sakis.kom
Supreme Member
Απάντηση: Re: FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR
Ο Κώτσος στο θέμα "απόθεμα", κυρίως όταν μιλάμε για προσφορές ή για παλιότερα μοντέλα, δεν είναι καθόλου αξιόπιστος.
Τα έχω πει και εγώ ακριβώς τα ίδια σε άλλο θέμα.Καλά στον Κωτσόβολο είναι μεγάλα γίδια. Σε δεύτερο μαγαζί είχαν εκθεσιακό κομμάτι (τα αποφεύγω αλλά εδώ θα έκανα μια εξαίρεση) και δεν μπορούσαν να βρουν κουτί και Τ/Χ. Μετά έβλεπα άμεσα διαθέσιμο στο σάιτ τον Amstrad, λέω ας πάρω αυτόν. Πάω να ρίξω παραγγελία και δεν μπορούσα να τον στείλω στο σπίτι μου. Τι γίνεται ρε γμτ λέω?? Παίρνω τηλ και μετά από 8.5 λεπτά αναμονή μου λένε ότι είναι ένα κομμάτι μόνο στην Αλεξανδρούπολη (το έβλεπα αυτό) και ΔΕΝ μπορεί να αποσταλεί. Του λέω, τότε τι γράφει άμεσα διαθέσιμο, δεν μπορούμε να στο στείλουμε είτε σε κατάστημα Αθηνών είτε στο σπίτι μου? Μερικά κομμάτια πουλιούνται μόνο στα καταστήματα που βρίσκονται μου λέει. Ότι να' ναι εντελώς όμως...
Προτιμούσα να το παραλάβω αυτοπροσώπως κυρίως για το δω πριν πληρώσω. Υπάρχει σε 2-3 άμεσα διαθέσιμο αλλά είναι όλα Βόρεια Ελλάδα. Τελικά όμως το πήρα απόφαση και έριξα μια παραγγελία σε κάποιο μικρό μαγαζί να έρχεται.
Ο Κώτσος στο θέμα "απόθεμα", κυρίως όταν μιλάμε για προσφορές ή για παλιότερα μοντέλα, δεν είναι καθόλου αξιόπιστος.