Game of Thrones • Season.2 {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 79 74.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 18 17.0%
  • Καλή

Votes: 4 3.8%
  • Μέτρια

Votes: 5 4.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    106
Εγώ πάντως θα ξαναδώ το 2ο τη Δευτέρα, στην ώρα του. Καλό το HBOGO για εμάς τους...άρρωστους αλλα η ποιότητα σε σχέση με τα .ts ήταν ολίγον αίσχος. Μια επανάληψη επιβάλλεται.

Εγώ πάντως θα ξαναδώ το 2ο τη Δευτέρα, στην ώρα του. Καλό το HBOGO για εμάς τους...άρρωστους αλλα η ποιότητα σε σχέση με τα .ts ήταν ολίγον αίσχος. Μια επανάληψη επιβάλλεται.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγώ έβαλα όλη μου την αυτοσυγκράτηση για να ΜΗΝ το κατεβάσω καθόλου.

Θαυμαζω την υπομονη σας! Εχω φιλο που κρατιεται για να δει τα δυο πρωτα μαζι και εγω που τα δα παιζω με τις ταπες των βαρελιων μεχρι να βγει το τριτο! Μα πως αντεχετε;
Ετσι κι αλλιως παντα καποια στιγμη πεφτει μια επαναληψη στην καλυτερη δυνατη ποιοτητα!

Θαυμαζω την υπομονη σας! Εχω φιλο που κρατιεται για να δει τα δυο πρωτα μαζι και εγω που τα δα παιζω με τις ταπες των βαρελιων μεχρι να βγει το τριτο! Μα πως αντεχετε;
Ετσι κι αλλιως παντα καποια στιγμη πεφτει μια επαναληψη στην καλυτερη δυνατη ποιοτητα!

Όπως τα λες. Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε εβδομάδα GOT Season 1 προκειμένου να περάσουμε στη 2 για να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας :)

Όπως τα λες. Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε εβδομάδα GOT Season 1 προκειμένου να περάσουμε στη 2 για να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας :)
Τώρα κάνετε εβδομάδα GoT; Αυτα τα κάνει ο κόσμος πριν αρχίσει η νέα σαιζόν :p

Όσοι έχετε αγοράσει τα bluray της 1ης σαιζόν μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Βλέπετε και εσεις μεγάλες καθυστερήσεις στο φόρτωμα του κεντρικού μενού;
Το ξέρω οτι το Panasonic μου δεν είναι και το πιο σβέλτο μηχάνημα αλλα 5 λεπτά απο την εισαγωγή του δίσκου μέχρι να εμφανιστεί η πρώτη εικόνα μου φαίνεται υπερβολικό

Τώρα κάνετε εβδομάδα GoT; Αυτα τα κάνει ο κόσμος πριν αρχίσει η νέα σαιζόν :p

Όσοι έχετε αγοράσει τα bluray της 1ης σαιζόν μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Βλέπετε και εσεις μεγάλες καθυστερήσεις στο φόρτωμα του κεντρικού μενού;
Το ξέρω οτι το Panasonic μου δεν είναι και το πιο σβέλτο μηχάνημα αλλα 5 λεπτά απο την εισαγωγή του δίσκου μέχρι να εμφανιστεί η πρώτη εικόνα μου φαίνεται υπερβολικό

Τι να κανω Κώστα μου, την προηγούμενη Παρασκευή στερέωσα την οθόνη του προτζέκτορα στο νέο μου εγχείρημα. Δεν έπρεπε να το ξαναδούμε στις 100' ??????

το δεύτερο επεισόδιο κυκλοφορεί σε 720 h264 dts?

Σε 720 (περίπου) κυκλοφορεί, DTS δεν πρόκειται να βρεις πριν κυκλοφορήσουν τα bluray.

Τι να κανω Κώστα μου, την προηγούμενη Παρασκευή στερέωσα την οθόνη του προτζέκτορα στο νέο μου εγχείρημα. Δεν έπρεπε να το ξαναδούμε στις 100' ??????

Αν είναι έτσι αλλάζει το πραγμα. Όχι μόνο πρέπει αλλά επιβάλλεται!
good.gif

Σίγουρα θα πάει καλά κάτι που φαίνεται και απ' τα νούμερα. Σε κάθε περίπτωση, το ΗΒΟ είναι εγγύηση.

Ένα είναι πάντως σίγουρο...........δε θα μας σπάσουν τα νευρα στο ξεχείλωμα της ιστορίας και δε θα μας ξενερώσουν με κανά φινάλε τύπου Lost

..στο 2 επεισοδιο παντως απο βωμολοχια και σκηνες σεξ αλλο τιποτα!!!

Σε υπερβολικό βαθμό, θα έλεγα. Σκηνές που δεν έιχαν λόγο ύπαρξης όπως αυτη με τον Greyjoy στο καράβι. Μερικές φορές μου φαίνεται οτι βάζουν τέτοιες σκηνές μόνο για να υπάρχουν, χωρίς να προσφέρουν κατι στην εξέλιξη της ιστορίας ή των χαρακτήρων.

Το 3ο επεισόδιο ποτέ βγαίνει?

Κυριακή του Πάσχα. ΗΒΟ ειναι αυτό, δεν αναβάλει επεισόδια για μπέιζμπολ, νασκαρ και άλλες βλακείες :smash:

Last edited:
Καλά τι κόλλημα είναι αυτή η σειρά!!! Είμαι στο 6 επεισόδιο του 1ου κύκλου... τρελό κόλλημα λέμε!!

(Send from iPhone)