Ας μην ξεχνάμε ότι το χόμπυ μας επιβεβαιώνει το μύθο που θέλει τους άντρες να μένουμε για πάντα παιδιά.
Το νέο στην ηχητική αναπαραγωγή (ακόμα και αν δεν είναι απόλυτα νέο) είναι συγχρόνως και ένα καινούργιο παιχνίδι και το παιχνίδι έχει και αυτό την αξία του.
Οπότε με το καλό σε όσους έχουν παραγγείλει και εύχομαι να τα χαρούν.
http://mustgeekout.blogspot.gr/2013/11/geek-pulse-first-measurements.html?spref=fb
αν και τα έχουμε μπλέξει λίγο τα μηχανάκια!!![]()
Ετσι οπως το πάνε θα κάνουν το καλυτερο dac στην καλυτερη τιμή
Καλά, ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τονε βαφτίσαμε; Ας έρθει το Geek Out το Γενάρη και βλέπουμε...
Εγώ αυτό που έχω να πω σε σχέση με το όλο θέμα είναι πως πλέον το μηχανάκι οφείλει να παίζει όχι απλώς καλά αλλά εξαιρετικά.
Αν το δεις είτε κατά περίπτωση είτε συνολικά οι άνθρωποι της geek έχουν αποσπάσει από τον κόσμο ένα τεράστιο ποσό. Στην αρχή θα μπορούσε να πει κανείς οκ δίνω σχετικά λίγα χρήματα και το παίζω. Μπορεί να μου βγει μπορεί και όχι. Τώρα όμως το παιχνίδι έχει χοντρύνει. Σιγά σιγά έβαλαν τον κόσμο στο τριπάκι της συνεχούς αναβάθμισης με αποτέλεσμα πλέον τα χρήματα που έχει δώσει ο καθένας να είναι πάρα πολλά για κάτι που ούτε καν έχει δει, πόσο μάλλον ακούσει...
Δεν λέω πως δεν καταλαβαίνω αυτούς που το έκαναν. Και εγώ στο τσακ κρατήθηκα. Λέω πως αν στην αρχή όλη αυτή την ιστορία την έβλεπα με μια σχετική συμπάθεια τώρα την βλέπω με εξαιρετικές απαιτήσεις... Αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.