Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Re: Απάντηση: Re: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Δ. Παναγιωτίδης said:
Δηλαδή ο τίτλος του θέματος είναι ανεδαφικός?

Εξ αντικειμένου όχι. Ήδη έχουν αναφερθεί δύο περιπτώσεις μηχανημάτων, επί των οποίων ο τίτλος αρμόζει απολύτως, όχι κατά προσωπικήν εκτίμηση, αλλ' εξ αντικειμένου.

Μπελλος Ευαγγελος said:
....εγω θα περιμενω να πεταξει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ τον ΜΠΕΡΥ του απο το παραθυρο ......

μονο βρε συ να μου πεις ποτε !!!!!!!!!! να βαλω διχτυ.........

ασε φιλαράκο . τότε θα πάω να τον βοηθήσω εγώ και θα του τον κουβαλήσω στα σκουπίδια :flipout: μην πιαστεί η μέση του .....

Re: Απάντηση: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Κακαλιός Στέργιος said:
Δες τώρα τι γίνεται.

Σε μια βάπτιση πήγα και παραλίγο να χάσω δυο μπέριδες.

Έναν του McZab και έναν του Παναγιωτίδοφ!

Ρε να πάρει...

Ισα ωρέ λιγούρια....:slapface:
Καλύτερα να πάρω ένα σφυρί....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Δ. Παναγιωτίδης said:
Ισα ωρέ λιγούρια....:slapface:
Καλύτερα να πάρω ένα σφυρί....

.......κατσε ρε φιλε !!!!! δηλ, αμα εσυ θες να γεμισεις τον τοπο με τελικους οι ΟΠΟΙΟΙ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ :grandpa: και μπορει να γεμισουν τα δοχεια αποριματων χωρις λογο ..... εγω πρεπει να το βλεπω χωρις να αντιδρω σε αυτη την βαναυση θα ελεγα συμπεριφορα προς το περιβαλον ;;;;;;

τοτε εγω δεν πρεπει να βοηθησω στην ανακυκλωση ;;;;; :music-smiley-005: :music-smiley-005:

πρεπει να εχω συνειδηση νομοταγους πολιτη !!!!! :grandpa:
και οχι να αφηνω τους ενυσχητες στο δρομο .....
τους οποιους πεταει ο οποιοσδηποτε ....... :grandpa: :grandpa:

καλά
άμα αλλάξεις το νόμο του Νεύτωνα και τον κάνεις να πάει κατά Αμβούργο μεριά....

Re: Απάντηση: Re: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Δ. Παναγιωτίδης said:
Μπορείς κάλλιστα ΕΣΥ να αναφερθείς σε άλλες μάρκες, αν ξέρεις κάποιες που να εμπίπτουν στον τίτλο του θέματος.
Νομίζω ότι Δαμιανός έκανε ένα σχόλιο και αναφορά σε δύο συγκεκριμένα μηχανήματα.
Όλοι οι υπόλοιποι νομίζετε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ (άλλα βρε αδερφέ).
Δηλαδή ο τίτλος του θέματος είναι ανεδαφικός?
το ειπα και το ξαναλεω...αλλο αν μου αρεσει,αλλο αν αξιζει και αλλο φυκια κ.τ.λ.π.τεσπα.συμφωνο λοιπον και.......... συνεχιστε ετσι......-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

triangle said:
ωραια..λοιπον, μας γιναται απολυτως πιστευτως και κατανοητος οτι δεν γουσταρεται τα συγκεκριμενα ηχεια.η και την εν λογο εταιρεια.τοσα post για να αντικρουεται τον καθενα δεν νομιζω να αξιζει.θα παρακαλουσα να σταματησει αυτο που γινεται (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ):aktion033:,νομιζω πως τον συγκεκριμενο μηνα ολοι κατι παθαινουν και ξεφορτωνουν εδω.εχει αρχισει και γινεται και κουραστικο και βαρετο!!!!:grandpa:

87 απαντήσεις , 2.049 εμφανίσεις , πω πω τι βαρετό θέμα :flipout:

Και για να πω την γνώμη μου κι εγώ . Θεωρώ ότι ένα ηχείο που κοστίζει 70.000 ευρώ , είναι φύκι για μεταξωτές κορδέλες , μόνο και μονο από την τιμή του κρίνοντας . Διότι όταν ο ΗΧΟΣ πχ βαθμολογεί με 4,9 το Triangle magellan που κοστίζει 30.000 ευρώ και με 4,9 ομοίως το Grand Utopia των 70.000 Eυρώ και το Wilson Alexandria που τιμάται 178.000 ευρώ , τότε η διαφορά των 40.000 Ε ή ακόμη χειρότερα 148.000 ευρώ αντιστοιχεί στο κόστος από τις κορδέλλες . Αν δε λάβεις υπ' όψιν σου το 4,8 των jamo reference 909 που τιμώνται 9.900 περισσεύουν πολύ περισσότερα χρήματα και για τα φύκια . Εκτός και αν πιστεύετε ότι η ακουστική διαφορά που αντιστοιχεί στους 0,1 βαθμούς δικαιολογεί εν προκειμένω 168.100 ευρώ επιπλεόν . Οπότε ...είστε άξιοι της μοίρας σας ( χωρίς παρεξήγηση )

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Και για να πω την γνώμη μου κι εγώ . Θεωρώ ότι ένα ηχείο που κοστίζει 70.000 ευρώ , είναι φύκι για μεταξωτές κορδέλες , μόνο και μονο από την τιμή του κρίνοντας . Διότι όταν ο ΗΧΟΣ πχ βαθμολογεί με 4,9 το Triangle magellan που κοστίζει 30.000 ευρώ και με 4,9 ομοίως το Grand Utopia των 70.000 Eυρώ και το Wilson Alexandria που τιμάται 178.000 ευρώ , τότε η διαφορά των 40.000 Ε ή ακόμη χειρότερα 148.000 ευρώ αντιστοιχεί στο κόστος από τις κορδέλλες . Αν δε λάβεις υπ' όψιν σου το 4,8 των jamo reference 909 που τιμώνται 9.900 περισσεύουν πολύ περισσότερα χρήματα και για τα φύκια . Εκτός και αν πιστεύετε ότι η ακουστική διαφορά που αντιστοιχεί στους 0,1 βαθμούς δικαιολογεί εν προκειμένω 168.100 ευρώ επιπλεόν . Οπότε ...είστε άξιοι της μοίρας σας ( χωρίς παρεξήγηση )

:flipout: :flipout: :flipout:

πολυ καλο το σκεπτικο αυτο !!!!!!!

ειληκρινα γιατι κοστιζει ενα ηχειο 148.000 ευρω ;;;;;; τι το κανει τοσο ακριβο ;;;; ο ηχος του ;;; ΔΕΝ νομιζω .........
ισως η ερευνα που επεσε για να κατασκευαστει και τα υλικα ;;;;;; ποιος ξερει........ :popcorn: :popcorn:

καλα τωρα, εχουν καμια σημασια οι βαθμολογιες και μαλιστα του ΗΧΟΥ? ετσι ή αλλιως θα επρεπε να βαθμολογειται η σχεση τιμης/αποδοσης και οχι η αποδοση απο μονη της. εκει θα φαινονταν (στην ουτοπικη περιπτωση της αντικειμενικοτητας) ποια ειναι φυκια και ποια αξιζουν.

Πέτρος Μακρής said:
καλα τωρα, εχουν καμια σημασια οι βαθμολογιες και μαλιστα του ΗΧΟΥ? ετσι ή αλλιως θα επρεπε να βαθμολογειται η σχεση τιμης/αποδοσης και οχι η αποδοση απο μονη της. εκει θα φαινονταν (στην ουτοπικη περιπτωση της αντικειμενικοτητας) ποια ειναι φυκια και ποια αξιζουν.

Εγώ ας δεχθώ ότι οι βαθμολογίες του ΗΧΟΥ δεν παίζουν κανένα ρόλο ( για κάποιους λόγους τους οποίους οι ειδήμονες γνωρίζουν και κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό - πέραν των γενικόλογων αναπόδεικτων ρήσεων που λέει ο καθένας μας ) . Ας δεχθώ επίσης και ότι οι βαθμολογίες του Stereophile που έχει πήξει από Α+ προϊόντα επίσης δεν παίζουν ρόλο. Τότε ποιανού παίζουν ; Του Μακρή , του triangle , του Πυργαρούση, του Δαμιανού , του Παναγιωτίδη , του Κόγια , οι δικές μου; Για ποιό λόγο ;Τι είναι αυτό που καθιστά καλύτερους τους ανωτέρω από τους συντάκτες των μουσικων περιοδικών ; Στο 90% των περιπτωσεων θα έλεγα ότι οι επαγγελματίες υπερτερούν και μόνον εκ του λόγου γιατί έχουν ακούσει πολύ περισσότερα μηχανήματα . Κατα τα άλλα τι , μήπως δεν είναι αντικειμενικοί γιατί τα παίρνουν ; Από ποιόν ; Από την Triangle ή από την Wilson ; και ποιός τα δίνει ; Για να αυξηθούν στην Ελλάδα οι πωλήσεις ηχείων 30 και 70 και 180.000ευρώ ;

Η βαθμολόγηση σχέσης τιμής απόδοσης θα ήταν ´το μεγαλύτερο σκάνδαλο. Τουλάχιστον τώρα φαίνεται πως είσαι κώτσος ( ή νεόπλουτος ή επιδειξίας ) όταν δώσεις 140.000 ευρώ παραπάνω για 0,1 βαθμούς επιπλέον . Αν οι βαθμολογίες ήταν βασισμένες στην σχέση τιμής απόδοσης , τότε θα υπήρχε η μεγάλη συγκάλυψη " Για τα λεφτά τους παίζει τόσο " Οπότε τι θα έλεγες ; Τίποτα . Τώρα τουλάχιστον μπορείς να πείς και μιά κουβέντα παραπάνω .

Η τιμή δεν έχει σχέση με την αξία του προϊόντος . Κάθε "μεγάλη" εταιρία πρέπει να έχει πανάκριβα προϊόντα για να ξεχωρίζει . Αλλοιώς είναι παρακατιανή και φτηνιάρικη. Στο λέω ως ελεύθερος επαγγελματίας. Οι μόνοι πελάτες που με σέβονται είναι αυτοί που τους έχω χρεώσει δυσανάλογα ακριβά για την εργασία μου . Οι υπόλοιποι με θεωρούν φτηνιάρη . Μου πήρε καιρό να το καταλάβω και να το αποδεχθώ , αλλά έτσι είναι

Εγώ ας δεχθώ ότι οι βαθμολογίες του ΗΧΟΥ δεν παίζουν κανένα ρόλο ( για κάποιους λόγους τους οποίους οι ειδήμονες γνωρίζουν και κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό - πέραν των γενικόλογων αναπόδεικτων ρήσεων που λέει ο καθένας μας ) . Ας δεχθώ επίσης και ότι οι βαθμολογίες του Stereophile που έχει πήξει από Α+ προϊόντα επίσης δεν παίζουν ρόλο. Τότε ποιανού παίζουν ; Του Μακρή , του triangle , του Πυργαρούση, του Δαμιανού , του Παναγιωτίδη , του Κόγια , οι δικές μου; Για ποιό λόγο ;Τι είναι αυτό που καθιστά καλύτερους τους ανωτέρω από τους συντάκτες των μουσικων περιοδικών ; Στο 90% των περιπτωσεων θα έλεγα ότι οι επαγγελματίες υπερτερούν και μόνον εκ του λόγου γιατί έχουν ακούσει πολύ περισσότερα μηχανήματα . Κατα τα άλλα τι , μήπως δεν είναι αντικειμενικοί γιατί τα παίρνουν ; Από ποιόν ; Από την Triangle ή από την Wilson ; και ποιός τα δίνει ; Για να αυξηθούν στην Ελλάδα οι πωλήσεις ηχείων 30 και 70 και 180.000ευρώ ;

δεν ξερω αν τα παιρνουν, αλλα στην περιπτωση που αυτο συμβαινει θα πονταριζα πως τα παιρνουν κυριως απο τους διαφημιζομενους στο περιοδικο αλλα και απο τους λοιπους ντοπιους αντιπροσωπους.

Η βαθμολόγηση σχέσης τιμής απόδοσης θα ήταν ´το μεγαλύτερο σκάνδαλο. Τουλάχιστον τώρα φαίνεται πως είσαι κώτσος ( ή νεόπλουτος ή επιδειξίας ) όταν δώσεις 140.000 ευρώ παραπάνω για 0,1 βαθμούς επιπλέον . Αν οι βαθμολογίες ήταν βασισμένες στην σχέση τιμής απόδοσης , τότε θα υπήρχε η μεγάλη συγκάλυψη " Για τα λεφτά τους παίζει τόσο " Οπότε τι θα έλεγες ; Τίποτα . Τώρα τουλάχιστον μπορείς να πείς και μιά κουβέντα παραπάνω.

προσωπικα θα προτιμουσα τη σχεση τιμης αποδοσης. μου φαινεται πιο δικαιο κριτηριο. φαντασου ποια θα ηταν η αντικειμενικη βαθμολογια ενος αυτοκινητου των 10000 αν υποθεσουμε πως μια φεραρι πρεπει να παρει κοντα στο 10.
...

Η τιμή δεν έχει σχέση με την αξία του προϊόντος . Κάθε "μεγάλη" εταιρία πρέπει να έχει πανάκριβα προϊόντα για να ξεχωρίζει . Αλλοιώς είναι παρακατιανή και φτηνιάρικη. Στο λέω ως ελεύθερος επαγγελματίας. Οι μόνοι πελάτες που με σέβονται είναι αυτοί που τους έχω χρεώσει δυσανάλογα ακριβά για την εργασία μου . Οι υπόλοιποι με θεωρούν φτηνιάρη . Μου πήρε καιρό να το καταλάβω και να το αποδεχθώ , αλλά έτσι είναι

σε αυτο δε χρειαζεται καν να συμφωνησω. το γραφουν ολα τα βιβλια του μαρκετινγκ και ειναι υπερκαρασωστο. ειδικα στην ελληνικη αγορα παιζει δραματικο ρολο.

εξαιρουνται οι εταιριες που θελουν να πλασαρονται μονο ως φθηνες, αλλα ας μην εμβαθυνουμε σε αυτο

Last edited:
Re: Απάντηση: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Εγώ ας δεχθώ ότι οι βαθμολογίες του ΗΧΟΥ δεν παίζουν κανένα ρόλο ( για κάποιους λόγους τους οποίους οι ειδήμονες γνωρίζουν και κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό - πέραν των γενικόλογων αναπόδεικτων ρήσεων που λέει ο καθένας μας ) . ...

Μπαααα, μη σκας. Είχε αναφερθεί σχετικώς ο Κωτσής σε παλαιότερο τεύχος, πρίν περίπου ένα χρόνο, μπορεί και παραπάνω. Μιλάμε για αξιολογικό σχήμα για γέλια και για κλάματα. Εν ολίγοις, ο δρόμος μέχρι τα 4,5 πράσινα αστέρια του Ήχου είναι πολύ εύκολος, αλλά από εκεί και πάνω τα πράγματα δυσκολεύουν απότομα και πολύ. Δηλαδή, η βαθμολογική κλίμακα είναι κατά κάποιον τρόπο λογαριθμική, δίνοντας την εντύπωση στον δυστυχή και ανυποψίαστο αναγνώστη, ότι οι δοκιμαστές του περιοδικού είναι αυστηροί στις συσκευές υψηλού κόστους και υψηλής τεχνολογίας, τιμώντας την εμπιστοσύνη των αναγνωστών, κ.ο.κ. Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι δίνουν τα πράσινα αστέρια αβέρτα σε όλους, για να τα έχουν καλά με όλους, ενώ δίνουν υψηλότερη βαθμολογία μόνον σε πολύ ακριβές υλοποιήσεις, το κόστος των οποίων, έτσι κι αλλιώς, αφορά ένα κοινό, το οποίο θα απαιτούσε δοκιμαστές υψηλοτέτρου επιπέδου, ώστε να βασισθεί στη γνώμη τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Costas Coyias said:
Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι δίνουν τα πράσινα αστέρια αβέρτα σε όλους, για να τα έχουν καλά με όλους, ενώ δίνουν υψηλότερη βαθμολογία μόνον σε πολύ ακριβές υλοποιήσεις, το κόστος των οποίων, έτσι κι αλλιώς, αφορά ένα κοινό, το οποίο θα απαιτούσε δοκιμαστές υψηλοτέτρου επιπέδου, ώστε να βασισθεί στη γνώμη τους.

Πες τα χρυσόστομε!