Εγώ ας δεχθώ ότι οι βαθμολογίες του ΗΧΟΥ δεν παίζουν κανένα ρόλο ( για κάποιους λόγους τους οποίους οι ειδήμονες γνωρίζουν και κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό - πέραν των γενικόλογων αναπόδεικτων ρήσεων που λέει ο καθένας μας ) . Ας δεχθώ επίσης και ότι οι βαθμολογίες του Stereophile που έχει πήξει από Α+ προϊόντα επίσης δεν παίζουν ρόλο. Τότε ποιανού παίζουν ; Του Μακρή , του triangle , του Πυργαρούση, του Δαμιανού , του Παναγιωτίδη , του Κόγια , οι δικές μου; Για ποιό λόγο ;Τι είναι αυτό που καθιστά καλύτερους τους ανωτέρω από τους συντάκτες των μουσικων περιοδικών ; Στο 90% των περιπτωσεων θα έλεγα ότι οι επαγγελματίες υπερτερούν και μόνον εκ του λόγου γιατί έχουν ακούσει πολύ περισσότερα μηχανήματα . Κατα τα άλλα τι , μήπως δεν είναι αντικειμενικοί γιατί τα παίρνουν ; Από ποιόν ; Από την Triangle ή από την Wilson ; και ποιός τα δίνει ; Για να αυξηθούν στην Ελλάδα οι πωλήσεις ηχείων 30 και 70 και 180.000ευρώ ;
δεν ξερω αν τα παιρνουν, αλλα στην περιπτωση που αυτο συμβαινει θα πονταριζα πως τα παιρνουν κυριως απο τους διαφημιζομενους στο περιοδικο αλλα και απο τους λοιπους ντοπιους αντιπροσωπους.
Η βαθμολόγηση σχέσης τιμής απόδοσης θα ήταν ´το μεγαλύτερο σκάνδαλο. Τουλάχιστον τώρα φαίνεται πως είσαι κώτσος ( ή νεόπλουτος ή επιδειξίας ) όταν δώσεις 140.000 ευρώ παραπάνω για 0,1 βαθμούς επιπλέον . Αν οι βαθμολογίες ήταν βασισμένες στην σχέση τιμής απόδοσης , τότε θα υπήρχε η μεγάλη συγκάλυψη " Για τα λεφτά τους παίζει τόσο " Οπότε τι θα έλεγες ; Τίποτα . Τώρα τουλάχιστον μπορείς να πείς και μιά κουβέντα παραπάνω.
προσωπικα θα προτιμουσα τη σχεση τιμης αποδοσης. μου φαινεται πιο δικαιο κριτηριο. φαντασου ποια θα ηταν η αντικειμενικη βαθμολογια ενος αυτοκινητου των 10000 αν υποθεσουμε πως μια φεραρι πρεπει να παρει κοντα στο 10.