στη μούρη (μετά την αναβάθμιση), με έκαναν να το γυρίσω στο αναλογικό πάλι.
παρεπιπτόντως η "αναβάθμιση" έγινε από τον αντιπρόσωπο, δεν πείραξα τίποτα εγώ, συνεπώς μιλάμε για "υποβάθμιση" του προιόντος όσον αφορά το δέκτη και σκέφτομαι σοβαρά να το γυρίσω πίσω ή να το πουλήσω.
Μάλλον δεν θα έπρεπε να βγει καν στην αγορά πριν λυθούν τα προβλήματα...