Kostas_Y
AVClub Fanatic
Εγώ πάντως θα ξαναδώ το 2ο τη Δευτέρα, στην ώρα του. Καλό το HBOGO για εμάς τους...άρρωστους αλλα η ποιότητα σε σχέση με τα .ts ήταν ολίγον αίσχος. Μια επανάληψη επιβάλλεται.
Εγώ πάντως θα ξαναδώ το 2ο τη Δευτέρα, στην ώρα του. Καλό το HBOGO για εμάς τους...άρρωστους αλλα η ποιότητα σε σχέση με τα .ts ήταν ολίγον αίσχος. Μια επανάληψη επιβάλλεται.
Θαυμαζω την υπομονη σας! Εχω φιλο που κρατιεται για να δει τα δυο πρωτα μαζι και εγω που τα δα παιζω με τις ταπες των βαρελιων μεχρι να βγει το τριτο! Μα πως αντεχετε;
Ετσι κι αλλιως παντα καποια στιγμη πεφτει μια επαναληψη στην καλυτερη δυνατη ποιοτητα!
Τώρα κάνετε εβδομάδα GoT; Αυτα τα κάνει ο κόσμος πριν αρχίσει η νέα σαιζόνΌπως τα λες. Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε εβδομάδα GOT Season 1 προκειμένου να περάσουμε στη 2 για να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας![]()
Τώρα κάνετε εβδομάδα GoT; Αυτα τα κάνει ο κόσμος πριν αρχίσει η νέα σαιζόν
Όσοι έχετε αγοράσει τα bluray της 1ης σαιζόν μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Βλέπετε και εσεις μεγάλες καθυστερήσεις στο φόρτωμα του κεντρικού μενού;
Το ξέρω οτι το Panasonic μου δεν είναι και το πιο σβέλτο μηχάνημα αλλα 5 λεπτά απο την εισαγωγή του δίσκου μέχρι να εμφανιστεί η πρώτη εικόνα μου φαίνεται υπερβολικό
το δεύτερο επεισόδιο κυκλοφορεί σε 720 h264 dts?
το δεύτερο επεισόδιο κυκλοφορεί σε 720 h264 dts?
Τι να κανω Κώστα μου, την προηγούμενη Παρασκευή στερέωσα την οθόνη του προτζέκτορα στο νέο μου εγχείρημα. Δεν έπρεπε να το ξαναδούμε στις 100' ??????
..στο 2 επεισοδιο παντως απο βωμολοχια και σκηνες σεξ αλλο τιποτα!!!
Το 3ο επεισόδιο ποτέ βγαίνει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.