Όπως έχω γράψει στο νήμα αυτό, έχω τον αποκωδικοποιητή παντρεμένο με μια LG που χρησιμοποιείται τους καλοκαιρινούς μήνες και λειτουργεί χωρίς απαιτήσεις και προβλήματα για 2 χρόνια.
Πριν από 1 χρόνο, ο γείτονας που είχε τηλεόραση με mpeg2 ζήτησε πληροφορίες για αποκωδικοποιητή και επειδή εγώ ήμουν ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο πήγε στο ΜΜ και αγόρασε τον τελευταίο (;; ) που υπήρχε. Επεδή δεν είχε πολλές απαιτήσεις, ο 2205 έμεινε με το πρώτο firmware που είχε (αν θυμάμαι καλά είναι το 1.29).
Μέχρι και τον Ιούλιο που έγινε το switch off, δεν είχε δουλέψει τον αποκωδικοποιητή, επειδή είχε συνηθίσει την αλλαγή των (αναλογικών) καναλιών με ένα χειριστήριο και δεν ασχολιόταν με την καλλίτερη ποιότητα των ψηφιακών !!! Μου ζήτησε, λοιπόν, να του αλλάξω τη σειρά των καναλιών, ώστε να μπουν στις πρώτες θέσεις του χειριστηρίου τα γνωστά κανάλια.
Από την εποχή του Sboulio, έχω καταγράψει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τη μεταφορά των καναλιών αλλά δεν έχω ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα και θέλω βοήθεια:
1. Πρέπει να προηγηθεί αναβάθμιση (έχω φυλάξει τις 2.02 και 2.04, αν και δεν μπορούσα να τις xρησιμοποιήσω λόγω LG) ή μπορεί να γίνει και στην 1.29;
2. Εάν ΝΑΙ, αρκεί η πρώτη ή ΚΑΙ η δεύτερη, αποκλειστικά και μόνο για τη μεταφορά των καναλιών; Στη δεύτερη περίπτωση, πρέπει να περαστεί πρώτα η 2.02 και μετά η 2.04, αν θυμάμαι καλά.
3. Μεταφέρεται ένα κανάλι σε μία νέα θέση ή όλη η τετράδα;